BHL ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BHL ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.994.384

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-01-2015

Griffie

*15301936*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578994384

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BHL ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op achtentwintig januari tweeduizend vijftien, dat er door :

1° De Heer BALLET Koenraad Cecilia Joseph, geboren te Deurne op 22 september 1963, wonende te 2970 Schilde, Boerendreef 9.

2° De Heer HOOGMARTENS Paul Leo Marie, geboren te Leuven op 28 juni 1968, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Koning Albertstraat 39.

3° De Heer LUYTEN Kris Werner Martha, geboren te Borgerhout op 27 augustus 1976, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Jozef Nuytsstraat 38.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  BHL ADVOCATEN , met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 47, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van

rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort, waarop zij op de volgende wijze in geld inschrijven :

1° De Heer BALLET Koenraad op tweeënzestig aandelen 62

2° De Heer HOOGMARTENS Paul op tweeënzestig aandelen 62

3° De Heer LUYTEN Kris op tweeënzestig aandelen 62

Samen op honderd zesentachtig aandelen : 186

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnenlandse en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnenland en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

Onderwerp akte :

Lange Nieuwstraat 47 2000 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelen-vennootschappen voor het leveren van infrastructuur. Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zin en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht. Werden benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht :

1° De Heer BALLET Koenraad, voornoemd.

2° De Heer HOOGMARTENS Paul, voornoemd.

3° De Heer LUYTEN Kris, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde maandag van de maand mei te negentien uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zeventien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend zestien.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

18/02/2015
ÿþ ww Word ru

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 ~~~ ~~~~

,~w. ~w/~

afdeg 'ffigruerpan

0578J894.384

Benaming

' (voluit) : BHU~ ADVOCATEN

(verkort):

Reuhhsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM @ SCHRAPPING HANDELSBENAMING -AANPASSING & COÔRDINAT|E STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerdnotohewmndanntmhnoonaeaoubdie

Michel SMETS  Marc DE NS, met zetel te Antwerpenf februari tweeduizend vijftien, dat de buitengewone

algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft

genomen~

L De vergadering besluit de naam van de vennootschap vanaf vijf februari tweeduizend vijftien te wijzigen in

"HBSV ADVOCATEN", en de handelsbenaming "HBSV Advocaten" te schrappen.

Bijgevolg wordt in artikel I van de statuten de volgende zin geschrapt:

"De vennootschap zal al haar activiteiten uitvoeren onder de handelsbenaming "1-1BSV Advocaten",

||. De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze (n overeenstemming te brengen met voorgaand

besluit en ze te coördineren.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Coordonnées
BHL ADVOCATEN

Adresse
LANGE NIEUWSTRAAT 47 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande