BLACK BELT ROBOTS

Société en commandite simple


Dénomination : BLACK BELT ROBOTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.866.509

Publication

08/02/2013
ÿþ1-

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be a B, stt





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

29JAN2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Faam en hoedanigheid van de instrumenterende notails, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) ÇO a rgscs-og

(verkort) : black belt robots

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/11/2012

Tussen de ondergetekenden:

1. De heer Moons Dennis, wonende te Berchem, Generaal Capiaumontstraat 27

2. Mevrouw Moons Katrien, wonende te Mortsel, Boechoutselei 45

Is overeengekomen wat volgt:

Ondergetekenden verklaren bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone

Commanditaire Vennootschap te willen oprichten.

I OPRICHTING

Artikel 1: Bij deze wordt tussen de aanwezigen een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "black belt robots".

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Duboisstraat 50. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd In de bijlagen tot het Belgisch staatsblad, mag de zetel naar om het even waar in België worden overgebracht.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a De creatie, planning en implementatie van marketing en reclamecampagnes.

b}) Advies verlenen over de verbetering van marketing-, verkoop- en andere bedrijfsprocessen

b Ontwerpen en programmeren van van software oplossingen. De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites en webapplicaties.

In al deze domeinen ook als consultant optreden en de nodige opleidingen verschaffen. Verder:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...)zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm.

Artikel 4: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, het faillissement, de onderbewindstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot-natuurlijk persoon of door de ontbinding, de vereffening of het faillissement van een vennoot-rechtspersoon.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

Duboisstraat 50 - 2060 Antwerpen Oprichting

"

H

Voor-

behouden

aan het

Eelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i- - vervolg Mae PDG ni

Artikel 5:. De heer Moons Dennis is de beherende vennoot (gecommanditeerde). Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt aile verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de vennootschap. Hij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 950 euro in die gestort werd op de rekening BE09001641556157 op naam van BLACK BELT ROBOTS.

Mevrouw Moons Katrien is stille vennoot (commanditair). Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals hierna beschreven. T.ij brengt in de vennootschap een som ter grootte van 50 euro in, die gestort werd op de rekening BE09001641556157 op naam van BLACK BELT ROBOTS.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1000 euro.

Artikel 8: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap De heer Moons Dennis. Alle akten en stukken worden geldig ondertekend door één van de zaakvoerders.

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand mei om 20.00u, Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Artikel 10: Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande volgens de wettelijke bepalingen gehouden worden, Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Uitgezonderd het eerste boekjaar, dat begint I november 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Il SLOTBEPALINGEN

1. Eerste maatschappelijk jaar: het eerste maatschappelijk jaar zal eindigen op 31 december 2013 en vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 november 2012 namens haar aangegaan door de oprichters bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

2. Eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand mei 2014 om 20.00u, of de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, zo die dag een wettelijke feestdag zou zijn

3. Bijzondere volmacht wordt verstrekt aan boekhoudkantoor Deruytter VOF, Eglantier 3, 2540 Hove teneinde voor en namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor het aanvragen, het bekomen en het wijzigen van alle inschrijvingen bij de Kruispuntbank, van de belasting over de toegevoegde waarde, bij de registratiecommissie der erkende aannemers en om alle nodige erkenningsnummers en vergunningen te bekomen , daar, waar en bij wie het horen zal.

Waarvan akte, verleden te Hove, op 1 november 2012

Tegelijk neergelegd: PV 01/11/2012

Moons Dennis

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veí_Jre . Maateb en ilandteket,ing.

Coordonnées
BLACK BELT ROBOTS

Adresse
DUBOISSTRAAT 50 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande