BIO & SLOW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIO & SLOW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.922.420

Publication

02/02/2015
ÿþ Mod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 JAN. 2015

afdgJtwerpen

<1501796

bc

E S1

II!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hopland 46, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Katherine DE WISPELAERE, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen op zestien januari tweeduizend vijftien "Ter Registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor Antwerpen 2", dat door

-de naamloze vennootschap "THE GREEN HILLS", met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Eethuisstraat 138-140, BTW BE 0834.969.664, rechtspersonenregister Antwerpen 0834.969.664., opgericht inge-volge akte verleden voor notaris Erik Van Tricht te Merksem op 23 maart 2011, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11/04/2011 onder referte 0054089,

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NATUURKOST', met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Eethuisstraat 140, rechtspersonenregister Antwerpen 0423.906.034; de handelsvennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:

-De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Bio & Slow

-De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hopland 46.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit

- De uitbating

van restaurants;

van alle vormen van eetgelegenheden met verkoop en bediening van etenswaren, koude en warme, voor verbruik ter plaatse of elders-, al dan niet samen met drank;

van alle drinkgelegenheden, al dan niet begeleid met maaltijden of snacks, met de bediening van alle soorten dranken, al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken;

van een traiteurdienst met bereide maaltijden en aile mogelijke ingrediënten voor maaltijden en dranken, af te halen of te leveren;

-De invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel van alle hiervoor vermelde dranken, voedingswaren, maaltijden en afgeleide producten.

-De aan- en verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren

-Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle an-dere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband hou-dende, Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

-Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten van horeca en aanverwante bedrijven.

Ue vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen ver-richten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben en het verlenen van waarborgen en borg staan voor andere vennootschappen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijf-tig euro (¬ 18,550,00) . Het is volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Bio & Slow

(verkort) :

0568" 9-22 " 420

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens wordt er door ieder ingetekend op het kapitaal als volgt, doet ie-der de nagemelde inbreng, wordt hierop het aangegeven deel gestort en ontvangt ieder het nagemelde aantal aandelen:

- de naamloze vennootschap The Green Hips, voornoemd, tekent in 18.364,50 euro door een inbreng in geld, Deze inbreng wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij 99 aandelen.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Natuurkost, voornoemd, tekent in op 185,50 euro door een inbreng in geld. Deze inbreng wordt volgestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij 1 aandeel.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk van de honderd (100) aandelen, in geld onderschreven, volledig werd afbetaald, zodat achttienduizend vijfhonderd-vijftig euro (¬ 18.550,00) van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BKCP te Antwerpen op 23 december 2014.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 30 sep-tember 2016.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerders reeds stellen met vermelding van hun hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechts-persoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de derde vrijdag van de maand maart om 20.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvol-gende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaarverslag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart 2017

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wet-boek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennoot-schapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van be-paalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennoot-schap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

-0e controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het weiboek van vennootschappen.

-Voor al de niet in deze statuten geregelde punten zijn de eventuele aan-deelhoudersovereenkomst(en) en het Wetboek van vennootschappen van toepas-sing. Indien er tegenspraak zou zijn tussen deze statuten en een aandeelhouders-overeenkomst hebben de bepalingen van deze laatste voorrang.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

De heer VAN DEN HEUVEL Dieter Christiaan Gabriëlla, geboren te Merk-sem op 28 september 1980, wonende te 2950 Kapellen, Lobelialaan 2, wordt be-noemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart deze op-dracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Verklaring betreffende de controle

Daar de vennootschap met het bedrijf start of pas is gestart moet er een schatting gebeuren van de criteria om te bepalen of de vennootschap al dan niet een kleine vennootschap is in toepassing van artikel 15 van het wetboek van ven-nootschappen.

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

De heer VAN DEN HEUVEL Dieter, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9, box E6, The Corporate Village, Elsinore Building,

Vertegenwoordigd door een aangestelde van de vennootschap,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zef worden door de vennootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Katherine De Wispelaere, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd.16 januari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIO & SLOW

Adresse
HOPLAND 46 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande