BIT JANSSENS - DE ROECK - JACQUES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIT JANSSENS - DE ROECK - JACQUES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.792.546

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 25.03.2014 14073-0149-013
25/04/2013
ÿþc,

~

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

"

"

,

111111

3 64890

 "Ji!

w:2.. g:D~handef lr,s`ri,t2~y'~=,~,~~si(. ij~~

G riffü~`

0B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0828.792.546

Benaming (voluit) : BIT JANSSENS - DE ROECK - JACQUES

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fierentalsebaan 257-259

2100 Deurne (Antwerpen)

;; Onderwerp akte :Omvorming in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op twintig maart tweeduizend dertien en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, te ZANDHOVEN, Registratie, de 22/3/2013 Boek 128, blad 8, vak 14, Ontvangen: vijfentwintig euro 25,00¬ De E.a. inspecteur (getekend) W.IAUREYS".

Der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "BIT JANSSENS - DE ROECK - JACQUES", met zetel te 2100 Deurne (Antwerpen), Herentalsebaan 257-259.

Blijkt dat de heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-de aanduiding van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend driehonderd euro (¬ 18.300,00) om het te brengen van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van achttienduizend driehonderd euro (¬ 18.300,00) dat wordt afgenomen van de overgedragen winsten van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en bijgevolg het kapitaal is verhoogd tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00),

-de zaakvoerders te ontslaan van het voorlezen van hun verslag omtrent het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid alsmede van het verslag van de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, te Kortenberg, opgemaakt op 19 februari 2013.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

IV. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto; actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/2012 die de werkende vennoten van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto;; actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief volgens deze staat is positief en bedraagt ¬ 30.244, 19 en is ¬ 29.994,19 hoger dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 250,00 doch het maatschappelijk kapitaal is lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijkheid. Samen met de omvorming van de vennootschap stellen de werkende vennoten voor om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en om het kapitaal te verhogen met ¬ 18.300, 00 door middel van incorporatie van een deel van de overgedragen winst. Het kapitaal van de vennootschap is na de geplande kapitaalsverhoging ¬ 18.550, 00 en is voldoende voor een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de werkende vennoten kan de omvorming slechts plaatsvinden mits de geplande kapitaalsverhoging effectief plaats heeft.

Kortenberg, 19 februari 2013.

(getekend) -- -.-_... - --- ------------------------- - - - -------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Michel Wera,

BednJfsrevisor"

-de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteiten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal, rekening houdend met de hiervoor verwezenlijkte kapitaalverhoging, en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit van de gewone commanditaire vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

-het ontslag van: 1) de heer Johan Jozef Geert Janssens, geboren te Deurne (Antwerpen) op 30 maart 1967, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Bistweg 66; 2) mevrouw Sabine Maria Jozef De Roeck, geboren te Berchem (Antwerpen) op 10 februari 1964, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Bistweg 66 en 3) de heer Alan Jacques, geboren te Deurne (Antwerpen) op 2 juli 1969, wonende te 2970 Schilde, Groene Wandeling 24 als zaakvoerders van de vennootschap te aanvaarden. Er wordt hen décharge verleend over hun bestuur tot op 20 maart 2013 onder voorbehoud van de goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

-de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te stellen die bij uittreksel luiden als volgt:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "BIT JANSSENS -- DE ROECK - JACQUES".

De zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen, district Deurne, Herentalsebaan 257-259.

De zaakvoerders zijn bevoegd de zetel over te brengen naar de plaats van hun keuze in het Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders mogen tevens administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en kantoren oprichten in België en in het buitenland,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

-onderhoud en herstellingen van verwarming;

-loodgieterij;

-rioleringswerken;

- zonne-energiesystemen (verkoop, plaatsing en onderhoud),

-laswerken,

-meet- en regeltechnieken,

-gyproc & bezettingswerken,

-dakwerken;

-aan- en verkoop van eigen onroerende goederen;

-groot- en kleinhandel in wijnen en andere dranken;

- traiteur- en cateringdiensten.

-ontwikkeling van alle mogelijke activiteiten op het vlak van de dienstverlening, de

adviesverstrekking, de opleiding en bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van ICT, logistieke consulting, informatie- en communicatietechnologie in zijn breedste betekenis;

Het uitvoeren van opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, audits, analyses, doorlichtingen, technische handelingen en raadgevingen of andere op datzelfde vlak.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende,

onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar handel uit te breiden of te begunstigen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen, functies en mandaten uitoefenen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in vijfentwintig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van knik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hét

Belgisch

staatsblad

. x

Voorbehouden aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant,

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

-dat het aantal zaakvoerders wordt bepaald op drie.

Worden tot zaakvoerder benoemd:

1)de heer Johan Janssens voormeld;

2)mevrouw Sabine De Roeck voormeld;

3)de heer Alan Jacques voormeld;

die allen aanvaarden.

De vergadering verleent alle nodige volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EV CONSULT", met zetel te 1930 Zaventem, Steenokkerzeelstraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer 0468.337.081 om aile formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- lijst der wijzigende akten

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerders,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIT JANSSENS - DE ROECK - JACQUES

Adresse
HERENTALSEBAAN 257 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande