BLEYENS TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLEYENS TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.677.456

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.01.2014 14017-0298-012
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 19.12.2014 14697-0588-012
07/08/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

'nad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 1111 2012

KOOPHAN%MfgURNHOUT

De griffier

Les

" iaisesas"

08(1Y. ei36

Benaming (voluit) : Bleyens Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sluisstraat 16

2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 18 juli 2012, ter; registratie neergelegd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd' opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bleyens; ij Transport".

jj 2, Zetel: 2440 Geel, Sluisstraat 16;

ï 3 Oprichters: (a) De heer BLEYENS Guy Roger Mathilde Koen, geboren te Herentals op 2 oktober, 1g70, wonende te 2440 Geel, Sluisstraat 16; (b) Mevrouw BLEYENS Greet Hendrika, geboren te' ii Herentals op 26 september 1973, wonende te 2440 Geel, Hanestrik 40 A; ji 4 Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend lj zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volledig geplaatst en volgestort. Het werd gevormd door inbreng in geld,; il Een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) werd gedeponeerd op een bijzondere ii rekening bij BNP Paribas Fortis Bank, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

li 5. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt ji vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van ji nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste (1118.600ste) van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen.

jj 6. Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één juli en eindigt op dertig juni.

ji Op dertig juni van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de ;; maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op dertig juni van het jaar 2013.

Ij 7Y Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van i ii het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de

i wettelijke reserve te vormen, Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald, Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient

ii gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene Ij vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging ji en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

L

mod 11.1

e

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. indien de vennootschap nog slechts één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot of door één of meer natuurlijke personen, door hem benoemd, optredend in plaats van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

De vennootschap wordt bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte vertegenwoordigd, door één zaakvoerder, zelfs als er meerdere zaakvoerders zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

De vergadering heeft beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2) en stellen tot deze functie aan, (a) de heer Guy Bleyens, voornoemd, en (b) mevrouw Greet Bleyens, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden, Ze worden benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

9. poel: De vennootschap heeft tot doel:

" Goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven;

" Goederenvervoer langs de weg: vervoer van boomstammen, vee, auto's, afvalvervoer met koelwagens, zwaar internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens;

" Verhuur van vrachtwagens met bestuurder;

" Verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

" Meubelbewaarplaatsen;

" Levering van meubels en huishoudapparaten;

" Goederenvervoer over zee- en kustwateren;

" Goederenvervoer over binnenwateren;

" Diensten in verband met vervoer te land;

" Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

" Verhuur en operationele leasing van transportmiddelen voor vervoer te land,zonder bestuurder, met uitzondering van personenauto's en lichte vrachtwagens: spoorwegmateriaal,vrachtauto's, trekkers, aanhangwagen, enzovoort.

" De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op een of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

" De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag zich door inbreng, fusie, deelneming of op eender welke andere wijze, zoals besturingsmandaat, interesseren in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen, waarvan het doel analoog aan, of samenhangend is met het hare of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

" De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van alle roerende waarden,

aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en

onroerende goederen en rechten.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend,

De vennootschap heeft bovendien tot doel voor eigen rekening:

" het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .. Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beIiouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

"

V.00r-.tiehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering

gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

10. Jaarvergadering: De algemene vergadering komt eik jaar samen op de derde vrijdag van

december, om 20.00 uur. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben de derde vrijdag van december van het jaar 2013.

11. Volmacht: Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Verdonck & Partners", gevestigd te 2250 Olen, Oosterwijkseweg 58A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

Notaris Herbert STYNEN

'7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 06.01.2016 16004-0322-012

Coordonnées
BLEYENS TRANSPORT

Adresse
SLUISSTRAAT 16 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande