BEYOND COMMUNICATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEYOND COMMUNICATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.887.805

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 22.09.2013 13596-0341-014
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 01.08.2012 12371-0126-014
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 30.06.2011 11233-0193-015
15/02/2011 : TU088470
20/07/2010 : TU088470
01/08/2008 : TU088470
31/07/2007 : TU088470
05/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akt

Neerge ee: t" 3r van de

71\

F2EC-l'i'P FA xr-emHWNDEL

I11111111i~i~u1~u~iuu~~~uHu

150 759*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2 7 ME[ 2015

ANTWERPEN atae3lrc0 TURNHOUT

De Griffier



Ondernemingsnr : 0468.887.805

Benaming

(voluit) : 2 VIEW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2490 Balen, Scheps 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 21 mei 2015, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  wijziging benaming.

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in: BEYOND COMMUNICATION, vanaf heden.

De vergadering verklaart ingelicht te zijn door instrumenterende notaris over de draagwijdte van artikel 65 Vennootschappenwet, dat bepaalt dat elke vennootschap een naam moet hebben die verschillend is van de naam van een andere vennootschap.

Tweede besluit  verslag zaakvoerder doelswijziging.

De vergadering verklaart dat er geen commissaris is aangesteld en dat er geen effecten bestaan die het in de statuten vastgestelde kapitaal niet vertegenwoordigen.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder over de doelswijziging, opgesteld op 24 april 2015 overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, met eraan gehecht een staat van activa en passiva per 31 maart 2015 (hetzij van minder dan drie maanden oud).

De enige erkent voorafgaandelijk dezer kennis te hebben genomen van dit verslag.

doelsuitbreiding.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

De vennootschap zal eveneens tot doel hebben

- Communicatie in de ruimste zin van het woord

Zowel in binnen- als in buitenland audio visuele dienstverlening aan bedrijven en particulieren in de meest brede zin waarin begrepen is, zonder dat deze opsomming beperkend is:

- De aan en verkoop, in en export, groot en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle audiovisuele apparatuur, uitrusting en toebehoren.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Creatie erf realisatie van audiovisuele presentaties waaronder video, film, computerpresentaties, internet,

- Het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van alle communicatie  en audiovisuele producten en dit met inbegrip van het opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties in alle huidige en toekomstige communicatievormen, almede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische middelen.

- De informatie inzake audiovisuele producten bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

- Consulting, planning en inrichting van vertoningen, evenementen, schouwspelen, shows, feesten, presentaties, seminaries, met behulp van en ter beschikking stelling van alle audio visuele apparatuur, decorbouw, catering, personeel technici, transport.

- Het begeleiden en adviseren van derden bij het inrichten van schouwspelen en vertoningen allerhande.

- Het ter beschikking stellen van allerhande installaties, materiaal en materieel.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investering  en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito  en spaarbanken.

- Het uitvoeren van managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

- Het leiders en ondersteunen van projecten van elke aard.

- Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezittingen. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op gebied van planning, organisatie en efficiëntie.

- De aankoop, verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop en de verkaveling van gebouwen en andere onroerende goederen.

- Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding zijn toegelaten in zoverre dat zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijk onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankoop, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank  en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, prospecteren en uitbaten, valoriseren en verkavelen van gronden, alle gebouwen en terreinen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen. Dit alles in volle eigendom en /of blote eigendom en/of vruchtgebruik. Het betreft geen limitatieve opsomming:

"

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

- Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming: zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management organisatie of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn. Het houden, kopen,

verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Derde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

ARTIKEL 1: Naam en aard:

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BEYOND COMMUNICATION".

ARTIKEL 4: Doel:

Het doel van de vennootschap is:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen: alle aktiviteiten van groot-en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, waaronder:

MULTIMEDIA: - ontwikkeling van interactieve/semi-interactieve opleidingspakketten voor opleidingsdoeleinden (CBI "computer based instructions, CET "computer based trainig"; - videoprodukties;

Doelgroepen: educatieve instellingen, bedrijven;

Specialisatie: veiligheidsopleidingen voor de constructiewereld; - ontwikkeling infokiosken en digitale catalogi;

- ontwikkeling van websites; - productie van bedrijfspresentaties;

TRAINING: - opleiding coördinatie; - opleiding management; - bepaling van opleidingsbehoeften; - certificatie; - veiligheidsbegeleiding voor constructiewerven; - veiligheidsopleidingen voor constructiewerven;

Het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, produkten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

- Communicatie in de ruimste zin van het woord

- Zowel in binnen-- als in buitenland audio visuele dienstverlening aan bedrijven en particulieren in de meest brede zin waarin begrepen is, zonder dat deze opsomming beperkend is:

- De aan en verkoop, in en export, groot en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle audiovisuele apparatuur, uitrusting en toebehoren.

- Creatie en realisatie van audiovisuele presentaties waaronder video, film, computerpresentaties, internet.

- Het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van alle communicatie  en audiovisuele producten en dit met inbegrip van het opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties in alle huidige en toekomstige communicatievormen, almede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische middelen.

- De informatie inzake audiovisuele producten bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

- Consulting, planning en inrichting van vertoningen, evenementen, schouwspelen, shows, feesten, presentaties, seminaries, met behulp van en ter beschikking stelling van alle audio visuele apparatuur, decorbouw, catering, personeel technici, transport.

- Het begeleiden en adviseren van derden bij het inrichten van schouwspelen en vertoningen allerhande.

- Het ter beschikking stellen van allerhande installaties, materiaal en materieel.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investering  en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito  en spaarbanken.

- Het uitvoeren van managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

-- Het leiden en ondersteunen van projecten van elke aard.

- Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezittingen. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op gebied van planning, organisatie en efficiëntie.

- De aankoop, verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop en de verkaveling van gebouwen en andere onroerende goederen.

- Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding zijn toegelaten in zoverre dat zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijk onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankoop, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen,

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank  en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, prospecteren en uitbaten, valoriseren en verkavelen van gronden, alle gebouwen en terreinen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen. Dit alles in volle eigendom en /of blote eigendom en/of vruchtgebruik. Het betreft geen limitatieve opsomming:

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

- Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming: zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management organisatie of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en Ieningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak.

- Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Vierde besluit : machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren,

Vijfde besluit : volmacht formaliteiten,

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde "A&T Boekhouding en Fiscaliteit", te 2340 Vlimmeren, Antwerpseweg 153, vertegenwoordigd door de heer Tom Verachtert, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vgor-

Ihhoudén

abn het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2006 : TU088470
16/12/2005 : TU088470
11/08/2005 : TU088470
17/02/2005 : TU088470
08/06/2004 : TU088470
08/06/2004 : TU088470
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15577-0399-012
07/01/2000 : TUA015713
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 05.08.2016 16400-0269-012

Coordonnées
BEYOND COMMUNICATION

Adresse
SCHEPS 96 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande