BLACK ROSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLACK ROSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.631.345

Publication

27/05/2015
ÿþ Mod ZO

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 5 960

uu

i

lI

neergelegd/ontvangen op

15 ME1 2015

ter griffie van deeederlandstalige

rechtbank var i kuutiaandc! ~ruc~t31

Ondernemingsnr : 4630. - .395

Benaming

(voluit) : "BLACK ROSES"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stater

Zetel : Schaarbeek (1030 Brussel, Josaphatstraat 194

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden op dertig april tweeduizend vijftien voor Meester Bertrand NERINCX, Geassocieerd Notaris met standplaats te 1000 Brussel, vervangende Meester André PHILIPS, Erenotaris ter standplaats Koekelberg (1081 Brussel), ingevolge beschikking van negenentwintig september tweeduizend veertien.

IS VERSCHENEN:

Mejuffrouw ALI Sibel Shenol, geboren te Dobrich (Bulgarije), op zeventien juni negentienhonderd negentig, van Bulgaarse nationaliteit, wonende te Schaarbeek (1030 Brussel), Josaphatstraat 194 en wiens identiteit werd bevestigd aan de hand van zijn E-kaart nummer 8206962129 (Rijksregister nummer 900617 400 52)

OPRICHTING

De comparante verklaart dat zij een handelsvennootschap opricht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, genaamd "BLACK ROSES", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek (1030 Brussel), Josaphatstraat 194, met een maatschappelijk kapitaal van één euro (1,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, elk één honderdste vertegenwoordigend in het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, heeft de comparante, in haar hoedanigheid van oprichter, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

De comparante verklaart dat zij geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De comparante erkent dat ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap tan laatste vijf jaar na de oprichting of zodra zij een equivalent van vijf voltijdse werknemers te werk stelt, haar maatschappelijk kapitaal moet verhogen om het ten minste te brengen op 18.550 EUR en het statuut van een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet aannemen.

De comparante verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van één cent per aandeel, hetzij voor één euro,

Zij verklaart en erkent dat elk aandeel volledig is volstort door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van één euro (1,00 EUR). STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter.

Zij draagt de naam «BLACK ROSES»,

Artikel 2, Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Schaarbeek (1030 Brussel), Josaphatstraat 194,

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de import, export, distributie, groot- en/of detailhandel van industriële machines, torenkranen, heftrucks, bouwmaterialen;

- juwelier, import  export van al dan niet verwerkt goud, sieraden,

- consultancy, management vennootschap en onder meer:

+ alle bijstand en organisatie te verlenen aan ondernemingen, en ondermeer op het gebied van

administratie, informatica en voorraadbeheer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzi} van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening.

%. va )L + alle handelingen in verband met het beheer van ondernemingen, het advies aan ondernemingen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie, secretariaat, het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten en ondermeer, het organiseren van manifestaties en het samenbrengen van partijen, optreden als tussenpersoon in de meest brede zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge + en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op één euro (1,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste (1 /100ste) van het maatschappelijk kapitaal, TITEL IV. BESTUUR -- CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, ai dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder Kunnen hebben.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste dinsdag van de maand juni, om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht,

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Aile algemene vergaderingen mogen altéén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Artikel 19. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht ie zijn wanneer dit reservefonds het bedrag

heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing; van de algemene 'vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 21. Vereffenaars

ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de,vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene' vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en bun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Algemene vergadering

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die

" slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste dinsdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend zeventien,

2. Benoeming van zaakvoerder

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot zaakvoerder benoemd:

- Mejuffrouw ALI Sibel, voornoemd

- de Heer ASENOV Sevdan Demirev, geboren te Kavama (Bulgarije), op éénendertig juli negentienhonderd

eenenzestig, van Bulgaarse nationaliteit, wonende te Schaarbeek (1030 Brussel), Gustave Fussstraat 35 en

wiens identiteit werd bevestigd aan de hand van zijn E-kaart nummer 8192964625 (Rijksregister nummer

610731 549 45), hier aanwezig en die tussenkomt en aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 11 der

statuten.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend vijftien door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

Bovendien worden de zaakvoerders aangesteld als lasthebber, aan wie de bevoegdheden worden gegeven om, conform artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen, alle noodzakelijke en nuttige handelingen en verbintenissen aan te gaan voor de realisatie van het maatschappelijk doel voor rekening van de hierbij opgerichte vennootschap.

De krachtens deze volmacht gestelde handelingen en genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien, worden geacht van bij de oorsprong te zijn onderschreven door de bij deze opgerichte vennootschap,

Deze overname heeft echter slechts effect onder dubbele voorwaarde van de realisatie ven de verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank.

5. Volmachten

De zaakvoerders, met de macht om elk afzonderlijk op te treden, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

" Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL;

,Vo sr-

behouden aan let Belgisch

Staatsblad

Tergelijk hiermee neergelegd : een uitgifte,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

neer gelegd/onfvfngen o

16 JULI 2015

ter griffie van de Ne.deriandstelige

rechtbank van kóáphandel Rrussel



111111

*15108372*



Ondememingsnr : 0630.631.345

Benaming

(voluit) : BLACK ROSES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Josaphatstraat 1941030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPELIJKE ZETEL WIJZIGING MAATSCHAPELIJKE ZETEL .

De maatschapelijke zetel wordt verplaatst naar rue Antoine Dansaert 95 1000 Brussel met ingang vanaf 15/07/2015

ALI SIBEL SHENOL

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

05/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BLACK ROSES

Adresse
APPELMANSTRAAT 25, BUS 52 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande