BKS

Association sans but lucratif


Dénomination : BKS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 534.385.569

Publication

22/05/2013
ÿþ MOB 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

_ i 0 '-05- 2013

GRIFFIE HTSANK van KQOPHABete MECHELEN

11111111MIIINglà

Vo beha

aan

BeIÇ Staat

Ondernemingsnr : _m 39. 355-563

Benaming

(voluit) : BKS

(verkort) : BKS

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Van lmmerseelstraat 18/1, 2222 Itegem

Onderwerp akte : oprichting

Uit de akte van 07 mei 2013 blijkt de oprichting van BKS vzw met volgende statuten: Stichters:

De Ceuster Koenraad, Van imrnerseetstraat 1811, 22221tegem

De Weerdt Bjom, Mechelsesteenweg 1 bus 2, 2220 Heist-op-den-Berg

Casteels Stefan, Kapelstraàt 12/101, 2200 Morkhoven

Zetel:

BKS vzw, Van lmmerseelstraat 1811, 2222 Itegem, gerechtelijk arrondissement Mechelen

Minimum aantal leden:

Het minimum aantal leden is 3.

Doel:

De vereniging heeft als doel een ijshockey club. Voor het stimuleren en organiseren van allerhande.

activiteiten en sportieve evenementen zowel in het binnen- en het buitenland zoals:

-deelnemen aan ijshockeywedstrijden in de non-contact liga

-deelnemen aan toernooien (non contact)

-organiseren van trainingen (non contact)

-organiseren van toernooien (non contact)

-organiseren van allerlei evenementen ter ondersteuning van bovenvermelde activiteiten

De opbrengst hiervan wordt uitsluitend besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Leden:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen die bij de oprichting deze statuten ondertekenen en diegenen' wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art 28, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ' ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de. statuten. _De wettelijke bepalingenyzijn alleen op de effectieve leden_toepassetijk. Toegetreden_ leden zijn enkel,

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

4

"

.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw., Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement. Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. De leden zijn tot geen bijdrage verplicht. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Algemene vergadering:

De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden. De algemene vergadering Is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn toegekend met name : de wijziging van de statuten; de benoeming en afzetting van de bestuurders; het uitsluiten van leden; de goedkeuring van de begroting en de rekeningen; het goedkeuren en wijzigen van het huishoudelijk reg element; de vrijwillige ontbinding van de vereniging; de uitsluiting van leden en de aanvaarding van werkende leden. De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde maandag van april.

Aansprakelijkheid : Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan omwille van hun functie; hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun mandaat. Hun ambt wordt kosteloos uitgeoefend met uitzondering eventueel van het mandaat van gedelegeerd bestuurder.

Raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door minimum drie leden tenzij er slechts drie leden zijn, dan bestaat de raad van bestuur uit twee leden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur. zij oefenen hun mandaat kosteloos uit tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Hun bevoegdheden zijn deze die door de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Zij kunnen hun taak afzonderlijk uitoefenen. De algemene vergadering beslist over de ambtsbeëindiging en de afzetting van de bestuurders.

Ledenbijdragen

De leden zijn gehouden aan een bijdrage van minimum 150,00 Euro en maximum 500,00 Euro per jaar.

Bestemming vermogen ingeval van ontbinding

In gevel van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één af meerdere vereffenaars; z1j bepaald hun bevoegdheid en de bestemming die aan het netto actief van het vermogen moet gegeven worden. De bestemming moet ten gunste zijn van een vereniging met een gelijkaardig doel of bij gebreke hiervan een liefdadigheidswerk. Deze beslissing alsmede de naam, het beroep en het adres van de vereffenaars) worden bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad.

Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vereniging vangt aan op 1 januari en sluit af op 31 december van hetzelfde jaar, De rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar zullen jaarlijks ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk komen de comparanten bijeen in de algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

-Het eerste boekjaar zal ingaan vanaf de' datum van het verwerven van de' rechtspersoonlijkheid en zal

worden afgesloten op 31 december 2013.

-De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

-Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie, met name de drie oprichters, hier aanwezig en die

aanvaarden. En onmiddellijk komen de bestuurders bijeen in de raad van bestuur en benoemen met

eenparigheid van stemmen als:

Voorzitter : De Ceuster Koenraad

Secretaris : De Weerdt Bjom

Penningmeester ; Casteels Stefan

A

~l- door

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Slotbepaling

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben.

Na vervulling van alles wat hierboven staat hebben de comparanten hier aanwezig deze akte ondertekend. ltegem, 07 mei 2013

De Weerdt Bjom Casteels Stefan

Secretaris Penningmeester

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Ceuster Koenraad Voorzitter

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþ Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111M15!leilll

Ondernemingsnr : 0534.385.569 Benaming

(voluit) : BKS

. DEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Van (mmerseelstraat 18/1, 2222 Itegem

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Tijdens de algemene vergadering van 25 februari 2015 heeft de raad van bestuur voorgesteld om de vzw te ontbinden en te vereffenen aangezien alle actieve spelende leden van onze twee ijshockeyteams, zijnde Flashguns en Hitmen, per 01 september 2014 zijn overgedragen aan Olympiaheist I.H.C. vzw zodat er voor BKS vzw geen reden meer is om verder te bestaan. Er werd met éénparigheid van stemmen besloten om de vzw te ontbinden en meteen te vereffenen. Hierdoor houdt de vzw op 25 februari 2015 definitief op met te bestaan. De vzw is schuldenvrij. Alle bezittingen en liquiditeiten die overblijven na de betaling van de kosten verbonden aan de vereffening van de vzw dienen overeenkomstig de statuten te worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel. Met éénparigheid van stemmen wordt besloten om het resterende netto-actief over te dragen aan de vzw Olympiaheist LH.C, (0563.341.158), Lostraat 31, 2220 Heist-op-den-Berg. De boeken van de vzw zullen bewaard worden door de heer Koenraad De Ceuster, Van (mmerseelstraat 1811, 2222 Itegem. De vergadering dankt de bestuurders en de leden voor de inzet voor de vereniging. Aangezien de vzw is vereffend worden de heer Koenraad De Ceuster, Van !mmerseelstraat 18/1, 2222 ltegem; de heer Bjorn De Weerdt, Mechelsesteenweg 1 bus 2, 2220 Heist-op-den-Berg en de heer Stefan Casteels, Kapelstraat 12/101, 2200 Morkhoven ontslagen als bestuurder per 25 februari 2015,

De Ceuster Koenraad

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BKS

Adresse
VAN IMMERSEELSTRAAT 18, BUS 1 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande