BIJKHOEVE TRANSPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIJKHOEVE TRANSPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 598.852.165

Publication

24/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-02-2015

Griffie

*15303368*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598852165

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BIJKHOEVE TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op twintig februari tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1. de gewone commanditaire vennootschap  STAPAL , gevestigd te 2970 Schilde, Silvesterlaan 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, onder ondernemingsnummer 0835.219.092;

2. de heer DEDECKER Frank Pierre, van Belgische nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Silvesterlaan 32.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "BIJKHOEVE TRANSPORT"

3. Zetel : te 2110 Wijnegem, Bijkhoevelaan 2-4

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland :

- alle verrichtingen van transit en expeditie, van transport (over weg, water of lucht), van rederij, bevrachting, opslag, agentschap, commissie, vertegenwoordiging, makelarij, grensagentuur, vertolling, messagerie, opslag en behandeling van alle goederen (vervoerd over weg, water of lucht) en alle verrichtingen van invoer, uitvoer en de verzekeringen, het onderhoud en de herstellingen van containers.

De vennootschap mag alle transportmiddelen exploiteren, in huur geven of nemen, in de hoedanigheid van commissionair, agent of voor eigen rekening; alle goederen kopen en verkopen. Het optreden als tussenpersoon in de handel; de in- en uitvoer van handelsgoederen.

De vennootschap heeft verder tot doel :

1) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

2) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

3) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende leasing;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

Onderwerp akte :

Bijkhoevelaan 2 2110 Wijnegem

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiele, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND euro (¬ 62.000,00), verdeeld in ZESHONDERDTWINTIG (620) aandelen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Paribas Fortis bank.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede dinsdag van de maand juni om negen uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

1. Mevrouw DEDECKER Eva, van Belgische nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Silvesterlaan 26;

2. Mevrouw DEDECKER Kris, van Belgische nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Silvesterlaan 24;

3. Mevrouw DEDECKER Karen, van Belgische nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Eekhoornlaan 2.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet

aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

2. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : voornoemde mevrouw DEDECKER Kris.

3. Wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder : voornoemde mevrouw DEDECKER Eva. Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan mevrouw Heidi JANSSENS, wonende te 2550 Kontich, Schoolstraat 11/2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Coordonnées
BIJKHOEVE TRANSPORT

Adresse
BIJKHOEVELAAN 2 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande