BIG BOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIG BOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.863.242

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303940*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599863242

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Big Bos

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~ Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-

Berg, ondergetekend, op 2 maart 2015,

Blijkt er dat:

I. 1. de heer SERGIACOMO Daniël [Rijksregisternummer 84.08.04-033.18], geboren te Genk op vier augustus negentienhonderd vierentachtig, en zijn echtgenote mevrouw CANNAERTS Stéphanie [Rijksregisternummer 87.07.15-300.59], geboren te Lier op vijftien juli negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Eerselstraat 17.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op eenendertig juli tweeduizend veertien, zonder wijziging aangebracht te hebben.

2. mevrouw CANNAERTS Cathérine [Rijksregisternummer 89.02.17-314.89], geboren te Bonheiden op zeventien februari negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Kattestraat 51a bus 6, ongehuwd.

3. de heer CANNAERTS Johan [Rijksregisternummer 58.01.30 045-86], geboren te Heist-op-den-Berg op dertig januari negentienhonderd achtenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw HUYBRECHTS Marie-Claire [Rijksregisternummer 60.05.10-046.76], geboren te Heist-op-den-Berg op tien mei negentienhonderd zestig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Tapelaarstraat 57.

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op tien september negentienhonderd tachtig, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Benedikt Cuypers te Heist-op-den-Berg op dertien mei tweeduizend veertien, met behoud van het huidige stelsel, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft: Big Bos.

III. De zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Kattestraat 51-b. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) Het verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie  aan derden, op het vlak van

bedrijfsbeleid, sales en marketing:

- professioneel advies aan bedrijven in binnen-en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

- begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan

en dies meer;

- adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

- adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten,

persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct

mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van

brochures en ander documentatie-materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes,

Onderwerp akte :

Kattestraat 51 Bus b 2220 Heist-op-den-Berg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

speciale evenementen, sponsoring

- adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

- opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden

- het geven van sales en marketing opleidingen

2) het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

- het aankopen , verhuren en verkopen van onroerende goederen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

- overgaan tot het aankopen, overschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen , aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande uit of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen door derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1. aan de heer SERGIACOMO Daniël en zijn echtgenote mevrouw Cannaerts Stéphanie, beiden voornoemd, ten belope van vierhonderd negenennegentig (499) aandelen, hetzij negenduizend tweehonderd eenentachtig euro veertig cent (¬ 9.281,40);

2. aan mevrouw CANNAERTS Cathérine, voornoemd, ten belope van vierhonderd negenennegentig (499) aandelen, hetzij negenduizend tweehonderd eenentachtig euro veertig cent (¬ 9.281,40).

3. aan de heer CANNAERTS Johan en zijn echtgenote mevrouw HUYBRECHTS Marie-Claire, beiden voornoemd, ten belope van twee (2) aandelen, hetzij zevenendertig euro twintig cent (¬ 37,20).

Tesamen: duizend (1.000) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 30 september 2016.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de laatste vrijdag van februari om 9 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2017.

XI. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor

onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. de heer SERGIACOMO Daniël [Rijksregisternummer 84.08.04-033.18], wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Eerselstraat 17, voornoemd;

2. mevrouw CANNAERTS Cathérine [Rijksregisternummer 89.02.17-314.89], wonende te 2220

Heist-op-den-Berg, Kattestraat 51a bus 6, voornoemd.

Die verklaren hun functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige

verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap benoemd wordt als zaakvoerder in een andere vennootschap, zal mevrouw

Cannaerts Cathérine, hier voornoemd, optreden als vaste vertegenwoordiger.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Cannaerts Accountants

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, te 2220 Heist-op-den-Berg, Lostraat 35, teneinde de nodige formaliteiten te

vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en alle

documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als  B.T.W. -belastingplichtige te

bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd:

Coordonnées
BIG BOS

Adresse
KATTESTRAAT 51, BUS B 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande