BETHOS ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETHOS ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.720.835

Publication

24/10/2014
ÿþmod 11.1

" P All! r.3. In de bijlagen bij het Belgisch Staatee

clna neerlegging ter griffie van d akte Antwerpen

kopie

Voor-behoude

aan het

Belgisel" Staatsbla

SUM118

5 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 5 6 4 " 7 2 0 , 8 3 5 "

Benaming (voluit) : Bethos Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dorpsstraat 89

2990 Wuustwezd

Onderwer akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 9 oktober 2014, dat er tussen:

1. De heer Bernaerts. Thomas, van Belgische nationaliteit, geboren te Zoersel op 5 maart 1984, echtgenoot van mevrouw Cox, Karen, navernoerad, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Stoffezandstraat 33.

2. Mevrouw Cox, Karen, van Belgische nationaliteit, geboren te Hasselt op 11 februari 1986, echtgenote van de heer Bemaerts, Thomas, voornoemd, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Stoffezandstraat 33

NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming

"Bethos engineering", met zetel te 2990 Wuustwezel, Dorpsstraat 89 en waarvan in de statuten het

doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3:110e!

De vennootschap heeft tot doel:

" Activiteiten van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs

" Stabiliteitsstudies en andere technische studies

" Gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

" Technische testen en toetsen

" Tekenen en ontwerpen van gebouwen

" Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer

" Testen van bouwelementen en andere materialen

" Geologische en geodetisch onderzoek

" fndustriële vormgeving

" Uitvoeren van studies en verlenen van advies ivm stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur

" Projectontwikkeling (in de meest ruime zin, ondermeer residentiële bouwprojecten, nieuwbouw van individuele woningen, appartementen, niet residentiële bouwprojecten, kantoorbouw, commerciële of industriële centra, hotels, enz.

" Algemeen aannemer

" Algemene renovatiewerken

" Bouw van huizen en appartementen volgens formule "sleutel op de deur"

" Timmer en algemene schrijnwerk,en

" Tegel en glaswerken

" Loodgieter en sanitair

N'y+ -----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Dakwerken

" Sloopwerken

" Elektriciteitswerkzaamheden mbt bouw

" Electrotechniek

" Algemene bouwwerken in de meest uitgebreide zin

" Algemene coördinatiewerkzaamheden bouw

" Uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg en waterbouw en het verkeer

" Toezien op bouwwerkzaamheden

" Testen en analyseren van materialen, produkten, installaties, enz. in verband met hun samenstelling, fiesische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of lastenkohier

" Managementactiviteiten van holdings; tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over maatschappelijk kapitaal, enz.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1.De heer Bernaerts, Thomas, voornoemd sub 1., volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) voor negentig (90) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100').

Deze comparant verklaarde mij, notaris dat van dit door hem werkelijk gestorte bedrag van zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) afkomstig is uit zijn eigen vermogen en de negentig (90) volstorte aandelen die hij daarvoor verkreeg hem, huwelijksvermogens-rechtelijk, eigen zullen blijven.

Mevrouw Cox, echtgenote van voornoemde inschrijver verklaarde en erkende de juistheid van deze verklaring bij onderhands document

2. Mevrouw Cox, Karen, voornoemd sub 2., volstort het volledig door 1ia2r geplaatste kapitaal van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) voor tien (10) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100') elk.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN: honderd (100)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk am" de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC-bank met nummer BE82

7370 4234 3068 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bethos

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Engineering", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 8 oktober ' 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

Met éénparigheid van stemmen beslissen de oprichters om als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen: de heer Bernaerts, Thomas, voornoemd sub 1, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN LV.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om a nnwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de derde maandag van de maand juni; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 19.00 uur.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni in 2016 om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

VERTEGENWOORDIGD BIJ VOLMACHT

Mevrouw Cox is alhier vertegenwoordigd door de heer Bemaerts ingevolge volmacht opgemaakt te Wuustwezel op 6 oktober 2014.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Graef & Van Hooydonck Accountancy" te 2910 Essen, Horendonk 322, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kmispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND lUITTREKSEL





1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vopr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

beheuden aan het Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

*Een volmacht







Mod11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Renhfhantc vaq kOppho

Antwerpen

3 1 !MARI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0564 720 835

Benaming

(voluit) : Bethos Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 89, 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verstag quasi-inbreng

Verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 220 wetboek van vennootschappen en verslag van de zaakvoerder.

Bernaerts Thomas

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BETHOS ENGINEERING

Adresse
DORPSSTRAAT 89 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande