BIERERFGOED

Association sans but lucratif


Dénomination : BIERERFGOED
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 845.089.635

Publication

19/04/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

UMM

be

a

Be sta

RECHTBANK

KOOPHANDEL

6 APR, 2012

Griffie

j1NTWPRP1=i1J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd do vereniging, stichting et organisme ten aanrien van derdon to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Merchelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders - benoeming dagelijks bestuurder

Het jaar 2012, op 3 februari zijn de hierna vermelde partijen te Antwerpen bijeengekomen:

1.DUVEL MOORTGAT, naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Breendonkdorp 58, 2870 Puurs, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0400.764.903,

2.BRASSERIE D'ACHOUFFE, naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Achouffe 32, 6666 Wibrin, met ondernemingsnummer 0429.312.102;

3.BROUWERIJ DE KONINCK, naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met

maatschappelijke zetel te Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen, ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0418.905.287;

4.EURA-DRINKS, naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te

Breendonkdorp 58, 2870 Puurs, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer

0450.984.078,

om een vereniging zonder winstoogmerk op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

TITEL I. NAAM  ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "BIERERFGOED"

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden: "vereniging zonder

winstoogmerk" of door de afkorting "V.Z.W.".

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen, in het gerechtelijk

arrondissement Antwerpen.

De zetel kan naar iedere ander plaats in België worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur.

The beslissing tot verplaatsing van de zetel moet binnen de maand nadat deze beslissing is genomen worden

gepubliceerd in de bljlagen van het Belgisch Staatsblad.

Wanneer zij dit nodig acht, kan de raad van bestuur besluiten tot het oprichten van kantoren en bijkantoren.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel:

Het bevorderen van de regionale toeristische aantrekkelijkheid en het sociale weefsel door het in de kijker

zetten van biererfgoed. Dit doel wordt geconcretiseerd door:

" Het aanbieden van diensten waarbij bezoekers kunnen worden geïnformeerd over en doorverwezen naar allerhande culturele en toeristische attracties en evenementen,

" Het uitbaten van publiek toegankelijke belevingscentra, met als centrale thematiek de rijke geschiedenis, de artisanale productiemethodes en de gastronomische verfijndheid van producten (met inbegrip maar niet beperkt tot bieren en kazen).

" Het aanbieden van een modern, educatief en interactief bezoekersparcours langsheen bierbrouwerijen en kaasaffinageruimtes.

" Uitsluitend met het oog op de ondersteuning van de overige activiteiten en steeds op uitzonderlijke basis, het organiseren van exposities, festivals en manifestaties waar artisanale en artistieke producten worden tentoongesteld en ter degustatie aan het publiek worden aangeboden.

De vereniging kan alle maatregelen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Hiertoe kan de vereniging akkoorden sluiten met of deelnemen aan de oprichting of de activiteiten van ondernemingen, instellingen, instanties of netwerken met dezelfde of gelijkaardige doelstellingen en financieel, administratief of technisch met hen samenwerken, dit zowel in een regionaal, nationaal als internationaal kader.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Biererfgoed

.0.845 .089. V35

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

c c MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vereniging kan alle ondergeschikte commerciële activiteiten voeren die in overeenstemming zijn met haar maatschappelijk doel en de winsten daarvan mogen worden aangewend ter verwezenlijking van dit doel. Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden door de algemene vergadering, onder dezelfde voorwaarden als deze die moeten vervuld warden voor de wijziging van de statuten,

TITEL Il. LIDMAATSCHAP  ONTSLAG  UITSTLUITING  RECHT OP MAATSCHAPPELIJK BEZIT Artikel 5

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt. Het minimum aantal leden is echter drie. De eerste leden zijn de oprichters.

Artikel 6

Iedere persoon die wenst toe te treden tot de vereniging moet een schriftelijk aanvraag indienen bij de raad van bestuur, weiace bij gewone meeTdesttieid besiist over de toetreding, onde voorbehoud van goedkeuring date de algemene vergadering. De raad van bestuur dient zijn beslissing niet te motiveren. De getroffen beslissing wordt aan de aanvrager meegedeeld per brief.

Indien de aanvraag werd afgewezen, mag het kandidaat-lid een nieuwe aanvraag tot toetreding indienen ten vroegste 1 Jaar nadat de negatieve beslissing werd genomen.

De toetreding behelst de onvoorwaardelijke instemming met de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 7

Elk lid kan op ieder ogenblik zijn ontslag per aangetekende brief aanbieden aan de raad van bestuur. Dit ontslag heeft pas uitwerking op 31 december van het kalenderjaar dat volgt op datgene waarin het lid zijn ontslag heeft aangeboden.

Artikel 8

Worden als ontslagnemende leden beschouwd, zij die:

" de in artikel 39 omschreven bijdragen niet betalen binnen één maand na de ingebrekestelling bij aangetekende brief; of

.failliet werden verklaard.

Artikel 9

De algemene vergadering kan beslissen tot uitsluiting van een lid op voorwaarde dat 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen hiermee instemt. In dit geval moet het betrokken lid voorafgaandelijk worden opgeroepen tot deze algemene vergadering en moet zijn verweer er worden aanhoord. De uitsluiting wordt effectief de le dag na de beslissing.

In afwachting van een beslissing van de algemene vergadering mag de raad van bestuur de schorsing van de rechten van het betrokken lid uitspreken.

Artikel 10

De raad van bestuur kan de leden die zich schuldig hebben gemaakt aan een overtreding van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 augustus 2002, van de statuten of van het huishoudelijk reglement van de vereniging, schorsen tot de eerstvolgende algemene vergadering die zich besluiten het betrokken lid uit te sluiten of de schorsing ap te heffen.

Artikel 11

Het ontslagnemend lid, het als ontslagnemend beschouwd lid of het uitgesloten lid en hun rechthebbende alsook de erfgenamen van de overleden leden kunnen geen enkele aanspraak maken terugbetaling van de bijdrage, vergoeding voor geleverde diensten of op ieder ander recht op maatschappelijk bezit.

Evenmin kunnen zij de rekeningen van de vereniging onderzoeken of vragen om een inventaris op te stellen.

Artikel 12

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur (die deze bevoegdheid kan delegeren aan de dagelijks bestuurder) een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt naam, voornaam, woonplaats, geboortedatum en  plaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm, het adres van de maatschappelijke zetel en de plaats en het ondememingsnummer. Dit register kan door alle leden geraadpleegd worden op de zetel van de vereniging, zonder het te mogen verplaatsen.

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de leden moeten in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat de raad van bestuur van deze beslissing kennis Kreeg.

Een kopie van het register van de leden wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement Antwerpen. Wanneer wijzigingen optreden in de samenstelling van de vereniging wordt een bijgewerkte ledenlijst neergelegd binnen de maand te rekenen van de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

TITEL III. DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging.

Artikel 14

De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor.

" Het wijzigen van de statuten;

" Het benoemen en afzetten van bestuurders;

" Het benoemen en afzetten van commissarissen en, in voorkomend geval, het bepalen van hun bezoldiging;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

" Het geven van kwijting aan bestuurders en commissarissen;

" Het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

" Het uitsluiten van leden;

" Het ontbinden van de vereniging;

" Het omzetten van de vereniging naar een vennootschap met sociaal oogmerk; en

" Het goedkeuren en wijzigen van het huishoudelijk reglement van de vereniging, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 15

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar samengeroepen op de eerste dag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

Telkens wanneer één vijfde van de leden die stemmen vertegenwoordigen er om verzoeken, of telkens als de belangen van de vereniging het vereisen, moet binnen de drie weken een buitengewone algemene vergadering worden samengeroepen.

Tenzij anders wordt vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 16

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief die ten minste 8 dagen véér de algemene vergadering wordt verstuurd. De datum van afstempeling door de post geldt als bewijs..

De oproepingsbrief vermeldt de datum, plaats, uur en de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 17

Enkel in spoedeisende gevallen en mits uitdrukkelijke vermelding van het spoedeisend karakter kan de algemene vergadering binnen de 8 dagen worden bijeengeroepen mits een termijn van minstens 3 dagen voorafgaand aan de vergadering wordt in acht genomen.

De oproepingsbrief vermeldt de datum, plaats, uur en de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 18

Elk voorstel, ondertekend door ten minste 1/20 van de leden moet op de agenda worden gebracht.

Artikel 19

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 20

Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich dcor een ander lid laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat hij minstens drie dagen vóór de algemene vergadering een schriftelijke volmacht heeft neergelegd ter zetel van de vereniging. Elk lid kan maximaal drie andere leden vertegenwoordigen.

Artikel 21

Elk lid beschikt over één stem.

Behalve indien de wet of de statuten het anders voorzien, kan de vergadering niet geldig beslissen, wanneer niet tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer dit aantal niet bereikt wordt, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda, die binnen de 14 dagen moet bijeengeroepen worden, wel beslissingen nemen hoe groot het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden ook is.

Behalve indien de wet of de statuten het anders voorzien, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 22

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over een wijziging van de statuten of over de ontbinding van de vereniging indien tenminste 2/3 van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de beslissing wordt genomen met een 213 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Artikel 23

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over een wijziging van het doel van de vereniging indien ten minsten 2/3 van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de beslissing wordt genomen met een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 24

De beslissingen van de algemene vergaderingen worden genotuleerd. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en bewaard in een register op de zetel van de vereniging waar aile leden er inzage van kunnen nemen, zonder het te mogen verplaatsen.

Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uitreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur.

Daarnaast wordt er op de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement Antwerpen een dossier gehouden dat volgende stukken bevat:

" de statuten en iedere wijziging hiervan, evenals de gecoördineerde tekst van de statuten na de wijziging ervan;

" de akten betreffende de benoeming of ambtsbeëindiging van bestuurders, van personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, van personen gemachtigd om de vennootschap te vertegenwoordigen en van de commissarissen en alle wijzigingen aan deze akten;

" een kopie van het register van de leden;

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

" de beslissingen betreffende de nietigheid of ontbinding van de vereniging, de vereffening ervan en de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars en aile wijzigingen van deze beslissingen, evenals de in kracht van gewijsde gegane of bij voorraad uitvoerbaar verklaarde rechterlijke beslissingen hieromtrent; en

" de jaarrekeningen van de vereniging en de wijzigingen hieraan.

Bovendien moet iedere wijziging aan de statuten, iedere benoeming, ontslag of uitsluiting en iedere

beslissing betreffende de nietigheid, de ontbinding en vereffening van de vereniging binnen de maand bij

uittreksel worden bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

TITEL IV. RAAD VAN BESTUUR

Artikel 25

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimaal 3 en maximaal 8

leden, behalve wanneer de vereniging slecht drie leden telt in welk geval de raad van bestuur bestaat uit 2

bestuurders. Het aantal bestuurders moet in ieder geval steeds kleiner zijn dan het aantal leden van de

uerer iging.

Het mandaat van bestuurder wordt als dusdanig niet bezoldigd.

Artikel 26

De bestuurders worden verkozen door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar. Hun

mandaat is hernieuwbaar. Het mandaat van de niet herkozen bestuurders eindigt na de gewone algemene

vergadering.

Het mandaat van bestuurder eindigt van rechtswege bij overlijden en wanneer de hoedanigheid op basis

waarvan hij ter verkiezing werd voorgedragen verdwijnt Deze hoedanigheid moet in de notulen van de

desbetreffende vergadering van de raad van bestuur worden vermeld.

De bestuurders kunnen op elk ogenblik worden ontslagen door de algemene vergadering.

Bij het openvallen van een mandaat van bestuurder, om welke reden dan ook, blijven de overige leden, op

voorwaarde dat ze minimum met 3 zijn, verder de raad van bestuur uitmaken. Indien de raad niet meer

voldoende leden telt, moet de algemene vergadering binnen een termijn van maximum twee maand

bijeengeroepen worden om de vacante plaats(en) op te vullen. De aldus benoemde bestuurder beëindigt het

mandaat van zijn voorganger.

Artikel 27

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, voor een termijn van drie jaar. Zijn mandaat is

hernieuwbaar.

Het mandaat van de voorzitter loopt ten einde na de algemene vergadering die volgt op zijn vijfenzestigste

verjaardag.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 28

De raad van bestuur kan uit zijn leden een secretaris, penningmeester en /of een afgevaardigd bestuurder

kiezen, telkens voor een hernieuwbare periode van 3 jaar,

Elk van deze mandaten loopt ten einde na de algemene vergadering die volgt op de vijfenzestigste

verjaardag van de betrokken bestuurder.

Artikel 29

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden inzake het bestuur van de zaken

van de vereniging en de verwezenlijking van haar doel. Al wat niet door de wet of door deze statuten uitsluitend

voorbehouden is aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

De raad van bestuur legt aan de algemene vergadering een huishoudelijk reglement of wijzigingen aan een

bestaand huishoudelijk reglement voor ter goedkeuring.

Alle gerechtelijke handelingen worden ondernomen door de raad van berstuur. De afhandeling ervan wordt

verzekerd door twee bestuurders die tegenover derden het bestaan van een voorafgaandelijke beslissing van

de raad van bestuur niet moeten bewijzen.

Artikel 30

De raad van bestuur kan speciale bevoegdheden toekennen aan één of meerdere van zijn leden. De raad

van bestuur kan tevens ten allen tijdens een einde maken aan deze delegatie.

Artikel 31

De raad van bestuur kan aan één van zijn leden of aan derden met of zonder arbeidsovereenkomst wiens

bevoegdheden en verantwoordelijkheden door de raad worden vastgesteld, machtiging verlenen tot het stellen

van daden van dagelijks bestuur van de vereniging. De raad van bestuur bepaalt de duur van deze opdracht, bij

gebreke waarvan de machtiging voor onbepaalde duur geldt. De raad van bestuur kan echter op elk ogenblik

een einde maken aan deze delegatie.

Artikel 32

De raad vergadert collegiaal op uitnodiging van de voorzitter of op verzoek van twee bestuurders per

gewone brief die de agenda van de vergadering bevat.

Artikel 33

Ieder bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de raad van bestuur, met dien

verstande dat iedere aanwezige bestuurder slechts houder mag zijn van één volmacht per vergadering.

Artikel 34

Elke bestuurder beschikt over één stem,

De raad kan slechts geldig beraadslagen indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is. Wanneer dit aantal niet bereikt wordt, kan een nieuwe raad met dezelfde agenda, die

~ NiOD 2.2

binnen de 8 dagen moet bijeengeroepen worden, wel beslissingen nemen hoe groot het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden ook is.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 35

De voorzitter heeft het recht om de lopende zitting voor ten hoogste 6 weken te verdagen. Deze verdaging stelt de beraadslaging uit over de agendapunten die hij aanduidt.

Artikel 36

De beslissingen van de raad van bestuur worden genotuleerd. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en bewaard in een register op de zetel van de vereniging waar alle leden er inzage van kunnen nemen, zonder het te mogen verplaatsen.

Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uitreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur,

Artikel 37

De bestuurders en personen belast met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 31 van onderhavige statuten gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat en zijn slechts aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

TITEL V. VERTEGENWOORDIGING

Artikel 38

Ten overstaan van derden, in en buiten rechte, wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden,

Voor handelingen die betrekking hebben op het dagelijks bestuur is de vereniging geldig vertegenwoordigd door één bestuurder of door diegene die daartoe overeenkomstig artikel 31 van onderhavige statuten gemachtigd is.

Alle handelingen die de vereniging verbinden moeten door twee bestuurders, respectievelijk één bestuurder of diegene die daartoe gemachtigd is voor de handelingen die betrekking hebben op het dagelijks bestuur, worden ondertekend zonder dat zij de bevoegdheden die hen in dit verband werden toegekend moeten verantwoorden ten aan zien van derden.

TITEL VI.BIJDRAGE  JAARREKINGEN  CONTROLE

Artikel 39

De leden zijn een jaarlijkse bijdrage verschuldigd waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur wordt vastgelegd. Het bedrag van de ledenbijdrage mag evenwel nooit hoger zijn dan EUR 50. Het huishoudelijk reglement kan een minimum jaarlijkse bijdrage vaststellen.

Naast de ledenbijdragen kan de algemene vergadering jaarlijks, op voorstel van de raad van bestuur en na akkoord van de meerderheid van de betrokken leden, eveneens steunbijdragen vastleggen als deelname in de werkingskosten van de vereniging.

Artikel 40

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. De raad van bestuur legt de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het daaropvolgende boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Het batig saldo van de resultatenrekening wordt overgedragen naar het patrimonium, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 41

De algemene vergadering stelt één of meerdere commissarissen aan met de opdracht de rekeningen, voorgesteld door de raad van bestuur, te controleren en hierover een verslag op te stellen.

De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van 3 jaar. De algemene vergadering stelt zijn bezoldiging vast.

Bij onstentenis van de commissaris of wanneer de commissaris zich in de onmogelijkheid bevindt om zijn taak uit te oefenen, roept de raad van bestuur binnen de maand een algemene vergadering bij elkaar om in zijn benoeming of vervanging te voorzien,

De commissaris die wordt benoemd ter vervanging van een commissaris die tijdens zijn mandaat ontslag neemt, moet diens mandaat beëindigen.

De commissaris gaat geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat en is slechts aansprakelijk voor de uitoefening van zijn mandaat.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 42

Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, die belast worden met de opdracht de goederen van de vereniging te vereffenen. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaars alsook de wijze van vereffening.

Artikel 43

De vereniging zal niet worden ontbonden ten gevolge van het overlijden of het ontslag van een lid, op voorwaarde dat er nog minimum 3 leden zijn.

Article 44

In alle gevallen van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding zal het netto-actief van de ontbonden vereniging, na kwijting van alle schulden en aanzuivering van de sociale lasten van de vereniging, door de algemene vergadering worden toegewezen één of meerder instellingen met een gelijkaardige doelstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B Vervolg

TITEL VIII. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 45

De rechtbanken van Antwerpen zijn de enige die bevoegd zijn om geschillen, waarin de vereniging

betrokken zou zijn, te beslechten.

Artikel 46

Al wat niet uitdrukkelijk door de onderhavige statuten is voorzien, wordt geregeld door de wetgeving op

verenigingen zonder winstoogmerk.

TITEL 1X. OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 47

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Artikel 48

De volgende personen worden vanaf heden benoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar:

1.DUVEL MOORTGAT NV, voornoemd, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder LEMA NV,

met maatschappelijke zetel te Nelemeerstraat 57, 9830 Sint Martens-Latem, ondernemingsnummer

0463.212.513, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Michel Moortgat, wonende te Nelemeerstraat 57,

9830 Sint-Martens-Latem;

2.KRUG BVBA, met maatschappelijke zetel te Dennenlaan 86, 2540 Hove, vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder Daniel Krug, wonende te Dennelaan 86, 2540 Hove; en

3.MARC1 INTERNATIONAL BVBA, met maatschappelijke zetel te Zesbunderplein 10, 3090 Overijse,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Christian Cols, wonende te Zesbunderplein 10, 3090 Overijse.

Artikel 49

Wordt vanaf heden belast met het dagelijks bestuur

DUVEL MOORTGAT NV, voornoemd, vertegenwoordigd door LEMA NV, voornoemd, op haar beurt

vertegenwoordigd door de heer Michel Moortgat, voornoemd.

De dagelijks bestuurder krijgt de meest ruime bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend. Hij wordt

bovendien specifiek gemachtigd om alle formulieren en akten voor de publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad eigenmachtig te ondertekenen.

Opgemaakt te Antwerpen op 7 maart 2012 in 4 exemplaren.

Voor eensluidend afschrift.

Duvet Moortgat NV

vertegenwoordigd door LEMA NV

vertegenwoordigd door Michel Moortgat

Dagelijks bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blr. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, heirij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIERERFGOED

Adresse
MECHELSESTEENWEG 291 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande