BINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.911.660

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 04.07.2014 14278-0079-012
25/05/2012
ÿþ_. mod 11.1

a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; Ondernetningsnr : (I) 4ç ~~~ b(, o

Benaming (voluit): Binvest

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikevlietbaan 52

(volledig adres) 2870 Puurs

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v6ôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 9 mei 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Binvest".

2. Zetel: 2870 Puurs, Eikevlietbaan 52.

3. Oprichters:

1. De heer VAN dEN EYNDE Bart Ludovicus Anna, geboren te Geel op 3 maart 1972, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 52;

2. Mevrouw VERBERCKT Sabine Maria Josephine, geboren te Sint-Niklaas op 27 januari 1972, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 52.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nop niet volgestorte inbrengen: 12.350,00 euro.

sub 1: 12.226,50 euro;

r sub 2 123,50 euro.

7. Samenstelling; in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december, Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Statutaire zaakvoerders: voor de duur van de vennootschap: VAN dEN EYNDE Bart, voornoemd.

13. Commissarissen, geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de bedrijfseconomische sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend;

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend

het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

1 4 -05- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

11111

*12094900*

Op de laatste btz van Luik E vermaken : Recte . Naam en hoedanigheid van cl . instrumenterende nctari... #1erFi valt óft pergtoeiten;

bevtsegel rcchtspers,.otin ton aanzien von derden ic verteguntraQrd#gcr

~;e~n 1"3r;r

"

" "

Voor-

behouden aan hei Belgisch

Staatsblad

rnod 1t,1

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene ; onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

4. Het adviseren op het gebied van inrichting van gebouwen in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer ontwerp, studie en onderzoek, organisatie, coördinatie, bijstand en adviesverlening op , , het vlak van inrichting van gebouwen van welke aard ook, zowel de binnenhuisinrichting waaronder zowel de woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, alsook op vlak van design, ontwerpen, stijl, , vormgeving, kleuren, evenals het ontwikkelen, ontwerpen en concipiëren van meubilair en accessoires.

5, Het nemen van participaties in ondernemingen met betrekking tot uitzendarbeid.

6. Wervings-, selectie- en recruteringsactiviteiten voor een brede doelgroep van bedrijven, omvattende onder meer`

- het zoeken, selecteren en verwijzen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker;

- het werven van mensen via diverse kanalen en het uitvoeren van selecties onder andere via

gesprekken, het afnemen of laten afnemen van diverse tests voor het peilen en meten van intelligentie,

vaardigheden, kennis, persoonlijkheid en van assessmentoefeningen, evenals via de natrekking van referenties; - headhuntersbureau omvattende onder meer het zoeken van directieleden.

Evenals het aanbieden van een breder pakket van "human resources services" die verenigbaar zijn met hoger gemelde activiteiten.

7. De uitbating van een sportconsultancybureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- sportmanagement en sportcoaching in het algemeen en in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van onder meer maar niet uitsluitend professioneel sportmanagement, opleiding, training, coaching, educatieve uitgaven, leiderschapsstijlen, teamcohesie, emotie- en communicatiemanagement, sportpsychologie en voedingsleer, waarbij voorgaande opsomming exemplatief en niet limitatief bedoeld is.

8. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals aile drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en foikloreartikelen evenals luxeartikelen;

On de laatste biz van Luik E. v2rmelder . Rectc, : Nam en hoedamheíd <<an de instrunrr:kerende: nntans, hetzij van ce perso(o)n{en)

bcvoeüd rechtspersoor~ ten azinzien van aarucr! >>ertdoGnnroordigen

'Jers_ I" .. < ,;

tw. V

+ mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen ' uitoefenen.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de negenentwintigste dag van de maand maart om achttien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van . het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op deg laatste bl:. var Luit B vermelden Rcc#u - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, van dE pErsaio)nien)

bE«aegd de teC;itz ersoon ten "anztt;n van derder ta +:ertedenwoardigûr Zn , , 1,i "+':a.. Fn1r,C

Coordonnées
BINVEST

Adresse
EIKEVLIETBAAN 52 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande