BIG BAZAR BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIG BAZAR BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 848.194.823

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 25.01.2014, GGK 15.07.2014, NGL 14.08.2014 14432-0233-028
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 26.01.2013, GGK 16.07.2013, NGL 25.09.2013 13595-0375-029
29/04/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

,

18 -04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHaffel te MECHELEN



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

*130665

Ondernemingsnr: 0848194823

Benaming

(voluit) : Big Bazar België

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsestraat 36 - 2500 Lier (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

[Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 februari 2013]

"De algemene vergadering der aandeelhouders benoemt BDO Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9 - Box E.6, als commissaris. Het mandaat loopt af na de algemene vergadering der aandeelhouders in 2015.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA wijst de heer Hennie Herijgers, bedrijfsrevisor, aan als vertegenwoordiger."

Voor eensluidend uittreksel

Piocheur NV gedelegeerd bestuurder vast vertegenwoordigd door Albert Blokker

vaste

04/09/2012
ÿþ~ w mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_u......t

NEERGELEGD

2 4 -08' 2012

GRIF¬ =1E RECk1TL-ANK van

k[InPHAN117F1 ta tJFC'HFi FN

IN~I~~I~I~NI~tl~M~I~IAU

«iaisoo9a

" Ben.err:ir,~, {" rot:.w rlEo:t Y,f PL3

BIG BAZAR BELGIË

Rechtsvorfn naamloze vennootschap

Zetel Antwerpsestraat 36



(volledig adres; 2500 Lier

OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 augustus 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam `BIG BAZAR BELGIË".

2, Zetel. Lier, Antwerpsestraat 36

3, Oprichtster: De besloten vennootschap naar Nederlands recht "JUNGERHANS B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder het nummer 33239876, met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland) en met adres te 1099 BS Duivendrecht (Nederland), Van der Madeweg 13.

4. Inschrijfster: De besloten vennootschap naar Nederlands recht "GIRAFFE B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder het nummer 33184624, met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland) en met adres te 1099 BS Duivendrecht (Nederland), Van der Madeweg 13.

5. Kapitaal: 3.000.000,00 euro.

6. Gestorte bedrad: 3.000.000,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Elk boekjaar begint op de zondag die volgt op de zaterdag die valt in de vierde week volgens de weeknummering van het kalenderjaar, en eindigt op de zaterdag die valt in de vierde week volgens de weeknummering van het kalenderjaar. Het lste boekjaar eindigt op 26 januari 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Dagelijks bestuur - directiecomité: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders of bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur: het aankopen, verkopen of met hypotheek bezwaren van onroerende goederen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

º%

mod 11.1

betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal dat lid van het directiecomité de raad van bestuur inlichten en zal, in afwijking van artikel 524ter, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, alleen de raad van bestuur de beslissing of verrichting kunnen goedkeuren, in voorkomend geval mits naleving van de procedure omschreven in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen.

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij twee bestuurders samen handelend hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een afgevaardigde bestuurder alleen optredend en/of door andere personen belast met het dagelijks bestuur, welke personen alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee (2) en met unanimiteit tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

a) de naamloze vennootschap "PIOCHEUR", rechtspersonenregister Mechelen 0435.132.201, met zetel te 2500 Lier, Antwerpsestraat 36, die de heer BLOKKER Albert, geboren te Amsterdam (Nederland) op 31 augustus 1945, wonende te 1875 Morgins (Zwitserland), Chemin des Oiseaux 11, Les Choucas, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam(, en die voor de duur van haar mandaat als bestuurder conform artikel 9 van de statuten tevens wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur alsmede tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid en die in die hoedanigheid van afgevaardigde bestuurder conform artikel 12 van de statuten tevens bevoegd zal zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur;

b) de naamloze vennootschap "SWOT", rechtspersonenregister Mechelen 0435.215.838, met zetel te 2500 Lier, Antwerpsestraat 36, die de heer PALMER Roland Elton, geboren te Harold Wood (Verenigd Koninkrijk) op 15 december 1973, wonende te 1082 KM Amsterdam (Nederland), Onstein 138, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in haar plaats en in haar naam.

Deze bestuurdersfuncties zullen bezoldigd zijn en zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

14. Commissarissen: Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd ' benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren  BDO Réviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building - The Corporate Village, Da Vincilaan 9  Box E.6, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer HERIJGERS Hennie, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 66/13.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten van alle activiteiten op gebied van groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, retail, koop, verkoop, import, export, productie, distributie, vervoer, prospectie en marketing, waaronder tevens begrepen het verlenen van alle met voorgaande activiteiten op enigerlei wijze gerelateerde diensten, met inbegrip van zowel zakelijke dienstverlening als bijvoorbeeld naverkoopdiensten, betreffende alle hierna vermelde artikelen en producten en hun toebehoren, telkens in de ruimste zin van het woord:

- alle artikelen en producten, inclusief elektrische toestellen en apparaten, die verband houden met de volledige uitrusting van een huishouden en de binnenhuisinrichting, de decoratie en de meubilering, gereedschappen, huishoudelijke, luxe en aanverwante artikelen en producten, alle toebehoren en onderdelen in alle soorten materialen van voormelde artikelen en producten;

- alle artikelen en producten van de textiel- en kledingnijverheid, inclusief alle modeartikelen, lederwaren en schoeisel;

- speelgoed en vrijetijdsartikelen;

- geschenkartikelen en fantasieartikelen;

mod 11.1



..ch - papierwaren en schrijfgerief, cd's, dvd's en andere muziek- en beelddragers;

- toilet-, parfumerie- en drogisterijartikelen;

- kruidenierswaren in het algemeen en onder meer koffie, thee, cacao, kruiderijen en specerijen,

deegwaren en rijst, confituur en honing, conserven;

- delicatessen, zoete en zoute lekkernijen, alle soorten van fijne eetwaren en vleeswaren; - brood, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk;

- groenten, inclusief aardappelen, en fruit, zowel vers als conserven;

- zuivelproducten en eieren;

- diepvriesproducten;

- verse kant- en klaagmaaltijden;

- dranken, zowel alcoholische als andere dranken;

- genotmiddelen zoals tabaksproducten en rookwaren;

- telefoonkaarten en andere oplaadkaarten, laders en batterijen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle roerende en onroerende goederen, rechten, materialen en andere benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, kopen of ruilen, en in het algemeen alle daden en verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap; zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven als investering, zelfs indien deze geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan verbonden vennootschappen en dochterondernemingen; zij mag zich bij wijze van inbreng in geld of in natura, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, interesseren in andere bestaande of op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland deelnemen in, financieringen toestaan aan of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, met inbegrip van deelname aan het bestuur van andere vennootschappen door bijvoorbeeld het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

16. Gewone algemene vergaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juli om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

17. Volmacht: Sub 3 en 4, hoger genoemd, zijn beiden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht(en) door de heer JANSSEN Joseph (roepnaam Jef) Constant Julia, geboren te Hoogstraten op 4 april 1958, wonende te 2960 Brecht (Sint-Lenaarts), Houtstraat 156.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

19. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heer JANSSEN Joseph (roepnaam Jef), voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Erik Celis

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge









-

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 24.01.2015, GGK 02.11.2015, NGL 02.12.2015 15680-0284-029

Coordonnées
BIG BAZAR BELGIE

Adresse
ANTWERPSESTRAAT 36 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande