BIOCARTIS GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIOCARTIS GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.640.808

Publication

26/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-11-2014

Griffie

*14311262*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505640808

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BIOCARTIS GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen op vierentwintig november tweeduizend veertien

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE AANDEELHOUDERS

1. De naamloze vennootschap naar het recht van het Groothertogdom Luxemburg  BENARUCA SA , gevestigd te 1528 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg) Boulevard de la Foire 1, ingeschreven in het handelsregister te Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg) onder nummer B112246, en in België ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0567.774.751

2. Mevrouw WINDELS Hilde, Augusta, Clara, wonend te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, rijksregister nummer 65.06.11-366.32, niet gehuwd.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Naamloze vennootschap

b) naam : BIOCARTIS GROUP

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 3)

2800 Mechelen, Generaal de Wittelaan 11B, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling

Mechelen

4. DOEL (artikel 4)

De Vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor

eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1. het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij¬vigheden, instellingen of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

2. het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen of rechten en het onderzoeken van investerings- en desinvesteringsopportuniteiten, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen en verenigingen waarin de Vennootschap een belang of deelneming of enig ander recht heeft.

3. het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen en verenigingen waarin zij een belang of deelneming of enig ander recht heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een moedervennootschap.

4. het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen, of rechten op onroerende goederen, in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van een onroerend patrimonium van de Vennootschap.

Onderwerp akte :

Generaal De Wittelaan 11 Bus B 2800 Mechelen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, roerende en rechten, en het stellen van alle handelingen of daden die nodig of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimonium van de Vennootschap.

6. het onderzoeken en ontwikkelen van apparatuur, producten, testen, expertise en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verbonden of gelieerde producten of diensten, voor de medische en gezondheidssector, daaronder begrepen doch daartoe niet beperkt de humane en de veterinaire gezondheidszorg, de farmaceutische of para-farmaceutische of biomedische nijverheden, de diagnostica en de therapeutica, de in vitro diagnostische activiteit, de meer algemene life science activiteit, de genetica, de micro- en nanotechnologie, en dit alles in de meest ruime betekenis, alsook het ontwikkelen en uitvoeren van alle met het voornoemde rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verbonden of gelieerd onderzoek, systemen, testsystemen, testapparaten, producten en diensten.

7. het produceren, fabriceren, industrialiseren en op gelijk welke wijze commercialiseren, exploiteren en distribueren van alle bovenvermelde producten, apparaten, testen, expertise en diensten en dit op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze.

8. het kopen, verwerven, verkopen, vervreemden, uitbaten, exploiteren, in licentie nemen of in licentie geven, realiseren, te gelde maken, commercialiseren en beheren van alle welkdanige intellectuele eigendommen, eigendoms- en gebruiksrechten, patenten, merken, brevetten, tekeningen, licenties of andere intellectuele of andere rechten verbonden aan alle voormelde activiteiten en dit in de meest ruime zin.

De Vennootschap mag :

- alle hoegenaamde financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; - zich, voor en ten gunste van welke vennootschap, onderneming, vereniging of persoon ook, borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten en garanties verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 5)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 6)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënvijftig duizend negenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 152.955,00).

Het is verdeeld in achttienduizend achthonderd en twaalf (18.812) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- zestienduizend negenhonderd tweeënnegentig (16.992) Aandelen, genummerd van 1 tot en met 16.992, de Gewone Aandelen vormen; en

- duizend achthonderd twintig (1.820) Aandelen, genummerd van 16.993 tot en met 18.812, de Preferente F Aandelen;

die allen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in deze Statuten of de Aandeelhoudersovereenkomst

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol¬gestort.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR AANGEWEZEN DOOR DE OPRICHTERS

De besluiten van het verslag voorgeschreven bij artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt op 12 november 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN , gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0429.053.863, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Gert VANHEES, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichters, van wiens besluiten zij NIET zijn afgeweken, luiden als volgt :

 De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Biocartis Group NV, bestaat uit 16.992 gewone aandelen en 1.820 preferente F aandelen in Biocartis SA, een vennootschap naar Zwitsers recht met ondernemingsnummer CH-550.1.050.998-0, voor een totaal bedrag van 152.955 EUR. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 16.992 gewone aandelen en 1.820 preferente F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de op te richten vennootschap Biocartis Group NV, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 15)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Bevoegdheden van de raad van bestuur (artikel 16)

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Samenstelling van de raad van bestuur (artikel 17)

De Raad van Bestuur zal samengesteld zijn uit ten hoogste twaalf (12) Personen die door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen worden benoemd uit de kandidaten daartoe voorgedragen door de aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 6.5.2 van de Aandeelhoudersovereenkomst.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 25)

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd in enige en alle aangelegenheden door twee Bestuurders.

9. TOEZICHT (artikel 26)

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarreke¬ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt te allen tijde, en zelfs als de Vennootschap niet beantwoordt aan de wettelijke minima, opgedragen aan één of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 27)

de tweede vrijdag van de maand mei om veertien (14:00) uur

b) Voorwaarden voor toelating : (artikel 30)

Uiterlijk vijf (5) dagen vóór de datum van de voorgenomen verga¬dering moeten de Aandeelhouders, of hun vertegenwoordi¬gers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de maatschappelijke zetel van de Vennootschap. De vervul¬ling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering

c) Vertegenwoordiging van aandeelhouders (artikel 31)

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke Aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De Raad van Bestuur kan, indien zij zulks besluit, de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een Persoon al dan niet Aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

d) Stemrecht : (artikel 35)

Elk Aandeel geeft recht op één (1) stem.

De houders van eventuele obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de

Vennootschap, zijn gerechtigd om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering, doch slechts met

raadgevende stem.

Schriftelijke besluitvorming

De Aandeelhouders kunnen alle besluiten, waarvoor de Algemene Vergadering bevoegd is,

unaniem en schriftelijk aannemen, tenzij:

- de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, en

- de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van

vennootschappen.

De Raad van Bestuur zal daartoe, per brief, fax, e-mail of per enig ander schriftelijk document een

rondschrijven versturen - dat de agenda en de voorstellen tot besluit aangeeft - aan zowel de

Aandeelhouders als de houders van obligaties, warrants en certificaten die werden uitgegeven met

medewerking van de Vennootschap met de vraag de voorstellen goed te keuren en ze terug te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

sturen naar de maatschappelijke zetel van Vennootschap of enige andere plaats, zoals aangegeven in het rondschrijven, binnen een termijn te bepalen door de Raad van Bestuur.

Indien de goedkeuring van de Aandeelhouders niet binnen zulke termijn werd ontvangen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet te zijn aangenomen. Zulks is ook van toepassing indien binnen zulke termijn bepaalde voorstellen tot besluit werden goedgekeurd, terwijl andere niet werden goedgekeurd.

De houders van eventuele obligaties, warrants en certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de Vennootschap, zijn gerechtigd om op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap kennis te nemen van de besluiten die werden genomen overeenkomstig deze procedure.

11. BOEKJAAR (artikel 38)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 39)

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Ten minste vijf procent (5%) van deze winst zal bestemd worden om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de bestemming van de winst, op voorstel van de Raad van

Bestuur.

Indien de Algemene Vergadering tot winstuitkering beslist, is elk Aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 44)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffe¬ning of na consignatie van de nodige gelden om die te vol¬doen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de Aandeelhouders naar verhouding van het aantal Aandelen dat zij bezit¬ten, behoudens in het geval van een Vereffening zoals hierna beschreven.

Liquidatiepreferentie in geval van Vereffening

In het geval van een Vereffening zal de opbrengst van zulke Vereffening als volgt worden verdeeld onder de Aandeelhouders (de "Liquidatiepreferentie"):

(a) eerst zullen de houders van Preferente F Aandelen, pro rata met het aantal Aandelen dat zij aanhouden in de klasse van Preferente F Aandelen, bij voorrang op alle Houders van Gewone Aandelen worden terugbetaald tot beloop van het Preferent F Bedrag; en

(b) vervolgens, indien en in de mate dat het Preferent F Bedrag volledig werd terugbetaald, zullen alle Houders van Gewone Aandelen delen in de te verdelen opbrengst, pro rata met het respectievelijk totaal aantal Aandelen dat zij aanhouden in het op dat moment uitgegeven maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap.

Het maximale bedrag dat verschuldigd is aan de Houders van Preferente F Aandelen zal het Preferent F Bedrag, verminderd met enige opbrengsten voorheen ontvangen uit een eerdere Vereffening, niet overschrijden.

Zonder afbreuk te doen aan de relevante bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkomst inzake conversie van de Preferente F Aandelen, zal de Liquidatiepreferentie eindigen en automatisch vervallen bij het vroegste van (i) de voltrekking van een Gekwalificeerde IPO van de Vennootschap of (ii) de volledige betaling van het Preferent F Bedrag. In het geval van een Gekwalificeerde IPO zal de Liquidatiepreferentie niet van toepassing zijn.

14. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016

15. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee, en volgende personen werden benoemd :

1. De heer PAUWELS Rudi, Wilfried, Jan, wonend te 1874 Champery (Zwitserland), Route de Rumières 20, rijksregister nummer 60.01.17-139.36.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Hilde Windels , gevestigd te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, RPR Gent met ondernemingsnummer 0474.746.110, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : Mevrouw WINDELS Hilde, Augusta, Clara, wonend te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, rijksregister nummer 65.06.11-366.32.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2017.

De opdracht van de bestuurders wordt NIET bezoldigd.

16. BENOEMING VAN COMMISSARIS

Als commissaris werd benoemd tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018:

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN , gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0429.053.863, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

heer Gert VANHEES, bedrijfsrevisor

De bezoldiging van de commissaris werd bepaald en genotuleerd buiten de aanwezigheid van de notaris.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, mevrouw Kim STAS en mevrouw Charlotte SCHOCKAERT met keuze van woonplaats bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Baker & McKenzie gevestigd te1050 Brussel, Louizalaan 149, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0426.100.511, BTW-plichtige, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de Vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren, waaronder de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen als handelsonderneming (en, in voorkomend geval, de toekenning van een of meerdere vestigingseenheidnummers) en, indien van toepassing, haar aanvraag tot BTW-identificatie.

- Voor ontledend uittreksel -

- Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 24 november 2014, met in bijlage : 2 volmachten, verslag van de oprichters in uitvoering van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de oprichters opgemaakt in uitvoering van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

16/12/2014
ÿþhfod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU BELGEM`~yx~" r

2 e nv. 2014

=LGiSCH S AATSBr_

pECHTBANK van KOOPHANDEL ItANTWERPeffitici. MECHELEN

09 -12 2014

111111111 11111

*14223434*

i

Vw

B

Ondernemingsnr : 0505.640.808.

Benaming

(voluit) : "BIOCARTIS GROUP"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Statutenwijziging  Besluit tot uitgifte van warrants "Aandelenopties 2013" en "WHC Warrants"  Besluit tot kapitaalverhoging onder voorwaarde  Machtigingen  Ontslag en benoeming van bestuurders en waarnemer

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijfentwintig november tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B, rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer, 0505.640.808, B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd tweeëntwintig miljoen honderd veertien; duizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬ 222.114.578,00) om het van honderd tweeënvijftig duizend negenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 152.955,00) te brengen op tweehonderd tweeëntwintig miljoen tweehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd drieëndertig euro (¬ - 222.267.533,00) door uitgifte van zevenentwintig miljoen driehonderd zeventien duizend negenhonderd twintig (27.317.920) nieuwe Aandelen, genummerd van 18.813 tot en met 27.336.732, waarvan vierentwintig miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend achthonderd tweeënzeventig (24.673.872) Gewone Aandelen en twee miljoen zeshonderd vierenveertig duizend achtenveertig (2.644.048) Preferente F Aandelen, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande Gewone Aandelen, respectievelijk Preferente F Aandelen, en die in de winst zullen delen over het volledig lopende boekjaar van de Vennootschap sedert haar oprichting.

Deze zevenentwintig miljoen driehonderd zeventien duizend negenhonderd twintig (27.317.920) nieuwe Aandelen zullen worden uitgegeven tegen de waarde van afgerond acht euro duizend driehonderd en zeven cent (¬ 8,1307) per Aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande Aandelen, en zullen als volledig volgestorte aandelen worden toegekend aan de natuurlijke personen en rechtspersonen die niet geldelijke inbreng zullen doen van

*de volle juridische eigendom van vierentwintig miljoen vierhonderd vijfentwintig duizend zeshonderd zesentachtig (24.425.686) gewone aandelen,

*alle rechten, belangen en voordelen van tweehonderd achtenveertig duizend honderd zesentachtig (248.186) bijkomende gewone aandelen,

*en de voile juridische eigendom van twee miljoen zeshonderd vierenveertig duizend achtenveertig (2.644.048) preferente F aandelen,

samen alle aandelen van de vennootschap naar Zwitsers recht "BIOCARTIS SA", gevestigd te Ecublens (Zwitserland), en kantoor houdend te 1015 Lausanne (Zwitserland), Quartier Innovation EPFL-G, ingeschreven in het handelsregister van het kanton Vaud (Zwitserland) onder nummer CH-113.721.204, en met Federaal nummer CH-550.1.050.998-0, waarvan zij eigenaar zijn, in de verhouding van één (1) nieuw Gewoon aandeel: respectievelijk één (1) Preferent F aandeel van de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BIOCARTIS: GROUP" voor

*één (1) nieuw Gewoon Aandeel (daaronder begrepen elk van de 248.186 Gewone aandelen, waarvan alle daaraan verbonden rechten, belangen en voordelen worden ingebracht, en dus niet onmiddellijk de volle juridische eigendom, zoals nader bepaald in het hoger vermelde verslag van de raad van bestuur opgemaakt in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen),

*respectievelijk één (1) bestand Preferent F aandeel,

van de voormelde vennootschap "BIOCARTIS SA" dat wordt ingebracht.

In.gtobo zal de_ inbreng van ________ _____ ____________________-- - - -- - - -_--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

*de volle juridische eigendom van vierentwintig miljoen vierhonderd vijfentwintig duizend zeshonderd zesentachtig (24.425.686) gewone aandelen,

*alle rechten, belangen en voordelen van tweehonderd achtenveertig duizend honderd zesentachtig (248.186) bijkomende gewone aandelen, en

*de volle juridische eigendom van twee miljoen zeshonderd vierenveertig duizend achtenveertig (2.644.048) preferente F aandelen

van de vennootschap naar Zwitsers recht "BIOCART1S SA" een waarde vertegenwoordigen van afgerond tweehonderd tweeëntwintig miljoen honderd veertien duizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬ 222.114.578,00) en zal worden vergoed met zevenentwintig miljoen driehonderd zeventien duizend negenhonderd twintig (27.317.920) nieuwe aandelen "BIOCARTIS GROUP".

REVISORAAL VERSLAG

De besluiten van het revisoraal verslag in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt op 25 november 2014 door de commissaris van de vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, RPR Brussel met ondememingsnummer 0429.053.863, BTW-pllchtige, vertegenwoordigd door de heer Gert VANHEES, bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Biocartis Group NV, bestaat uit: *24.425.686 gewone aandelen in Biocartis SA, een vennootschap naar Zwitsers recht met ondernemingsnummer CH-550.1.050.998-0 (hierna 'Biocartis SA');

*248.186 gewone aandelen in Biocartis SA waarvoor de rechten, belangen en voordelen hieraan verbonden worden ingebracht en waarvan de volle juridische eigendom zal worden overgedragen na het doorlopen van een administratieve procedure bij de bevoegde Zwitserse rechtbank teneinde de aan deze aandelen verbonden verloren aandelencertificaten te [aten vernietigen en de nieuw uit te geven aandelencertificaten te endosseren en fysiek afleveren aan Biocartis Group NV; en

*2.644.048 preferente F aandelen in Biocartis SA,

voor een totaal bedrag van 222.114.578 EUR,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

*de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 24.673.872 gewone aandelen en 2.644.048 preferente F aandelen van de vennootschap Biocartis Group NV, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding"

2. In Artikel 6 : Kapitaal  Aandelen - Winstbewijzen van de statuten

*de tekst van het punt 6.1. Kapitaal en Aandelen aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen ingevolge de tot stand gebrachte kapitaalverhoging en te laten luiden

"Het kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweehonderd tweeëntwintig miljoen tweehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd drieëndertig euro (¬ 222.267.533,00).

Het is verdeeld in zevenentwintig miljoen driehonderd zesendertig duizend zevenhonderd tweeëndertig (27.336.732) Aandelen zonder vermel-'ding van nominale waarde, waarvan:

-vierentwintig miljoen zeshonderd negentig duizend achthonderd vierenzestig (24.690.864) Aandelen, genummerd

*van 1 tot en met 16.992,

*van 18.813 tot en met 24.692.684

de Gewone Aandelen vormen; en

-twee miljoen zeshonderd vijfenveertig duizend achthonderd achtenzestig (2.645.868) Aandelen, genummerd

*van 16.993 tot en met 18,812,

*van 24.692.685 tot en met 27.336.732

de Preferente F Aandelen vormen;

die allen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende bepalingen in deze Statuten of de Aandeelhoudersovereenkomst.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol-gestort.

top het einde van het punt 6.2. Historiek van het kapitaal en van de Aandelen een nieuw punt 2. toe te voegen waarin de tot stand gebrachte kapitaalverhoging wordt beschreven, luidend als volgt :

"2.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 november 2014 werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd tweeëntwintig miljoen honderd veertien duizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

222.114.578,00) en gebracht op tweehonderd tweeëntwintig miljoen tweehonderd zevenenzestig duizend vijfhonderd drieëndertig euro (¬ 222.267.533,00) door uitgifte van zevenentwintig miljoen driehonderd zeventien duizend negenhonderd twintig (27.317.920) nieuwe Aandelen, genummerd van 18.813 tot en met 27,336.732, waarvan vierentwintig miljoen zeshonderd drieënzeventig duizend achthonderd tweeënzeventig (24.673.872) Gewone Aandelen en twee miljoen zeshonderd vierenveertig duizend achtenveertig (2.644.048) Preferente F Aandelen, die als volledig volgestorte aandelen werden toegekend aan de natuurlijke personen en rechtspersonen die niet geldelijke inbreng hebben gedaan van

*de volle juridische eigendom van vierentwintig miljoen vierhonderd vijfentwintig duizend zeshonderd zesentachtig (24.425.686) gewone aandelen,

*alle rechten, belangen en voordelen van tweehonderd achtenveertig duizend honderd zesentachtig (248,186) bijkomende gewone aandelen,

*en de volle juridische eigendom van twee miljoen zeshonderd vierenveertig duizend achtenveertig (2.644.048) preferente F aandelen

zijnde samen alle aandelen van de vennootschap naar Zwitsers recht "BIOCARTIS SA", gevestigd te Ecublens (Zwitserland), en kantoor houdend te 1015 Lausanne (Zwitserland), Quartier Innovation EPFL-G, ingeschreven in het handelsregister van het kanton Vaud (Zwitserland) onder nummer CH-113,721.204, en met Federaal nummer CH-550.1.050.998-0, waarvan zij eigenaar waren, in de verhouding van één (1) nieuw Gewoon Aandeel, respectievelijk één (1) Preferent F Aandeel, van de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP" voor één (1) bestaand gewoon aandeel, respectievelijk één (1) bestaand preferent F aandeel, voor

*één (1) nieuw Gewoon Aandeel (daaronder begrepen elk van de 396.970 Gewone aandelen, waarvan alle daaraan verbonden rechten, belangen en voordelen worden ingebracht, en dus niet onmiddellijk de voile juridische eigendom, zoals nader bepaald in het hoger vernielde verslag van de raad van bestuur opgemaakt in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen),

*respectievelijk één (1) bestand Preferent F aandeel

van de voormelde vennootschap "BIOCARTIS SA" dat werd ingebracht, en dit voor een totale inbrengwaarde van afgerond tweehonderd tweeëntwintig miljoen honderd veertien duizend vijfhonderd achtenzeventig euro (¬ 222.114.578,00)."

3. Tot de uitgifte van honderd duizend (100.000) naakte warrants, op naam, die zullen worden aangeduid als 'WHC Warrants", die in het kader van de samenwerking tussen Whitemarsh Capital LLC, een vennootschap naar buitenlands recht (Verenigde Staten van Amerika), gevestigd te Marlton, New Jersey 08053 (Verenigde Staten van Amerika), 795 Route 70 E, Suite E, en de Biocartis groep zullen worden toegekend door de raad van bestuur van de Vennootschap aan Whitemarsh Capital LLC, die recht geven (indien bepaalde voorwaarden worden voldaan) op de inschrijving op honderd duizend (100.000) nieuwe Gewone Aandelen van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", en er de uitgifte- en uitoefenmodallteiten, overeenkomstig het verslag van de raad van bestuur ter zake, van vast te stellen.

4, Op voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de honderd duizend (100.000) "WHC Warrants", het kapitaal te verhogen met een totaal bedrag van achthonderd dertien duizend tachtig euro (¬ 813.080,00), door uitgifte van honderd duizend (100.000) nieuwe Gewone Aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande Gewone Aandelen, en die dividendgerechtigd zullen zijn over het volledig lopende boekjaar van hun uitgifte.

Deze aandelen zullen worden uitgegeven tegen de prijs per WHC Warrant van afgerond acht euro duizend drie hondeerd en acht eurocent (¬ 8,1308).

De uitoefenprijs van elke WHC Warrant zal worden bestemd op de rekening "Kapitaal" tot beloop van de fractiewaarde van de bestaande aandelen op dat ogenblik, en voor het gebeurlijke saldo op de rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze ais het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor kapitaalvermindering.

5. Volgend op de vaststelling van de verzaking door aile huidige houders van Aandelen van de Vennootschap aan het voorkeurrecht tot plaatsing van de WHC Warrants in hunnen hoofde, tot honderd duizend (100,000) WHC Warrants bij de Vennootschap in bewaring kan plaatsen, met dien verstande dat de Vennootschap in geen enkel geval gerechtigd is om zelf zulke warrants uit te oefenen, teneinde de raad van bestuur van de Vennootschap toe te laten deze 'WHC Warrants" aan te bieden aan Whitemarsh Capital LLC,

6. Tot de uitgifte van één miljoen (1.000.000) naakte warrants, op naam, die zullen worden aangeduid als "Aandelenopties 2013", die zullen worden toegekend in het kader van een Aandelenoptieplan voor (huidige of voormalige) werknemers, consultants en bestuurders van de Vennootschap en van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen, die elk recht geven op de inschrijving op één (1) nieuw Gewoon Aandeel van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", en er de uitgifte- en uitoefenmodaliteiten, overeenkomstig het verslag van de raad van bestuur ter zake, van vast te stellen.

7. Op voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants "Aandelenopties 2013", het kapitaal te verhogen tot beloop van het maximumbedrag gelijk aan het aantal door de warrants vertegenwoordigde

inschrijvingsrechten die bij de uitgifte één miljoen (1.000.000) bedragen, vermenlgvuldigd met de toepasselijke inschrijvingsprijs zoals voorzien onder punt 6.2. Uitoefenprijs van de uitgiftevoorwaarden, door uitgifte van maximum één miljoen (1.000.000) nieuwe Gewone Aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande Gewone Aandelen, en die dividendgerechtigd zullen zijn over het volledig lopende boekjaar van hun uitgifte.

Deze aandelen zullen worden uitgegeven tegen de prijs die zal bepaald worden door de raad van bestuur van de Vennootschap overeenkomstig de uitgiftevoorwaarden van de Aandelenopties 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefenprijs van de warrants zal worden bestemd op de rekening "Kapitaal" tot beloop van de fractiewaarde van de bestaande Aandelen op dat ogenblik, en voor het gebeurlijke saldo op de rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor kapitaalvermindering.

8, Tot de goedkeuring van de bepalingen van de 'WHC Warrants" en de warrants "Aandelenopties 2013" die mogelijks onder het toepassingsgebied van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen vallen omdat zij rechten kunnen toekennen die hetzij een impact kunnen hebben op het vermogen van de vennootschap hetzij kunnen leiden tot een schuld of verplichting van de vennootschap, wanneer er zich een wijziging van controle over de Vennootschap voordoet.

9. De één miljoen (1.000.000) naakte warrants "Aandelenopties 2013" tijdelijk bij de Vennootschap in bewaring te plaatsen, met dien verstande dat de Vennootschap in geen enkel geval gerechtigd is om zelf de warrants uit te oefenen, opdat deze warrants van tijd tot tijd door de raad van bestuur, naar eigen goeddunken, en voor het aantal dat de raad van bestuur op dat ogenblik zal gepast achten, zullen kunnen worden geplaatst bij personen die door de raad van bestuur zullen worden aangewezen ais Geselecteerde Deelnemers onder de (huidige of voormalige) werknemers, consultants en bestuurders van de Vennootschap en van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen.

10. -de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP" te machtigen om de genomen besluiten uit te voeren, waar nodig de daartoe noodzakelijke of gepaste maatregelen te nemen of uitvoeringsmaatregelen vast te stellen, en in het algemeen alles te doen voor onder meer de goede uitwerking van de "WHC Warrants" en het aandelenoptieplan "Aandelenopties 2013"

-machtiging te verlenen aan

*elke bestuurder van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", of

*elke andere persoon die als bijzondere gevolmachtigde zal worden aangewezen door de raad van bestuur, en drager is van een daartoe door twee gezamenlijk handelende bestuurders geldig getekende volmacht, teneinde:

1)Na elke periode voor uitoefening van de warrants de verwezen-lijking van de opeenvolgende kapitaalverhogingen te doen vaststellen bij authentieke akte en op de rekening "Kapitaal" en de rekening "Uitgiftepremies" overeenkomstig het bovenvermelde de bedragen in te schrijven die overeenstemmen met het aantal nieuw uitgegeven aandelen ingevolge uitoefening van de warrants "WHC Warrants" en/of "Aandelenopties 2013".

2)ln de statuten het bedrag van het geplaatst maatschappelijk kapitaal en het aantal aandelen aan te passen aan de nieuwe toe-'stand van kapitaal en aandelen zoals dit zal blijkens krachtens de vastgestelde verwezenlijkingen van de kapitaalverhogingen, en gebeurlijk de historiek van het kapitaal aan te vullen.

11. Akte te nemen van het ontslag in de hoedanigheid van bestuurder aangeboden door

1,De heer PAUWELS Rudi, Wilfried, Jan, wonend te 1874 Champery (Zwitserland), Route de Rumières 20, rijksregister nummer 60.01.17-139.36.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hilde Windels", gevestigd te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, RPR Gent met ondernemingsnummer 0474.746,110, BTW-plichtige, met als vaste vertegenwoordiger:

Mevrouw WINDELS Hilde, Augusta, Clara, wonend te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, rijksregister nummer 65.06.11-366.32,

Dat de gewone algemene vergadering die de jaarrekening zal behandelen over het thans lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen bij de oprichting van de vennootschap, zich tevens zal dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de teruggetreden bestuurders voor de vervulling van hun opdracht over het lopende boekjaar tot heden.

Vervolgens het aantal bestuurders vast te stellen op twaalf (12) en overeenkomstig de voorschriften van artikel 17,1, van de statuten en artikel 6.5.2. van de Aandeelhoudersovereenkomst, tot nieuwe bestuurders van de vennootschap te benoemen tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017:

1.De heer PAUWELS Rudi, Wilfried, Jan, wonend te 1874 Champéry (Zwitserland), Route de Rumières 20, rijksregister nummer 60.01,17-139.36.

2.De heer MAR1ËN Rudi, Maria, wonend te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Rode Beukendreef 25, rijksregister nummer 45.05.11-333.26

3.De heer DOMENICO Valerio, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Amsterdam (Nederland), op 3 augustus 1956, wonend te 2342 AN Oegstgeest (Nederland), Rhijngeesterstraatweg 11, BIS-register nummer 56.48.03-037.27

4.De heer PAREKH Rajesh, Bhikhu, met Britse nationaliteit, geboren te Landen (Verenigd Koninkrijk), op 22 juli 1960, wonend te London, England NW1 2ND (Verenigd Koninkrijk), 158 North Gower Street, BIS-register nummer 60.47.22-023.33.

5.De heer GIBBS Thomas, Wayne, met Britse nationaliteit, geboren te New Brancepeth (Verenigd Koninkrijk) op 22 november 1963, wonend te 1176 Saint Livres (Zwitserland), rue des Artisans 5, BIS-register nummer 63.51.22-209.35

6.Mevrouw DEUSCHEL CORNIOLEY Christine, Marguerite, Met Zwitserse nationaliteit, geboren te Villars-sur-Glâne (Zwitserland), op 21 september 1959, wonend te 1270 Trélex (Zwitserland), Chemin du Treizou 13, BIS-register nummer 59.49.21-038.41.

7.Mevrouw DEVENYNS Ruth, Martine, Yvonne, wonend te 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 47, rijksregister nummer geboren 64.10.26-196.50.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

8.De heer SCHELLENS Joost, met Nederlandse

wonend te SW6 2TB London

Koninkrijk\VVonduvworth Bridge Ruod71.8Æ-nagisternummer 79.44.29-247.74

9.De heer VAN REET Gustaaf, wonend te 8801 Haist-oon-3em, Jozef Nellenslaan 74 bus 11, rijkoregister. nummer 45.10.02-219.57.

1O.Mevrouw BOLGER Jeanne, Elizabeth, met Ierse nationaliteit, geboren te Dublin (Ierland), op 9 februari 1960, wonend te OhisNok. London W4 3TS (Verenigd Koninkrijk), Hartington Road 59, BIS-register nummer 80.42.09.047.73

11.Da heer BORRÉRoo|d. wonend ba178OAuue.Lierput1G. rijksregister nummer 73.U1.18'2O1.O3

12.De heer STURLEY Hugh, Nicholas, met Britse nationaliteit, geboren te Pontypool igd Konin

op 27 juli 1955, wonend te 2A Lionel Avenue, Wendover, Aylesbury, Buckinghamshire (Verenigd Koninkrijk), BIS-register nummer 55.47.27-157.32

De opdracht van de bestuurders wordt NIET bezoldigdtenzijenmndwe|houdenoandmnudonÓoabau|ioo~n .~ Overeenkomstig artikel 25 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte en in alle aangelegenheden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders. 12 Vervolgens overeenkomstig de voorschriften van artikel 6.5.6. van de Aandeelhoudersovereenkomst, tot waarnemer van de Raad van Bestuur van de vennootschap te benoemen De heer HOFSTRAAT Johannes, Willem, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Mijdrecht (Nederland), op8 juni 1Q57, wonend *a55U2pV Veldhoven (Nadedand).V|oe0e|ndG'

13. Voor zover al nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, mevrouw Kim STAS en mevrouw Charlotte

GOHOOKAERTnoet keuze van woonplaats bij de burgerlijke mntuohap onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker & 88nNende" gevestigd te1050 Bruouol'! Loulzajaan 149, RPR Brussel met ondememingsnummer 0426.100.511, BTTV-plichtige, die afzonderlijkmogen

optreden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijvin het

rechtspersonenregister en, voor zoveel als nodig, bij de bevoegde BTW autoriteiterL

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd / Afschrift van de notulen dd` 25 november 2014, met in bijlage : 3G' volmachten, gecoördineerde statuten, revisoraal verslag, verslag raad van bestuur, en uittreksel.

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge













'- --------- _______ ' '----_____ '_____ --'-------  '-------'------'----'---'

Op de laatste biz,van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende nmlads.ketzg van dmperso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

04/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1 e..., k . 1.:;41

2 1 -04- 20" i5

" ' " :." °"<, " i r  DEL

M~v I"W~,"rr =E~ri~Fi~. r" ,.. :~r i`~.EN I

i I II I lI II II I II III II

" 15063283+

Ondernemingsnr : 0505.640.808.

Benaming

(voluit) : "BIOCARTIS GROUP"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering  IPO Kapitaalverhoging onder voorwaarde  Herindeling van aandelen onder voorwaarde -- Uitgifte van "Over-allotment warrant" -- Kapitaalverhoging onder voorwaarde  Statutenwijzigingen en herformulering van statuten onder voorwaarde -- Intrekking van "Aandelenopties 2015" uitgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 15 januari 2015  Uitgifte van "Aandelenopties 2015" - Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertien april tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B, rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer 0505.640.808, B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Met het oog op de herleiding van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap, die thans afgerond acht euro honderd éénendertig duizendste (¬ 8,131) per aandeel bedraagt, naar voortaan één eurocent (¬ 0,01) per aandeel, doch dit zonder wijziging van het aantal bestaande aandelen:

(a)onder voorbehoud van de toepassing van de bepalingen van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van vennootschappen het kapitaal van de Vennootschap te verminderen met een bedrag van tweehonderd zevenenveertig miljoen tweehonderd éénenzeventig duizend honderd negenendertig euro negenenzestig cent (¬ 247.271.139,69) om het van tweehonderd zevenenveertig miljoen vijfhonderd vijfenzeventig duizend zeshonderd drieëntwintig euro dertig cent (¬ 247.575.623,30) te herleiden tot driehonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro éénenzestig cent (¬ 304.483,61),

b)dat deze kapitaalvermindering plaatsvindt zonder vernietiging van bestaande aandelen van de Vennootschap, op eenzelfde wijze wordt gedragen door elk van de bestaande aandelen en volledig zal worden toegerekend op het fiscaal volstort maatschappelijk kapitaal. Na de kapitaalvermindering zal elk aandeel een zelfde fractiewaarde het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen. Bijgevolg zal het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap na de kapitaalvermindering driehonderd en vier duizend; vierhonderd drieëntachtig euro éénenzestig cent (¬ 304.483,61) bedragen. Dit zal worden vertegenwoordigd' door dertig miljoen vierhonderd achtenveertig duizend driehonderd éénenzestig (30.448.361) Aandelen zonder, vermel-ding van nominale waarde, die alle eenzelfde fractiewaarde van één eurocent (¬ 0,01): vertegenwoordigen,

(c)dat het bedrag van de kapitaalvermindering van tweehonderd zevenenveertig miljoen tweehonderd, éénenzeventig duizend honderd negenendertig euro negenenzestig cent (¬ 247.271.139,69) onmiddellijk zal; worden geboekt als uitgiftepremie en dus worden herbestemd van de rekening "Kapitaal" naar de rekening "Uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie zal worden vermeld op het passief van de balans van de Vennootschap onder het eigen vermogen.

De rekening waarop de uitgiftepremie zal worden geboekt zal, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormen en zal alleen kunnen worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering, genomen op de manier die vereist is voor een wijziging van de statuten van de Vennootschap,

(d)dat, onverminderd de bepalingen van alinea (c), overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen aan de aandeelhouders van de Vennootschap geen uitkering van de aldus geboekte uitgiftepremie zal toegestaan zijn zolang de aanspraken voor aanvullende zekerheden, in voorkomend geval

_door schuldeisers die binnen traanden_rta_de.l ekendmalting_van.huidig besluit_ in_ de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 -.Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 -tnnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad een zekerheid hebben geëist voor vorderingen die ontstaan zijn v66r, en nog niet vervallen zijn op, het tijdstip van die bekendmaking of voor de schuldvorderingen waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld vódr de algemene vergadering van aandeelhouders die het huidige besluit moet goedkeuren, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2. De algemene aandeelhoudersvergadering neemt kennis van, keurt goed en bekrachtigt, voor zoveel als nodig, de clausules in de Engagement Letter die werd aangegaan door de Vennootschap en bepaalde financiële instellingen naar aanleiding van de voorbereiding van de IPO Kapitaalverhoging, die overeenkomstig artiKel 556 van het Wetboek van vennootschappen aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend.

De algemene aandeelhoudersvergadering kent voorts een bijzondere volmacht toe aan elke bestuurder van de Vennootschap en aan Mevrouw DE MEULENAERE Ann, Lieve, Andrée, wonend te 8750 Wingene, Peerstalstraat 31, rijksregister nummer 7610.25-164.73, alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om met betrekking tot dit besluit de formaliteiten vereist door artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen te vervullen.

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, mevrouw Kim STAS en mevrouw Charlotte SCHOCKAERT met keuze van woonplaats bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker & McKenzie" gevestigd te1050 Brussel, Louizalaan 149, RPR Brussel met ondememingsnummer 0426.100.511, BTW-plichtige, die afzonderlijk mogen optreden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister en, voor zoveel als nodig, bij de bevoegde BTW autoriteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

r Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 13 april 2015, met in bijlage : BIJLAGE "Aandelenopties 2015", 55 volmachten, gecoördineerde statuten, en uittreksei,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2015
ÿþMod Wo<d lit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Ondernemingsnr : 0505.640.808

Benaming

(voluit) : Biocartis Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel . Generaal De Wittelaan 11B - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur van 10 februari 2015:

De Raad Van Bestuur neemt kennis van het ontslag gegeven van bestuurder Joost Schellens met ingang' van 28 januari 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Roald Borré Rudi Mariën

Bestuurder Bestuurder

Bipagen-bij~het Belgiscit-Staatsblad - -IIfQ5-[2fl15 _ Atrmexes-du Pvloniteurtrelge

RIRE! i

2 7 Áelt, 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERPE . MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik 6. vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w--.orgrod.fflidnilateRIPMVA.

N E.1-- ~ ~ u E l~

3 0 _04_ 2i;:5

DEL

. d vV;:,-,r

Ondernemingsnr : 0505.640.808.

Benaming

(voluit) : "BIOCARTIS GROUP"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging besloten door' de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015  Vaststelling van de totstandkoming van opschortende voorwaarden waaraan bepaalde besluiten van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 waren onderworpen  Vaststellingen  Statutenwijzigingen  Verwezenlijking van de uitgifte van "Aandelenopties 2015"  Verwezenlijking van ontslag en benoeming van bestuurders.

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achtentwintig april tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

Door de heer BORRÉ Roald, handelend in zijn hoedanigheid van bestuurder van de naamloze vennootschap die een publiek beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan "BIOCARTIS GROUP", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B, rechtspersonenregister Mechelen met ondememingsnummer 0505.640.808, B.T.W.-plichtige,

ONDER VERWIJZING NAAR:

1° de besluiten van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP", gehouden voor zijn collega geassocieerd notaris Meester Frederik VLAMINCK te Antwerpen op 13 april 2015, en inzonderheid het derde tot en met het negende besluit van deze buitengewone algemene vergadering, die alle onderworpen waren een een Opschortende Voorwaarde.

2° het besluit van het IPO Comité van

* 14 april 2015 waarbij de voorwaarden en de inschrijvingsperiode voor de "IPO Kapitaalverhoging" (zoals gedefinieerd in punt (a) van het tweede besluit van voormelde buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van 13 april 2015) werden vastgelegd. In uitvoering van dit besluit is de

inschrijvingsperiode voor PO Kapitaalverhoging gestart op 15 april 2015

* 20 april 2015 waarbij de initiële prijsvork in verband met de IPO werd vemauwd tot een enkele prijs, hetgeen werd bekendgemaakt door middel van een persbericht dat door de vennootschap werd verspreid op 20 april 2015

* 23 april 2015 waarbij de inschrijvingsperiode vervroegd afgesloten om te eindigen om 16:00 uur op 23 april 2015, hetgeen werd bekendgemaakt door middel van een persbericht dat door de vennootschap werd verspreid op 23 april 2015

* 24 april 2015 waarbij, na de afsluiting van de inschrijvingsperiode, voorzien in voormeld prospectus, onder meer werd besloten en vastgesteld dat

(a) acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8.695.652) nieuwe aandelen; van de vennootschap werden aangeboden in het kader van de 1PO,

Uri\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

lU lII 111111111111692 80 IIIIIVM*150

(b) de inschrijvingsprijs voor de nieuwe aandelen door het IPO Comité finaal vastgesteld werd op elf euro= vijftig cent (¬ 11,50) per aandeel,

(c) onder voorbehoud van voltrekking van de IPO, het bedrag van de IPO Kapitaalverhoging gelijk zal zijn aan negenennegentig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro (¬ 99.999.998,00) (inclusief uitgiftepremie), waarbij acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd; tweeënvijftig (8.695.652) nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(d) het aantal aandelen waarop de "Over-allotment Warrant" (waarnaar verwezen wordt in de besluiten van voormelde buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van 13 april 2015) betrekking zal hebben, gelijk zal zijn aan één miljoen driehonderd en vier duizend driehonderd zevenenveertig (1,304.347) en dat deze "Over-allotment Warrant" zal worden toegekend aan de naamloze vennootschap "KBC SECURITIES" teneinde overtoewijzingen van aandelen toe te laten in de IPO.

3°, de toelating van de aandelen van de vennootschap tot de notering op de gereglementeerde markt van I~uronext Brussels waarbij op 27 april 2015 de verhandeling is gestart van voormelde nieuwe aandelen van de vennootschap op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels op een "if and when issued" basis.

HEEFT VASTGESTELD

I. VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE "IPO Kapitaalverhoging"

Gedurende de inschrijvingsperiode werd zowel door bestaande aandeelhouders als door beleggers ingeschreven op de totaliteit van de acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8.695.652) nieuwe aandelen "BIOCARTIS GROUP", zoals blijkt uit de staat van de geplaatste inschrijvingen die werd gewaarmerkt door de commissaris van de vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 B, RPR Brussel met ondememingsnummer 0429.053.863, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door de heer Gert VANHEES, bedrijfsrevisor.

Uit de gewaarmerkte staat van de geplaatste inschrijvingen blijkt dat op de acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8.695.652) nieuwe aandelen "BIOCARTIS GROUP" werd ingeschreven door de navolgende personen tegen de vastgestelde prijs van elf euro vijftig cent (¬ 11,50), die onmiddellijk volledig werd volgestort in geld, en waarbij

a) overeenkomstig de mogelijkheid die daartoe uitdrukkelijk was voorzien in het Tweede besluit (b) van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 op één miljoen achthonderd zeventig duizend zeshonderd drieënzeventig (1.870.673) nieuwe aandelen werd ingeschreven door tien (10) bestaande aandeelhouders (de "Deelnemende Aandeelhouders") in uitvoering van bestaande verbintenissen ten aanzien van de Vennootschap, zoals voorzien in de "Investment Agreement" van 25 augustus 2014, gewijzigd op 25 november 2014, die (onder meer) werd aangegaan door de Vennootschap en de daarin vermelde aandeelhouders (de "lnvestment Agreement") en met inachtneming van de bepalingen en voorwaarden van de "subscription forms" die door elke Deelnemende Aandeelhouder werd ondertekend.

b) op het saldo van zes miljoen achthonderd vierentwintig duizend negenhonderd negenenzeventig (6.824.979) nieuwe aandelen werd ingeschreven door de navolgende personen om deze aandelen, overeenkomstig de bepalingen van het prospectus en de zogenaamde "Underwriting Agreement' die op 24 april 2015 werd aangegaan met de vennootschap, onmiddellijk over te dragen aan de desbetreffende beleggers

* de naamloze vennootschap "KBC SECURITIES" ; twee miljoen zevenhonderd negenentwintig duizend negenhonderd drieënnegentig (2.729.993) aandelen.

* de naamloze vennootschap "PETERCAM" twee miljoen zevenenveertig duizend vierhonderd

drieënnegentig (2.047.493) aandelen.

* de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "KEMPEN & Co N.V. ; twee miljoen zevenenveertig duizend vierhonderd drieënnegentig (2.047.493) aandelen

Het bedrag van de volstorting van negenennegentig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro (¬ 99.999.998,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 13E97 7350 4030 9649 bij de "KBC Bank" zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling dat aan de geassocieerd notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Rekening houdend met de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen van één eurocent (¬ 0,01) per aandeel, en de inschrijving op acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8.695.652) nieuwe aandelen "BIOCARTIS GROUP", wordt voormeld bedrag van negenennegentig miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtennegentig euro (¬ 99.999.998,00), overeenkomstig het tweede besluit (punt d) van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 geboekt

* tot beloop van zesentachtig duizend negenhonderd zesenvijftig euro tweeënvijftig cent (¬ 86.956,52) op de rekening "KAPITAAL';

* tot beloop van negenennegentig miljoen negenhonderd dertien duizend éénenveertig euro achtenveertig cent (¬ 99.913.041,48) op de rekening "UITGIFTEPREMIES" die, op dezelfde wijze als het kapitaal, de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in het kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten;

Ingevolge deze kapitaalverhoging wordt

e) het kapitaal verhoogd met voormeld bedrag van zesentachtig duizend negenhonderd zesenvijftig euro tweeënvijftig cent (¬ 86.956,52) en van driehonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro éénenzestig cent (¬ 304.483,61) gebracht op driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13);

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) het aantal aandelen van de vennootschap verhoogd met acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8.695.652) aandelen en van dertig miljoen vierhonderd achtenveertig duizend driehonderd éénenzestig (30.448.361) gebracht op negenendertig miljoen honderd vierenveertig duizend dertien (39.144.013).

Il. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE WAARAAN BEPAALDE BESLUITEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 13 APRIL 2015 WAREN ONDERWORPEN

Ingevolge de totstandkoming van deze 1PO Kapitaalverhoging en de toelating tot de notering van de aandelen op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels, is de Opschortende Voorwaarde tot stand gekomen waaraan het Derde besluit tot en met het Negende besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 waren onderworpen, zodat al deze besluiten definitief zijn geworden, waarbij als volgt kan worden gepreciseerd en/of vastgesteld

1° Wat betreft de AFSCHAFFING VAN DE INDELING VAN DE AANDELEN IN KLASSEN (voorwerp van het derde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015).

a) De indeling van de aandelen in de klassen "Gewone Aandelen" en "Preferente F Aandelen" is afgeschaft derwijze dat alle aandelen (inclusief de aandelen uitgegeven in het kader van de IPO Kapitaalverhoging) gewone aandelen zijn, genietend van dezelfde rechten en voordelen, en dienvolgens dient in Artikel 5 : Kapitaal - Aandelen van de Statuten de tekst van het punt 5,1. Kapitaal en Aandelen te worden aangepast als volgt

"5.1.Kapitaal en Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13).

Het is verdeeld in negenendertig miljoen honderd vierenveertig duizend dertien (39.144.013) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

Tevens wordt in het punt 5.2. Historiek van het kapitaal en de Aandelen van de statuten een nieuw punt 5, toegevoegd, luidend:

"5.Bij akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen op 28 april 2015 werd de verwezenlijking vastgesteld van de IPO Kapitaalverhoging waartoe was besloten door de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015, en dit voor een bedrag van zesentachtig duizend negenhonderd zesenvijftig euro tweeënvijftig cent (¬ 86.956,52), waardoor het kapitaal van driehonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro éénenzestig cent (¬ 304.483,61) werd gebracht op driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13) door uitgifte van acht miljoen zeshonderd vijfennegentig duizend zeshonderd tweeënvijftig (8,695.652) nieuwe aandelen, die werden uitgegeven tegen de prijs van elf euro vijftig cent (¬ 11,50) per nieuw aandeel, en die alle meteen volledig werden volgestort in geld. Daarbij werd het bedrag van negenennegentig miljoen negenhonderd dertien duizend éénenveertig euro achtenveertig cent (¬ 99.913.041,48) geboekt op de reke-ning "Uitgiftepremies"."

(b) Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in klassen, zullen de bestaande en uitstaande warrants van de vennootschap voortaan alle recht geven om in te schrijven op gewone aandelen van de vennootschap, zonder aanduiding van klasse,

2°Wat betreft de CREATIE EN UITGIFTE VAN DE "OVER-ALLOTMENT WARRANT" (voorwerp van het vierde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015),

De Over-allotment Warrant, die volgens de uitgifte- en uitoefenvoorwaarden die werden vastgesteld in het vierde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015, recht om bij uitoefening in te schrijven op een maximum aantal aandelen dat gelijk is aan vijftien procent (15%) van het globaal aantal van de nieuwe aandelen die werden uitgegeven in het kader van de IPO Kapitaalverhoging, zal bijgevolg recht geven op één miljoen driehonderd en vier duizend driehonderd zevenenveertig (1.304.347) nieuwe aandelen, tegen een prijs van elf euro vijftig cent (¬ 11,50) per nieuw aandeel.

De Over-allotment Warrant kan worden uitgeoefend binnen een termijn (hierna de "Uitoefentermijn") die een aanvang heeft op de datum van de eerste notering van de aandelen van de Vennootschap op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (zelfs indien niet alle aandelen zijn toegelaten of effectief noteren, en zelfs indien de aandelen die zijn toegelaten nog niet definitief zijn uitgegeven en reeds noteren of verhandeld worden op een "if and when issued" basis), zijnde 27 april 2015 (de "Noteringsdatum") en die afloopt op de vijfendertigste dag na (en exclusief) de Noteringsdatum.

3°Wat betreft de MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR ONDER HET TOEGESTAAN KAPITAAL (voorwerp van het vierde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015).

De raad van bestuur is gemachtigd om gedurende een periode van vijf (5) jaar vanaf de bekendmaking van deze machtiging in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap in één of meerdere malen te verhogen met een maximaal bedrag gelijk aan het bedrag van het maatschappelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal van de Vennootschap na vaststelling van de totstandkoming van de lPO Kapitaalverhoging, zijnde driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13), en dit overeenkomstig de modaliteiten zoals nader omschreven in het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen vernield in punt 1(c) van de agenda van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015.

Dienvolgens wordt de tekst van Artikel 7 ; Toegestaan kapitaal van de statuten gewijzigd als volgt:

"De raad van bestuur mag het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in één of meerdere malen verhogen met een maximumbedrag van driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13),

De raad van bestuur mag het kapitaal verhogen door inbrengen in speciën of in natura, door omzetting van reserves, zowel beschikbare als onbeschikbare, en uitgiftepremies, al dan niet met uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht. De raad van bestuur mag deze machtiging gebruiken om converteerbare obligaties of warrants, obligaties met warrants of andere effecten, uitte geven.

Deze machtiging wordt toegekend voor een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van een uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de vennootschap gehouden op 13 april 2015,

in geval de raad van bestuur besluit over te gaan tot een kapitaalverhoging overeenkomstig het toegestaan kapitaal, worden alle geboekte uitgiftepremies, zo die er zijn, geboekt overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

De raad van bestuur is gemachtigd om, wanneer hij zijn machtiging onder het toegestaan kapitaal uitoefent, het voorkeurrecht van de aandeelhouders (in de zin van artikel 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) in het belang van de vennootschap te beperken of op te heffen. Die beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan eveneens gebeuren ten gunste van personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen of ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om na elke kapitaalverhoging die tot stand gekomen is binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal en de aandelen."

4°Wat betreft de STATUTENWIJZIGINGEN (voorwerp van het zesde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015).

De comparant stelt de volledige tekst van de statuten, met inbegrip van de hierboven vastgestelde wijzigingen, vast.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN BLIJKT

1. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan.

b) naam : "BIOCARTIS GROUP"

2. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal de Wittelaan 11B, in het

gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Mechelen

3. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1.het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

2.het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen of rechten en het onderzoeken van investerings- en desinvesteringsopportuniteiten, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen en verenigingen waarin de vennootschap een belang of deelneming of enig ander recht heeft.

3.het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, instellingen en verenigingen waarin zij een belang of deelneming of enig ander recht heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een moedervennootschap.

4.het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen, of rechten op onroerende goederen, in 13e1gië en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van een onroerend patrimonium van de vennootschap.

5.het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, roerende en rechten, en het stellen van alle handelingen of daden die nodig of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimonium van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

6.het onderzoeken en ontwikkelen van apparatuur, producten, testen, expertise en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verbonden of gelieerde producten of diensten, voor de medische en gezondheidssector, daaronder begrepen doch daartoe niet beperkt de humane en de veterinaire gezondheidszorg, de farmaceutische of para-farmaceutische of biomedische nijverheden, de diagnostica en de therapeutica, de in vitro diagnostische activiteit, de meer algemene life science activiteit, de genetica, de micro-en nanotechnologie, en dit alles in de meest ruime betekenis, alsook het ontwikkelen en uitvoeren van alle niet het voornoemde rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verbonden of gelieerd onderzoek, systemen, testsystemen, testapparaten, producten en diensten.

7.het produceren, fabriceren, industrialiseren en op gelijk welke wijze commercialiseren, exploiteren en distribueren van alle bovenvermelde producten, apparaten, testen, expertise en diensten en dit op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze.

8.het kopen, verwerven, verkopen, vervreemden, uitbaten, exploiteren, in licentie nemen of in licentie geven, realiseren, te gelde maken, commercialiseren en beheren van alle welkdanige intellectuele eigendommen, eigendoms- en gebruiksrechten, patenten, merken, brevetten, tekeningen, licenties of andere intellectuele of andere rechten verbonden aan alle voormelde activiteiten en dit in de meest ruime zin.

De vennootschap mag :

-alle hoegenaamde financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

-zich, voor en ten gunste van welke vennootschap, onderneming, vereniging of persoon ook, borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten en garanties verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

5, KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro

dertien cent (¬ 391.440,13).

Het is verdeeld in negenendertig miljoen honderd vierenveertig duizend dertien (39.144.013) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

6. AARD VAN DE AANDELEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 6)

Niet-Volgestorte aandelen zijn op naam,

Volgestorte aandelen en andere effecten bestaan op naam of in gedematerialiseerde vorm naar keuze van

de effectenhouder.

Elke titularis kan op elk ogenblik en op zijn kosten de omzetting vragen van zijn volgestorte effecten in een

andere vomi, binnen de grenzen van de wet.

Gedematerialiseerde effecten worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het register van aandelen op naam en het register van andere effecten op naam, voor zover toepasselijk,

kunnen elektronisch worden bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met

betrekking tot zijn effecten.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen is de overdracht van effecten aan geen enkele beperking onderworpen.

7, TOEGESTAAN KAPITAAL (artikel 10)

De raad van bestuur mag het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap in één of meerdere malen verhogen met een maximumbedrag van driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13).

De raad van bestuur mag het kapitaal verhogen door inbrengen in speciën of in natura, door omzetting van reserves, zowel beschikbare als onbeschikbare, en uitgiftepremies, al dan niet met uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht. De raad van bestuur mag deze machtiging gebruiken om converteerbare obligaties of warrants, obligaties met warrants of andere effecten, uitte geven.

Deze machtiging wordt toegekend voor een periode van vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van een uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de vennootschap gehouden op 13 april 2015.

In geval de raad van bestuur besluit over te gaan tot een kapitaalverhoging overeenkomstig het toegestaan kapitaal, worden alle geboekte uitgiftepremies, zo die er zijn, geboekt overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

De raad van bestuur is gemachtigd om, wanneer hij zijn machtiging onder het toegestaan kapitaal uitoefent, het voorkeurrecht van de aandeelhouders (in de zin van artikel 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) in het belang van de vennootschap te beperken of op te heffen. Die beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan eveneens gebeuren ten gunste van personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen of ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen,

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om na elke kapitaalverhoging die tot stand gekomen is binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het maatschappelijk kapitaal en de aandelen.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 17)

De raad van bestuur moet samengesteld zijn uit ten minste drie (3) personen die door de algemene aandeelhoudersvergadering bij gewone meerderheid van stemmen worden benoemd.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

De duur van de opdracht van de bestuurders mag vier (4) jaren niet overschrijden. De bestuurders kunnen herbenoemd worden voor een of meerdere termijnen.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene aandeelhoudersvergadering of de raad van bestuur die niet in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene aandeelhoudersvergadering worden ontslagen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht, overeenkomstig artikel 519 van het Wetboek van vennootschappen, om voorlopig in de vacature te voorzien.

De eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering beslist over de definitieve benoeming, met inachtneming van de voorschriften van dit artikel. Indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in aile openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur (artikel 16)

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene aandeelhoudersvergadering bevoegd is,

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 25)

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in enige en alle aangelegenheden door twee bestuurders.

De vennootschap wordt ook als volgt geldig vertegenwoordigd in enige en alle aangelegenheden door één of meerdere personen aan wie het dagelijks bestuur gedelegeerd is, die alleen of gezamenlijk handelen binnen de grenzen van dit dagelijks bestuur of ter uitvoering van een besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap zal rechtsgeldig verbonden worden door bijzondere gevolmachtigden die handelen binnen de perken van de volmachten die hen werden verleend door de raad van bestuur.

9. TOEZICHT (artikel 26)

DDe controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt te allen tijde, en zelfs als de vennootschap niet beantwoordt aan de wettelijke minima, opgedragen aan één of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels voorzien in het Wetboek van vennootschappen,

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 27)

De gewone algemene aandeelhoudersvergadering zal bijeenkomen op de tweede vrijdag van de maand mei

om veertien (14:00) uur.

b) Voorwaarden voor toelating : (artikel 30)

Om toegelaten te worden tot en om deel te nemen aan een algemene aandeelhoudersvergadering, moeten aandeelhouders de relevante registratie-, kennisgevings-, neerieggings-, toelatings- en andere formaliteiten naleven zoals vereist door de toepasselijke wetgeving of zoals uiteengezet zal worden (overeenkomstig de toepasselijke wetgeving) in de oproeping tot de vergadering.

Vertegenwoordigers van rechtspersonen moeten de documenten voorleggen waaruit hun hoedanigheid van vennootschapsorgaan of bijzondere lasthebber blijkt.

Natuurlijke personen, vennootschapsorganen of lasthebbers die deelnemen aan de algemene aandeelhoudersvergadering moeten een bewijs van identiteit kunnen voorleggen.

Houders van winstbewijzen, aandelen zonder stemrecht, obligaties, warrants of andere eventueel door de vennootschap uitgegeven effecten, alsook houders van eventuele certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap die door haar uitgegeven effecten vertegenwoordigen, kunnen deelnemen aan de algemene aandeelhoudersvergadering voor zover de wet of de statuten zulks toestaan en hen, in voorkomend geval, het recht geven om deel te nemen aan de stemming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien zij wensen om deel te nemen, zijn zij onderworpen aan dezelfde formaliteiten van voorafgaande neerlegging en kennisgeving, van vorm en neerlegging van volmacht, en van toegang, als degene waaraan de aandeelhouders zijn onderworpen.

c) Vertegenwoordiging van aandeelhouders (artikel 31)

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene

aandeelhoudersvergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke

volmacht werd verleend.

Dergelijke volmachten moeten gegeven worden overeenkomstig de toepasselijke wetgeving of zoals

uiteengezet zal worden (overeenkomstig de toepasselijke wetgeving) in de oproeping tot de vergadering.

De houders van een volmacht moeten de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen naleven met

betrekking tot volmachten voor algemene aandeelhoudersvergadering.

De raad van bestuur kan de ontwerp tekst van de volmachten vaststellen.

d) Stemrecht : (artikel 34)

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

e) Stemming of deelname op afstand (artikel 35)

Indien de oproeping dit voorziet, mag een aandeelhouder, voorafgaand aan de algemene

aandeelhoudersvergadering, stemmen per brief of langs elektronische weg, door middel van formulieren

waarvan de inhoud zal bepaald worden in de oproeping en die ter beschikking zullen worden gesteld van de

aandeelhouders.

Het formulier om te stemmen op afstand bevat minstens de volgende vermeldingen:

(i) de identiteit van de aandeelhouder,

(il) de woonplaats of de maatschappelijke zetel van de aandeelhouder,

(iii) het aantal aandelen of stemmen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming,

(iv) de vorm van de aandelen die worden gehouden door de aandeelhouder, (y) de agenda van de algemene aandeelhoudersvergadering en de voorgestelde besluiten,

(vi) de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier om te stemmen op afstand moet ontvangen, en

(vii) de positieve of negatieve stem of de onthouding met betrekking tot elk voorgesteld besluit.

Formulieren die geen positieve of negatieve stem aanduiden, of een onthouding, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen (welke een elektronische handtekening Kan zijn zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek of zoals anderszins toegestaan door de toepasselijke wetgeving).

Overeenkomstig de toepasselijke wetgeving moet het gedateerde en ondertekende formulier om te stemmen op afstand worden verstuurd per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar de zetel van de vennootschap of de plaats aangegeven in de oproeping en moet het de vennootschap bereiken ten laatste op de zesde kalenderdag voor de betreffende algemene aandeelhoudersvergadering.

Overeenkomstig de toepasselijke wetgeving kan elektronisch worden gestemd tot de dag voor de betreffende algemene aandeelhoudersvergadering,

De raad van bestuur mag de stemming op afstand elektronisch organiseren via een of meerdere websites.

Hij zal de praktische procedures organiseren voor zulke elektronische stemming, ervoor zorg dragend dat Eet gebruikte systeem toelaat om de informatie te bevatten waarnaar wordt verwezen in de tweede alinea van dit artikel en om de naleving van de voorgeschreven termijnen te controleren.

11. BOEKJAAR (artikel 38)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 39)

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Ten minste vijf procent (5%) van deze winst zal bestemd worden om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene aandeelhoudersvergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst, op

voorstel van de raad van bestuur.

Indien de algemene aandeelhoudersvergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 47)

Nadat alle schulden zijn aangezuiverd wordt het saldo van de activa van de vennootschap gelijk verdeeld

over aile aandelen.

5° Met betrekking tot de INTREKKING VAN WARRANTS (voorwerp van het zevende besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge de verwezenlijking van de Opschortende Voorwaarde is het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 inzake de intrekking en onmiddellijke vernietiging van de tweehonderd zeventien duizend negenhonderd vierendertig (217.934) warrants "Aandelenopties 2015" die werden uitgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vijftien januari tweeduizend vijftien (15 januari 2015), definitief geworden, en deze "Aandelenopties 2015" hebben opgehouden te bestaan.

6°Met betrekking tot het BESLUIT TOT UITGIFTE VAN "Aandelenopties 2015" (voorwerp van het achtste besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015)

ingevolge de vervulling van de Opschortende Voorwaarde is het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 tot uitgifte van tweehonderd tweeënzestig duizend negenhonderd vierendertig (262.934) naakte warrants, genaamd "Aandelenopties 2015", definitief geworden, en de uitgifte- en uitoefenmodaliteiten luiden bijgevolg als volgt:

(a) Voorwaarden:

De uitgifte- en uitoefenmodaliteiten van de warrants zijn opgenomen in het document genaamd "BIJLAGE - Uitgifte- en uitoefenmodaliteiten van de naakte warrants "Aandelenopties 2015" dat, na te zijn gedateerd en getekend door de comparanten, door de optredende notaris werd getekend voor "Ne varietur" teneinde een integrerend onderdeel van onderhavige notulen te vormen.

(b) Vesting:

In afwijking van artikel 520ter van het Wetboek van vennootschappen kunnen de warrants, overeenkomstig hun uitgifte- en uitoefenvoorwaarden, desgevallend worden uitgeoefend vóór de derde verjaardag van de datum van hun toekenning.

(c) Aandelenoptieplan:

De warrants zullen kunnen worden toegekend in het kader van een aandelenoptieplan voor werknemers, consultants en bestuurders van de Vennootschap en van haar rechtstreekse of onrechtstreekse dochtervennootschappen.

(d) Nieuwe aandelen:

Elke warrant geeft het recht om in te schrijven op één (1) nieuw aandeel van de Vennootschap.

De nieuwe aandelen uit te geven bij uitoefening van de warrants zullen dezelfde rechten en voordelen hebben, en zullen in alle opzichten een gelijkaardige (pari passu) rang hebben, met inbegrip van dividendrechten, als de bestaande en uitstaande aandelen van de Vennootschap op het moment van hun uitgifte en zullen recht hebben op uitkeringen waarvoor de relevante registratiedatum of vervaldatum op of na de datum van uitgifte van de aandelen valt.

(e) Afstand van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders en bepaalde rechten van warranthouders:

Teneinde de warrants te kunnen aanbieden zoals uiteengezet in alinea (c), doet elk van de bestaande aandeelhouders afstand van zijn voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de Vennootschap, stelt hij de Vennootschap vrij van de verplichtingen zoals voorzien in de artikelen 596 tot 599 van het Wetboek van vennootschappen in verband met de uitgifte van de betrokken warrants, en doet hij afstand van zijn rechten die daaruit zouden hebben voortgevloeid. Tevens doet elk van de houders van bestaande warrants uitgegeven door de Vennootschap afstand van zijn rechten overeenkomstig artikel 501 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van de uitgifte van de betrokken warrants.

(f) Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde:

Op voorwaarde en in de mate van de uitoefening van de warrants zal het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap worden verhoogd en zal het aantal nieuwe aandelen worden uitgegeven waarvoor warrants werden uitgeoefend, overeenkomstig de bepalingen van dit besluit.

(g) Allocatie van de uitoefenprijs:

In geval van uitoefening van de warrants, moet de toepasselijke uitoefenprijs vooraf worden gestort op een rekening van de Vennootschap, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De uitoefenprijs zal worden toegekend aan het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap op een zodanige manier dat per uitgegeven aandeel

(i) een deel van de uitoefenprijs gelijk aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Vennootschap onmiddellijk voorafgaand aan de kapitaalverhoging geboekt zal worden als maatschappelijk kapitaal, en

(ii) het saldo van de uitoefenprijs zal worden geboekt als uitgiftepremie. Deze uitgiftepremie zal worden vermeld op het passief van de balans van de Vennootschap onder het eigen vermogen. De rekening waarop de uitgiftepremie zal worden geboekt zal, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormen en zal alleen kunnen worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering, genomen op de manier die vereist is voor een wijziging van de statuten van de Vennootschap.

Volgend op de kapitaalverhoging en de uitgifte van nieuwe aandelen, zal elk van de aandelen (bestaande en nieuwe) dezelfde fractie van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen.

(h) Vaststelling van de uitoefening van de warrants:

Overeenkomstig artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen (of enige andere bepaling met dezelfde draagwijdte) zullen de kapitaalverhoging, de daaruit voortvloeiende uitgifte van nieuwe aandelen naar aanleiding van de uitoefening van de warrants en daarmee gepaard gaande statutenwijziging worden vastgesteld voor notaris.

(i) Volmachten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de flexibiliteit en bevoegdheid om het aanbod van de warrants verder te implementeren.

Onverminderd de bevoegdheden van de raad van bestuur kan bij uitoefening van de warrants, de vaststelling van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal, de uitgifte van nieuwe aandelen, de daaruit voortvloeiende wijziging van de statuten en het bedrag van de uitgiftepremie worden vastgesteld voor notaris op verzoek van de raad van bestuur alsmede door elke bestuurder van de Vennootschap afzonderlijk.

(j) Goedkeuring overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen:

De bepalingen van de warrants die mogelijks onder het toepassingsgebied van artikel 556 van het Wetboek

van vennootschappen vallen, waaronder artikel 8.2.2, worden uitdrukkelijk goedgekeurd<

(k) Geen onderdeel van variabele remuneratie noch van de jaarlijkse remuneratie:

De Aandelenopties 2015 maken voor doeleinden van artikel 520ter van het Wetboek van vennootschappen

geen deel uit van de variabele remuneratie noch van de jaarlijkse remuneratie,

7°Met betrekking tot de AANVAARDING VAN ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS EN VASTSTELLING VAN HUN VERGOEDING (voorwerp van het negende besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015)

Ingevolge de totstandkoming van de Opschortende Voorwaarde

a) heeft de opdracht van alle thans in functie zijnde bestuurders een einde genomen, te weten:

I De heer PAUWELS Rudi, Wilfried, Jan, wonend te 1874 Champéry (Zwitserland), Route de Rumières 20, rijksregister nummer 60.01.17-139.36.

2.De heer MARIEN Rudi, Maria, wonend te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Rode Beukendreef 25, rijksregister nummer 45.05.11-333.26.

3.De heer DOMENICO Valerio, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Amsterdam (Nederland), op 3 augustus 1956, wonend te 2342 AN Oegstgeest (Nederland), Rhijngeesterstraatweg 11, BIS-register nummer 56.48.03-03727.

4.0e heer PAREKH Rajesh, Bhikhu, met Britse nationaliteit, geboren te Londen (Verenigd Koninkrijk), op 22 juli 1960, wonend te London, England NW1 2ND (Verenigd Koninklijk), 158 North Gower Street, BIS-register nummer 60.47.22-023.33.

5.De heer GIBBS Thomas, Wayne, met Britse nationaliteit, geboren te New Brancepeth (Verenigd Koninkrijk) op 22 november 1963, wonend te 1176 Saint-Livres (Zwitserland), rue des Artisans 5, BIS-register nummer 63.51.22-209.35.

6.Mevrouw DEUSCHEL CORNIOLEY Christine, Marguerite, Met Zwitserse nationaliteit, geboren te Villars-sur-Gláne (Zwitserland), op 21 september 1959, wonend te 1270 Trélex (Zwitserland), Chemin du Treizau 13, BIS-register nummer 59.49.21-038.41.

7.Mevrouw DEVENYNS Ruth, Martine, Yvonne, wonend te 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 47, rijksregister nummer geboren 64.10.26-196.50.

8.De heer VAN REET Gustaaf, wonend te 8301 Heist-aan-Zee, Jozef Nellenslaan 74 bus 11, rijksregister nummer 45.10.02-219.57.

9.Mevrouw BOLGER Jeanne, Elizabeth, met Ierse nationaliteit, geboren te Dublin (Ierland), op 9 februari 1960, wonend te Chiswick, London W4 3TS (Verenigd Koninkrijk), Hartington Road 59, BIS-register nummer 60.42.09.047.73.

10.De heer BORRÉ Roald, wonend te 1730 Asse, Lierput 16, rijksregister nummer 73.01.16-201.83.

11.De heer STURLEY Hugh, Nicholas, met Britse nationaliteit, geboren te Pontypool (Verenigd Koninkrijk), op 27 juli 1955, wonend te 2A Lionel Avenue, Wendover, Aylesbury, Buckinghamshire (Verenigd Koninkrijk), BIS-register nummer 55.47.27-157.32.

b) is het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 inzake de benoeming van nieuwe bestuurders in voege getreden, en aldus werden als nieuwe bestuurders van de vennootschap benoemd met ingang vanaf heden 28 april 2015:

1.De vennootschap naar het recht van Ierland "VALETUSAN LTD.", gevestigd te 8 Ratfamham Road, Terenure, Dublin 6W, Ierland, ingeschreven in de Companies Registration Office in Ierland onder nummer IE 379974, en in België ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0628.800.124, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen: de heer PAUWELS Rudi, Wilfried, Jan, wonend te 1874 Champéry (Zwitserland), Route de Rumières 20, rijksregister nummer 60.01.17-139.36.,

De benoeming geldt voor een termijn van drie jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2017;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GENGEST', gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Appelzakstraat 5 AB 3, RPR Brugge met ondememingsnummer 0474.926.054, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht ais vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen: de heer MARIEN Rudi, Maria, wonend te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Rode Beukendreef 25, rijksregister nummer 45.05.11-333.26.,

De benoeming geldt voor een termijn van één jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2016, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2015;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hilde Windels", gevestigd te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, RPR Gent met ondernemingsnummer 0474.746.110, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : Mevrouw WINDELS Hilde, Augusta, Clara, wonend te 9860 Oosterzele, Rollebaan 85, rijksregister nummer 65.06.11-366.32,

De benoeming geldt voor een termijn van drie jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2017;

4. De heer BORRÉ Roald, wonend te 1730 Asse, Lierput 16, rijksregister nummer 73.01.16-201.83,

De benoeming geldt voor een termijn van één jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2016, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2015.

5.De heer PIOT Peter, Karel, wonend te London (Verenigd Koninkrijk), Ball's Pond Road 149, rijksregister nummer 49.02.17-373.63.

De benoeming geldt voor een termijn van drie jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2017;

6.De heer SHAFFAR Mark, Raymond, wonend te Kenosha, Wisconsin 53143 (Verenigde Staten van Amerika) 3rd Avenue 6334, met BIS-register nummer 55.44.21-105.49,.

De benoeming geldt voor een termijn van drie jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2017; en

7.De heer BERCKMOES Renaat, Gregoire florentine, wonend te 2600 Berchem (Antwerpen), Berchemboslaan 16, met rijksregister nummer 66.04.03-359.92.

Deze benoeming geldt voor een termijn van drie jaar die zal eindigen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal besloten hebben over de jaarrekening voor het boekjaar dat zal afsluiten op 31 december 2017.

De bestuurders vermeld onder de nummers 5, 6 en 7, te weten de heren Peter PIOT, Mark SCHAFFAR en Renaat BERCKMOES werden benoemd als ONAFHANKELIJKE BESTUURDER in de zin van artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen en bepaling 2.3 van de Belgische Corporate Governance Code.

Uit de gegevens waarover de Vennootschap beschikt en die door de respectieve bestuurders werden ter beschikking gesteld, blijkt dat zij elk aan de toepasselijke voorschriften inzake onafhankelijkheid voldoen,

Overeenkomstig artikel 25 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in enige en alle aangelegenheden door twee bestuurders.

De buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 heeft de bezoldiging van de bestuurders

vastgesteld als volgt:

a.Jaarlijkse vaste vergoedingen:

*De voorzitter van de raad van bestuur zal een jaarlijkse vaste vergoeding van veertien duizend euro (¬

14.000,00) ontvangen,

*De voorzitter van het auditcomité zal een jaarlijkse vaste vergoeding van twaalf duizend euro (¬ 12.000,00)

ontvangen.

*De voorzitter van het remuneratie- en benoemingscomité zal een jaarlijkse vaste vergoeding van

tienduizend euro (¬ 10.000,00) ontvangen.

*De andere niet-uitvoerende bestuurders zuilen een jaarlijkse vaste vergoeding van achtduizend vijfhonderd

euro (¬ 8.500,00) ontvangen.

b.Aanwezigheidsvergoedingen:

Bovenop hun hierboven vermelde jaarlijkse vaste vergoedingen, zal elke niet-uitvoerende bestuurder een

aanwezigheidsvergoeding ontvangen van

*tweeduizend euro (¬ 2.000,00) per vergadering van de raad van bestuur die persoonlijk wordt bijgewoond

door de bestuurders (van duizend euro (¬ 1.000,00) ais de vergadering verloopt via conference call),

*duizend euro (¬ 1.000,00) per vergadering van het auditcomité waarvan de bestuurder lid is,

*vijfhonderd euro (¬ 500,00) per vergadering van het remuneratie- en benoemingscomité waarvan de

bestuurder lid is.

c.Op aandelen gebaseerde vergoedingen:

Elke onafhankelijke bestuurder zal jaarlijks opties of warrants met betrekking tot vijfduizend (5.000) aandelen ontvangen. Een deel van de aandelenopties op grond van het 2015 Plan zullen hiervoor worden gebruikt.

De bestuurders die ook lid zijn van het executive managementt, zullen-worden vergoed voor hun mandaat in , het executive management, maar niet voor hun bestuursmandaat.

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, mevrouw Kim STAS en mevrouw Charlotte SCHOCKAERT met keuze van woonplaats bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Baker & McKenzie" gevestigd te1050 Brussel, Louizalaan 149, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0426.100.511, BTW-plichtige, die afzonderlijk mogen optreden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister en, voor zoveel als nodig, bij de bevoegde BTW autoriteiten.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris,

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 28 april 2015, met in bijlage : gewaarmerkte staat van de geplaatste inschrijvingen, gecoördineerde statuten, en uittreksel,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþMod wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktes

tw r`": k~. ~l ~.

~ ~ ~ t; >, ~. z.- ~.., ~...- ,

IlL11111011

2 2 MEI 2015 i

RECHTBANK van KOOPi-IAt" .~~~ ANTWEtely p, afd. MECHELEN

Ondememingsnr : 0505.640.808.

Benaming

(voluit) : "BIOCARTIS GROUP"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging ingevolge uitoefening van de "Over-allotment Warrant" uitgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015  Inschrijving op aandelen  Statutenwijziging

1.

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op

c negentien mei tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

Een bestuurder van de naamloze vennootschap die een publiek beroep op het spaarwezen doet of heeft

gedaan "BIOCARTIS GROUP", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B,

rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer 0505,640.808, B.T.W,-plichtige;

HET VOLGENDE HEEFT VASTGESTELD:

1. Bij schriftelijke kennisgeving van 18 mei 2015 heeft de naamloze vennootschap "KBC SECURITEES", gevestigd te 1080 Brussel, Havenlaan 12, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0437.060.521, BTW-plichtige, als houder van de "Over-allotment Warrant", de uitgevende naamloze vennootschap "BIOCARTIS GROUP" op de hoogte gebracht van haar besluit tot volledige uitoefening van de "Over-allotment Warrant" die

N recht geeft op inschrijving op één miljoen driehonderd en vier duizend driehonderd zevenenveertig (1.304.347); nieuwe aandelen, tegen een prijs van elf euro vijftig cent (¬ 11,50) per nieuw aandeel, zijnde voor een totaal'

o uitoefenbedrag van veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negentig euro

e+i vijftig cent (¬ 14.999.990,50).

2. De fractiewaarde van het aandeel "BIOCARTIS GROUP" bedraagt thans één cent (¬ 0,01). Overeenkomstig de uitgifte- en uitoefenmodaliteiten van de "Over-allotment Warrant" werd de uitoefenprijs

et bepaald op elf euro vijfig cent (¬ 11,50) per aandeel waarop kan worden ingeschreven bij uitoefening.

3. De totale inschrijvingsprijs van veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd

et negentig euro vijftig cent (¬ 14.999.990,50) wordt bijgevolg geboekt:

et

*tot beloop van dertien duizend drieënveertig euro zevenenveertig cent (¬ 13.043,47) op de rekening

"Kapitaal";

cà *tot beloop van het saldo, zijnde veertien miljoen negenhonderd zesentachtig duizend negenhonderd

' zevenenveertig euro drie cent (¬ 14.986.947,03) op de rekening "Uitgiftepremies" die, op dezelfde wijze als het, kapitaal, de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in het; kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten

4. Bijgevolg wordt

a)het kapitaal verhoogd met voormeld bedrag van dertien duizend drieënveertig euro zevenenveertig cent (¬ 13.043,47) en van driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13) gebracht op vierhonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro zestig cent (¬ 404.483,60) ;

et b)het aantal aandelen van de vennootschap verhoogd met één miljoen driehonderd en vier duizend. driehonderd zevenenveertig (1,304.347) aandelen en van negenendertig miljoen honderd vierenveertig duizend dertien (39.144.013) gebracht op veertig miljoen vierhonderd achtenveertig duizend driehonderd zestig; (40.448.360).

5.Gebruik makend van de machtiging daartoe verleend in het punt (m) van het vierde besluit van de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015 beslist de comparant dienvolgens in Artikel 5 : Kapitaal; van de statuten :

*de tekst van het punt 5.1. Kapitaal en Aandelen als volgt aan te passen aan de nieuwe toestand van het; kapitaal en van de aandelen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voie-

behouden aan flet Belgisch

Staatsblad

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en vier duizend vierhonderd ------------------------zestig cent (¬ 404.483,60).

Het is verdeeld in veertig miljoen vierhonderd achtenveertig duizend driehonderd zestig (40.448.360) aandelen zonder vermel-ding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vohgestort," in het punt 5.2. Historiek van het kapitaal en de Aandelen een nieuw punt 6 toe te voegen luidend

"6.Bij akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen op 19 mei 2015 werd de uitoefening vastgesteld van de "Over-allotment Warrant" waartoe was besloten door de buitengewone algemene vergadering van 13 april 2015, en dit voor een uitoefenbedrag van veertien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negentig euro vijftig cent (¬ 14.999.990,50), waardoor het kapitaal van driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd veertig euro dertien cent (¬ 391.440,13) werd gebracht op vierhonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro zestig cent (¬ 404.483,60) door uitgifte van één miljoen driehonderd en vier duizend driehonderd zevenenveertig (1.304.347) nieuwe aandelen, die werden uitgegeven tegen de prijs van elf euro vijftig cent (¬ 11,50) per nieuw aandeel, en die alle meteen volledig werden volgestort in geld. Daarbij werd het bedrag van veertien miljoen negenhonderd zesentachtig duizend negenhonderd zevenenveertig euro drie cent (¬ 14.986.947,03) geboekt op de rekening "Uitgiftepremies".

6. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, mevrouw Kim STAS en mevrouw Charlotte SCHOCKAERT met keuze van woonplaats bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker 8( McKenzie" gevestigd te1050 Brussel, Louizalaan 149, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0426.100.511, BTW-plichtige, die afzonderlijk mogen optreden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister en, voor zoveel als nodig, bij de bevoegde BTW autoriteiten.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris, -





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 19 mei 2015, met in bijlager gewaarmerkte staat van de geplaatste inschrijvingen, gecoördineerde statuten, en uittreksel.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0505.640.808.

Benaming

(voluit) : "BIOCARTIS GROUP"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen, Generaal De Wittetaanl l B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging ingevolge uitoefening van warrants "Aandelenopties 2013" uîtgegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 november 2014  Inschrijving op aandelen  Statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op drie junitweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap die een publiek beroep op het spaarwezen doet of

heeft gedaan en waarvan de aandelen worden verhandeld op een gereglementeerde markt bedoeld in artikel 4 van het Wetboek van vennootschappen "BIOCARTIS GROUP", gevestigd te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 11 B, rechtspersonenregister Mechelen met ondememingsnummer 0505.640.808, B.T.W.-plichtige;

HET VOLGENDE HEEFT VASTGESTELD:

1.Tijdens de periode die overeenkomstig artikel 8.3. Uitoefenperiode van de uitgifte- en uitoefenmodaliteiten van de "Aandelenopties 2013" werd geopend op 15 mei 2015 en werd afgesloten op 29 mei 2015, zijnde de; laatste werkdag voorafgaand aan het einde van deze uitoefenperiode (eindigend op zondag 31 mei 2015) werd de uitoefening verzocht van in totaal éénentwintig duizend (21.000) "Aandelenopties 2013", waarvan twintig duizend (20.000) uitoefenbaar aan acht euro duizend driehonderd en negen tienduizendste (¬ 8,1309) per

nieuw aandeel en duizend (1.000) uitoefenbaar aan acht euro duizend driehonderd en acht tienduizendste (¬ 8,1308), en aldus werd ingeschreven op éénentwintig duizend (21.000) nieuwe, gewone aandelen van; "BIOCARTIS GROUP', voor een totaal inschrijvingsbedrag van honderd zeventig duizend zevenhonderd; achtenveertig euro tachtig cent (¬ 170.748,80).

2.Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en vier duizend vierhonderd drieëntachtig euro zestig cent (¬ 404.483,60).

Het is verdeeld in veertig miljoen vierhonderd achtenveertig duizend driehonderd zestig (40.448,360), aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol-'gestort,

De fractiewaarde van het aandeel "BIOCARTIS GROUP" bedraagt bijgevolg één eurocent (¬ 0,01).

3.Bijgevolg wordt de totale inschrijvingsprijs van honderd zeventig duizend zevenhonderd achtenveertig euro tachtig cent (¬ 170.748,80) geboekt

*op de rekening "Kapitaal" tot beloop van tweehonderd en tien euro (¬ 210,00);

*op de rekening "Uitgiftepremies" voor het saldo, zijnde tot beloop van honderd zeventig duizend vijfhonderd; achtendertig euro tachtig cent (¬ 170.538,80).

Het bedrag dat voor de rekening "Uitgiftepremies" wordt bestemd, vormt, in dezelfde mate als het kapitaal, de waarborg voor derden waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting van deze uitgiftepremies in het kapitaal, slechts kan beschikt worden overeenkomstig de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

4. Dienvolgens in Artikel 5: Kapitaal van de statuten:

*de tekst van het punt 5,1. Kapitaal en Aandelen als volgt aan te passen aan de nieuwe toestand van het; kapitaal en van de aandelen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en vier duizend zeshonderd drieënnegentig euro; zestig cent (¬ 404.693,60).

Het is verdeeld in veertig miljoen vierhonderd negenenzestig duizend driehonderd zestig (40.469.360)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatsteb_._.-------.,......_._.._ . _....M..... .._ _...._W..._ _..__-__-___...__.._ ..__.._m_....._.... , ..mn.. _. ......,.,......._(. .__....

lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijvan de perso o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rz Iri ~(:i:.~

0 9 -06- 2015

,Y-// Griffie

~" '~-lJ, 1

1'.N i tir,r.

Airoor-beh+znden aan het Belgisch Staatsblad

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol-'gestort."

*in het punt 5.2, Historiek van het kapitaal en de Aandelen een nieuw punt 7 toe te voegen luidend

"7.Bij akte verleden voor Meester Johan KIESOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 juni 2015 werd de uitoefening vastgesteld van de uitoefening van éénentwintig duizend (21.000) "Aandelenopties 2013" die werden gecreëerd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 november 2014, waardoor het kapitaal werd verhoogd met tweehonderd en tien euro (¬ 210,00) en werd gebracht op vierhonderd en vier duizend zeshonderd drieënnegentig euro zestig cent (¬ 404.693,60) door uitgifte van éénentwintig duizend (21.000) nieuwe aandelen, die aile meteen volledig werden volgestort in geld., Daarbij werd het saldo van het inschrijvingsbedrag van honderd zeventig duizend vijfhonderd achtendertig euro tachtig cent (¬ 170.538,80) geboekt op de rekening "Uitgiftepremies".

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Davinia MARTENS, en mevrouw Kim STAS met keuze van woonplaats bij de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker & McKenzie" gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 149, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0426.100.511, BTW-plichtige, die afzonderlijk mogen optreden, teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 3 juni 2015, met in bijlage ; één volmacht, lijst, gecoordineerde statuten, en uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 23.06.2016 16234-0027-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 20.06.2016 16233-0568-039

Coordonnées
BIOCARTIS GROUP

Adresse
GENERAAL DE WITTELAAN 11, BUS B 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande