BILTMORE VOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILTMORE VOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.582.363

Publication

08/01/2015
ÿþ mod 11.1

Uld;< 3 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-



I



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

2 DEC. 2014

Ondernemingsnr 0898.582.363

Benaming (voluit) : BILTMORE VOS

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP EN AFSLUITING VAN DE "

VEREFFENING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 184 §5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BILTMORE VOS', met, l. maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, 0898.582.363 RPR Antwerpen afdeling: Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 22 december: 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

1. Ontslag en kwijting zaakvoerder. De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden één van de;

zaakvoerders, met ingang van heden, te weten

de heer HENDRICKX Eric Nicolas Josephina, geboren te Mortsel op 10 december 1965, wonende

te Aartselaar, Barones Ludwina de Borrekenslaan 111.

De vergadering verleent hem kwijting voor het gevoerde mandaat.

2. Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerders met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 oktober laatst van de vennootschap, en kennisneming van het controleverslag van de bedrijfsrevisor opgesteld; op 17 november laatst door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR",; met zetel te 8520 Kuume, Bloemenhof 24, 0459.429.711 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door del heer VANDELANOTTE Frank, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat van activa en passiva,; waarvan de besluiten luiden als volgt:

" ln het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, heeft de,

;, zaakvoerder van de BVBA 'B1LTMORE VOS' een boekhoudkundige staat per 31.10.2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van: 147,31 EUR en een boekhoudkundig netto-actief van 147,31 EUR

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de: l; realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles :: die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle; schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of; _; de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van : vennootschappen in het kader van hef voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA 'BILTMORE VOS'; en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuume,

Op 17november2014

(get.)

Burg. BVBA Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte", in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Il vennootschappen, met aansluitend de beslissing tot vervroegde ontbinding van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 -Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

3. Voorlegging en goedkeuring van de jaarrekening, van 1 januari 2014 tot op heden.

4. Ontslag en kwijting aan de zaakvoerders. Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSS BELGIUM", met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, 0479.309.662 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen op zeventien januari tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari daarna onder nummer 20030128-13282, met als vaste vertegenwoordiger de heer WESTEN Didier, geboren te Wilrijk, op 11 augustus 1972, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei, 40 aan wie zij kwijting verleent,

5. Terugname van de activa door de enige vennoot,

6. Afsluiting van de vereffening. De vergadering stelt vervolgens vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt eveneens vast dat het gehele actieve vermogen van de vennootschap, is overgegaan op de enige vennoot, die dit aanvaardt, en dat er geen passiva meer zijn in de vennootschap, zoals tevens blijkt uit voormelde staat van activa en passiva per 31 oktober 2014.

Er worden geen specifieke maatregelen genomen ter consignatie, gezien er geen gelden of waarden zijn die aan de schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

In geval de vennootschap nog ongekende activa verwerft na heden zullen deze worden toebedeeld aan de enige vennoot, de Vennootschap naar Luxemburgs recht "PLATINA NIMBUS S.A.R.L.", met

maatschappelijke zetel te 1528 Luxemburg, 11/13 Boulevard de la Foire, opgericht blijkens akte verleden

voor notaris Paul Bettingen te Niederanven (Luxemburg) op zestien juni tweeduizend en acht - Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0567.847,995.

De comparant werd er door ondergetekende notaris op gewezen dat, indien er toch ncg passiva ten laste worden gelegd van de vennootschap, hij deze passiva ten laste zal moeten nemen, in zoverre hij hiertoe wettelijk gehouden is.

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering verder dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in de kantoren van voornoemde vennootschap 'PLATINA NIMBUS S.A.R.L.". BIJZONDERE VOLMACHT

I. Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de naamloze

vennootschap "VISTRA CORPORATE SERVICES (BELGIUM)" met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, vertegenwoordigd door haar bestuurders en/of personeelsleden, kunnende afzonderlijk optreden, en hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

Il. De vergadering verleent tevens volmacht aan accountants en belastingconsulenten "Beirens & Wellens

BVBA", met kantoren gelegen te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79, bus 7, om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht, verslag zaakvoerders, staat activa en passiva, controleverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Joor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2013
ÿþ4 Mod Wortl11.1

S ~'~ I.'t(l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m 1,111111 18

`KLi,ai;t" l,." r#i'te'r grittié tel ~

Aëchibà`tik van Y,oaViiur~t~~~l te Pnriltarpeb

4 MRT 2013 

4De arFáfiér

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.582.353

Benaming

(voluit) : Biltmore Vos

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van het College van Zaakvoerders van TSS Belgium BVBA dd, 1 februari 2013

Het College van Zaakvoerders beslist om voor het mandaat als zaakvoerder dat de Vennootschap waarneemt in de vennootschap Biltmore Vos BVBA, de heer Hans Bockstaele te vervangen door de heer Didier Westen als vaste vertegenwoordiger, met ingang vanaf 1 februari 2013.

Eensluidend verklaard.

Antwerpen, 22 februari 2013

Eric Hendrickx

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0045-014
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 26.08.2011 11453-0244-014
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.09.2010, NGL 24.09.2010 10550-0340-014
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 10.07.2009 09402-0117-014

Coordonnées
BILTMORE VOS

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande