BEVERS

Divers


Dénomination : BEVERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.671.423

Publication

28/11/2013
ÿþ111!111,1111111

mod 11.1

Neergelegd ter gri;tiJ vande! echtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 8 NOV. 2013 Griffie

ke_113 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0534.671.423

Benaming (voluit) : BEVERS

(verkort) :

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : Hoogstraatseweg 161

2990 Wuustwezel

On' erwern akte :I_V: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 24 september 2013 dragende volgende melding: " Geregistreerd zes bladen, zes verzendingen, te Brasschaat, Registratie H de -7 OKT. 2013. Boek 198, blad 28, vak 9. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De wn. eerstaanwezend inspecteur, getekend, J. ROMBOUTS ", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de landbouwvennootschap "BEVERS" met zetel te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 161 gekend onder het ondememingsnummer BE0534.671.423 , besloten heeft om:

* + CHTZETTING MATERIËLE VERGISSING

In de statuten die werden opgemaakt naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap staat in artikel 5 van de statuten vermeld dat het kapitaal is verdeeld in dertien (13) aandelen op naam zonder nominale waarde. In hetzelfde document werd evenwel vermeld dat volgende inbrengen ha geld gebeurde naar aanleiding van de oprichting:

Door de heer Gert Bevers van Belgische nationaliteit, geboren te Hoogstraten op 31 augustus 1968, thans wonend te 2990 Wuustwezel (Loenhaut), Hoogstraatseweg 16,: een bedrag van vijfhonderd euro (E 500,00), volledig volstort en waarvoor hem één (1) aandeel zonder nominale waarde werd toegekend;

Door mevrouw Veerle Geens, van Belgische nationaliteit, geboren te Hoogstraten op 11 september 1967, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 161: een bedrag van vijfhonderd euro (E 500,00), volledig volstort en waarvoor haar één (1) aandeel zonder nominale waarde werd toegekend;

Door de heer Stef Bevers van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 5 december 1991, ongehuwd, thans wonend te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Hoogstraatseweg 161,: een bedrag van vijfduizend vijfhonderd euro (E 5.500,00), volledig volstort en waarvoor hem twaalf (12) aandelen zonder nominale waarde werden toegekend.

Met betrekking tot de inbreng die door de heer Stef Bevers werd gedaan, werd verkeerdelijk vermeld dat hij hiervoor twaalf (12) aandelen kreeg toebedeeld. Dit waren er daadwerkelijk elf (1 l). Ook in de publicatie die gebeurde naar aanleiding van de oprichting werd een foutieve publicatie gedaan, in die zin dat deze eveneens vermeldt dat de heer Stef Bevers twaalf (12) aandelen verkreeg voor zijn inbreng van voormeld bedrag van vijfduizend vijfhonderd euro (E 5.500,00) in plaats van de elf (11) aandelen die hij daadwerkelijk verkreeg en dat de publicatie vermeldt dat het kapitaal is verdeeld in veertien (14) aandelen op naam zonder nominale waarde in plaats van dertien (13) aandelen op naam zonder nominale waarde.

De algemene vergadering neemt kennis van deze materiële vergissing en geeft opdracht om deze materiële vergissing recht te zetten in de nieuwe publicatie die naar aanleiding van deze statutenwijziging zal plaatsvinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 1 11 4

mod 11.1

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





* KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (E 575.000,00), om het te brengen van zesduizend vijfhonderd euro (£ 6.500,00) op vijfhonderd éénentachtigduizend vijfhonderd euro (E 581.500,00), door creatie van duizend honderd vijftig (1.150) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

De vennoten stellen de uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast op vijfhonderd euro (E 500,00), te weten de huidige fractiewaarde van de aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door de inbreng van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, hierna omschreven.

OMSCHRIJVING IN TE BRENGEN GOEDEREN

Gemeente Wuustwezel

Een perceel landbouwgrond met randveestal, gelegen te Loenhout, Hoogstraatseweg -- 161, ten kadaster gekend derde afdeling, sectie B, deel van nummer 5821M en nummer 584/G, met een oppervlakte van drie hectaren drieënnegentig aren en negenendertig centiaren (3ha 93a 39ca).

Het deel van voormeld onroerend goed met kadasternummer 584/G is eigendom van de heer en mevrouw Bevers-Gems en wordt aldus door hen beiden ingebracht.

Het deel van voormeld onroerend goed met kadasternummer 582/M is eigendom van de heer Gert Bevers en wordt aldus door hem alleen ingebracht.

VERSLAG OMTRENT DE INBRENG

De algemene vergadering heeft mij notaris een bijzonder verslag overhandigd waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en wat de gehanteerde waarderingsmethode uitmaakt. Dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de rechtbank van koophandel waar de vennootschap ingeschreven is.

VERGOEDING

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen worden de gecreëerde aandelen toegekend als volgt:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- aaii de huwelijksgemeenschap van de heer Bevers-Geens voor de inbreng die gebeurt vanuit hun huwelijksgemeenschap: driehonderd negentig (390) aandelen.

Deze aandelen zullen in het aandelenregister worden ingeschreven op naam van de beer Gert Bevers.

aan de heer Gert Bevers voor de inbreng die gebeurt vanuit zijn persoonlijk vermogen: tweehonderd veertig (240) aandelen.

- aan de heer Stef Bevers:, vijfhonderd twintig (520) aandelen,

Samen: duizend honderd vijftig (1.150) aandelen, wat de totaliteit van de in natura af te betalen

aandelen omvat, zodat door deze inbreng en toekenning deze aandelen volledig zijn afbetaald.

* VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELLIJKE REALISATIE VAN DE

KAPITAALVERHOGING

Alle leden van de vergadering verzoeken mij, notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging werd

ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vijfhonderd éénentachtigduizend

vijfhonderd euro (E 581.500,00) en is vertegenwoordigd door duizend honderd drieënzestig (1.163)

aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één duizend honderd drieënzestigste

(1/1.1635t`)

* AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge voormelde beslissingen zal het artikel 5 van de huidige statuten aangepast worden en luiden

zoals volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd éénentachtigduizend vijfhonderd euro (6

581.500, 00).

Het is verdeeld in duizend honderd drieënzestig (1.163) aandelen, zonder nominale waarde, elk met

een fractiewaarde van één duizend honderd drieënzestigste (1/1,163519,"











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.

1l' k

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

* BENOEMING BEHEREND VENNOOT

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de heer Bevers, Gert Alfons Joanna, van Belgische nationaliteit, geboren te Hoogstraten op 31 augustus 1968, thans wonend te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Hoogstraatseweg 161, te benoemen tot beherend vennoot van de landbouwvennootschap, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

De heer Gert Bevers verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat hij tot op heden niet getroffen werd door een maatregel die hem verbiedt beherend vennoot te zijn.

BIJZONDERE VOLMACHT

De beherend vennoot stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Laura & Marc Aertsen, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Palmbosstraat 9 A, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten * Gecoördineerde statuten

* verslag inzake de inbreng in natura in de LV BEVERS

03/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N i ti12311.0 NI

nt'ergelegcI ter r^-;ffie von de Rechtbank vaa Xeephetlûat .e antw®rpeag Q~

Griffie 3 MEI 2013

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0 5 3 4" 5 7 Î" 4 2 3

Benaming

(voluit) : BEVERS

(verkort) :

Rechtsvorm : LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGSTRAATSEWEG 161 - 2990 WUUSTWEZEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 22 mei 2013 werd een landbouwvennootschap opgericht met als naam "BEVERS". Rechtsvorm en benaming:

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een landbouwvennootschap en met de naam "Bevers". In alle akten en andere stukken die van de vennootschap uitgaan, moet de maatschappelijke benaming onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden landbouwvennootschap", voluit geschreven of in afkorting "L.V."r

Oprichters:

1, Bevers Stef - Hoogstraatseweg 161 - 2990 Wuustwezel met rijksregisternummer 91.12.05-365-25,

2. Bevers Gert - Hoogstraatseweg 161 - 2990 Wuustwezel met rijksregistemummer 68.08.31-199-64,

3. Geens Veerle - Hoogstraatseweg 161 - 2990 Wuustwezel met rijksregistemummer 67.09.11-166-04. Kapitaal:

Het totale bedrag van de inbrengen in geld waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 6.500 euro. Dit kapitaal is verdeel in 14 aandelen op naam zonder nominale waarde.

De oprichters hebben inbreng gedaan van de hiernavolgende bedragen in geld.

1. oevers Stef voornoemd, een bedrag van 5.500,00 euro, volledig volstort en waarvoor hem 12 aandelen zonder nominale waarde zijn toegekend.

2. Bevers Gert voornoemd, een bedrag van 500,00 euro, volledig volstort en waarvoor hem 1 aandeel zonder nominale waarde is toegekend.

3. Mevrouw Geens Veerle voornoemd, een bedrag van 500,00 euro, volledig volstort en waarvoor haar 1 aandeel zonder nominale waarde is toegekend.

Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt aldus de som-van 6.500,00 euro en is volledig volstort.

Deze gelden zijn voor de ondertekening van deze akte gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de landbouwvennootschap "Bevers" in oprichting, bij de KBC-bank te Wuustwezel-Loenhout onder nummer BE86 7310 3122 2150 die daarvoor een kwijtschrift heeft afgeleverd dat gehecht is aan deze akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

x

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 161.

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en

stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf de datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31 december 2013. De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur in de maatschappelijke zetel en dit voor de eerste maal in 2014.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Beherende vennoten:

De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap:

De Heer Bevers Stef wonende te Hoogstraatseweg 161, 2990 Wuustwezel

Doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf. De vennootschap kan te allen tilde onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Gelijk hiermede neergelegd/

Oprichtingsakte LV

Bankattest

BEVERS Stef

Beherend Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEVERS

Adresse
HOOGSTRAATSEWEG 161 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande