B(I)E

Société en commandite simple


Dénomination : B(I)E
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.365.528

Publication

16/04/2014
ÿþ ModlNord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hill

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*14082239*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank KooPhandei AbillVERPEN

illieferopen

OP 0 4 OPitfM14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Edgard Tinelstraat 16, 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Peter Dehandschutter, geassocieerde notaris te Aartselaar de dato 1 april 2014, nog te registreren.

VENNOTEN-OPRICHTERS

De heer CLAES Koen Victor Alice, geboren te Reet op negentien januari negentienhonderdzeventig, [Identiteitskaart nummer : 591-9127339-32 / Rijksregister nummer : 70.01,19-307.18 en zijn echtgenote Mevrouw LAUWERS Debby, geboren te Antwerpen op tien mei negentienhonderdzeventig, [Identiteitskaart nummer 591-8424503-58 / Rijksregister nummer: 70.05.10-276.56], samenwonend te 2850 Boom, Edgard Tinelstraat 16,

Zij verklaren gehuwd te zijn te Rumst op vier september negentienhonderd drieënnegentig onder he wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract«

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse, voorwaarden verleden te hebben.

Mevrouw Lauwers Debby, voornoemd, is de beherende vennoot: zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De heer Claes Koen, voornoemd, is de stille vennoot; hij is geldschieter en is slechts aansprakelijk voor zijn inbreng.

De gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comrn.V, welke bij onderhavige akte wordt opgericht, wordt beheerst door de volgende regels:

Naam

De naam waaronder de vennootschap wordt opgericht luidt : "B(i)e".

Zetel

De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Edgard Tinelstraat 16.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel, commissionair, commissiehandel, van geschenkartikelen, meubelen, huishoudelijke en toilet artikelen, aile voorwerpen voor binnen en buiten decoratie, juwelen, mode accessoires, kleding, textiel, huishoudtextiel, beddengoed, lingerie, onderkleding, parfumerie, lederwaren, sport en vrijetijdsartikelen, handtassen, lifestyle artikelen, wijnen, reisartikelen, boeken, papierwaren, evenals in aile artikelen en benodigdheden die ermee verband houden.

Aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export van geschenkartikelen, meubelen, huishoudelijke en toilet artikelen, alle voorwerpen voor binnen en buiten decoratie, juwelen, mode accessoires, kleding, textiel, huishoudtextiel, beddengoed, lingerie, onderkleding, parfumerie, lederwaren, sport en vrijetijdsartikelen, handtassen, lifestyle artikelen, wijnen, reisartikelen, boeken, papierwaren, evenals in alle artikelen en benodigdheden die ermee verband houden.

Tussenpersoon, raadgever en leveren van consultancydiensten voor aankoop, productie, verhandeling en verkoop ivm bovenvermelde goederen.

Tussenpersoon, raadgever en leveren van consultancydiensten op het gebied van bedrijfsvoering, beheer, public relations, communicatie en marketing.

Adviseren, ontwerpen, ln plan brengen en uitvoeren van aile werken met betrekking tot interieur o binnenhuisinrichting en decoratie zowel in woningen, winkels, kantoren, magazijnen, standen en alle andere ruimten, dit in de ruimste zin van het woord.

Organisatie van evenementen, beurzen, koopdagen, productpresentaties en voorstellingen.

Ontwerp en onderhoud van websites en andere internet en IT toepassingen«

0550.365

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B(i)e

(verkort) :

" 528

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deelnemen aan alle vennootschappen en ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel hebben.

Aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Alle activiteiten op het vlak van creatie, reclame, publiciteit, sponsoring, promotie en public relations, dit alles in de meest brede zin van het woord en voor de meest uiteenlopende sectoren.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang van heden.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de vennoten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (E 26.000,00).

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één tweehonderd vijftigste (1/250ste) ieder,

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die het recht heeft, ingeval van onverdeeldheid, de uitoefening der aan deze aandelen verbonden rechten op te schorten tot één der medeeigenaars ten overstaan van de vennootschap als eigenaar ervan is aangeduid.

Alle aandeelhouders voistorten onmiddellijk hun deel in het kapitaal, zodat het volstort kapitaal van de vennootschap vanaf heden vijfentwintigduizend euro (E 25,000,00) bedraagt.

Jaarvergadering

De algemene vergadering groepeert elle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de zaakvoerder(s) vastgesteld.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), vennoot of niet, die benoemd worden door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur door haar te bepalen.

Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering van de vennoten er anders over beslist.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Lauwers, voornoemd.

Mevrouw Lauwers voornoemd, verklaart haar benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden. Verklaring zaakvoerder

Mevrouw Lauwers bevestigt, in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, geen beroepsverbod te hebben opgelopen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer:

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen, met uitzondering van obligatieleningen. Leningen toestaan, elle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen

'4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of

bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheldsrechterlij-ike bedingen

aanvaarden, gebeurlijke teruggaven toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun

bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen. Deze opsomming is niet beperkend,

De zaakvoerder(s) mag bepaalde bevoegdheden bij volmacht delegeren aan derden.

Voor alle akten en handelingen, al dan niet gerechtelijk, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn

door de zaakvoerder(s) zonder dat de voorafgaande beslissing van de vennoten dient voorgelegd te worden,

Boeklaar

Het maatschappelijk dienstjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig maart tweeduizend vijftien.

Winstverdeling

Over het batig saldo van het dienstjaar wordt beslist door de algemene vergadering van de vennoten welke

beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indepiaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde

zaakvoerder aan bvba Delvou & C°, accountantskantoor te Aartselaar, Antoon Van Brabantstraat 9 bus 2, om in

naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen

al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van

de B.T.W. en het vervullen van aile andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en

de R.S.Z.

Voor ontledend uittreksel

de geassocieerd notaris

Peter Dehandschutter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
B(I)E

Adresse
EDGARD TINELSTRAAT 16 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande