BLI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.867.643

Publication

28/05/2014
ÿþ11111JRII,I,I,V),111111j1J1111,111

1 BI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 MEI 2014

ANTWERPFg TURNHOUT ne

mod 11.1

:! Ondememingsnr 0400.867.643

Benaming (voluit): Bil

!! (verkort) : a

!! "

; Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Atealaan 8

2200 Herentals

:1

i; Onderwerp akte :Omzetting in bvba "

"

Het jaar tweeduizend en veertien. "

"

Op achtentwintig maart om twaalf uur. d

Voor mij, Jan BOEYKENS, notaris te Antwerpen.

r1 In mijn kantoor.

WERD GEHOUDEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BU",

il met zetel te 2200 Herentals, Atealaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met

ondernemingsnummer 0400.867.643,

i1 Histodek van de vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Het Bouwbureel", bij akte verleden voor notaris Cari Lombaerts te Antwerpen !i op tweeëntwintig juli negentienhonderd negenenveertig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven augustus daarna onder nummer 17082.

De statuten werden meermaals gewijzigd en laatst bij akte verleden voor:

.. " notaris Romain Coppin te Antwerpen op achttien maart negentienhonderd zevenenzeventig, houdende

wijziging van de rechtsvorm in een naamloze vennootschap, bekendgemaakt in de bijlagen bij het

;. Belgisch Staatsblad van veertien april daarna onder nummer 1082-3.

.; " zelfde notaris Romain Coppin op zevenentwintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig, houdende onder meer kapitaalverhoging, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twintig november daarna onder nummer 2207-8.

" zelfde notaris Romain Coppin op vierentwintig maart negentienhonderd zesentachtig, houdende onder

!: meer kapitaalverhoging en wijziging van de beperkte duur in onbepaalde duur, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien april daarna onder nummer 860418-244.

;. " notaris André Michielsens te Wijnegem op drie augustus negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus daarna onder nummer 1998-08-27/58.

;r " op vier juni tweeduizend en één (onderhandse akte), houdende kapitaalverhoging en omzetting in euro

1:

conform de vereenvoudigde procedure voorzien door de Wet op de euro, bekendgemaakt in de

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien september daarna onder nummer 2001-09-13/5. r;

;: " notaris Alvin Wittens te Wijnegem op negen december tweeduizend en tien, houdende onder meer

wijziging van de naam in de huidige, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig december daarna onder nummer 2010-12-30/0190712.

BUREAU

De vergadering vangt aan onder het voorzitterschap van mevrouw LEMAH1EU Ellen, hierna genoemd. ! De voorzitter duidt ais secretaris aan: de heer LEMAHIEU Philippe, hierna genoemd, die tevens als! stemo nemegzal o treden.

SAMENSTELLING DER VERGADERING

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam en handtekening

mod11.1

Zijn aanwezig de hierna gemelde aandeelhouders die verklaren het na hun naam vermeld aantal' aandelen te bezitten:

1. Mevrouw LEMAHIEU Men Emmy Germaine, geboren te Antwerpen op dertien januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 6, gekend bij het rijksregister onder nummer 83.01.13-102.94.

Houdster van duizend negenhonderd negenennegentig (1.999) aandelen.

2. De naamloze vennootschap "LAS MONTAGE ENGINEERING", in het kort "L.M.E.", met zetel te 2200 Herentals, Atelealaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0441.449.869, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Jan Boeykens op dertien september negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober daarna onder nummer 991010-198.

Hier vertegenwoordigd krachtens de statuten door één bestuurder alteen optredend: de heer LEMAHIEU Philippe, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 18, gekend bij het rijksregister onder nummer 51.02.23-473.19 (daartoe herbenoemd bij beslissing van de gewone algemene vergadering van dertig april tweeduizend en dertien, voor de duur van zes jaar, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elfjuni daarna onder nummer 2013-06-11/13087973).

Houdster van één (1) aandeel,

SAMEN: tweeduizend (2000) aandelen, zijnde de totaliteit der aandelen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter leidt de vergadering in en zet het volgende uiteen:

I. De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen over de volgende

agenda:

AGENDA

1. AANDELEN

Splitsing van de bestaande tweeduizend (2.000) aandelen in zeven (7), zodat het kapitaal

vertegenwoordigd wordt door veertienduizend (14.000) aandelen.

2. KAPITAAL

Lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur en van de daartoe aangestelde bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in nature (artikel 602 W.venn.), en voorstel tot kapitaalverhoging met euro (E 971.770,37) door inbreng van schuldvorderingen om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd veertigduizend euro (E 1.240.000) op twee miljoen tweehonderd en elfduizend zevenhonderd zeventig euro zevenendertig cent (E 2.211.770,37), door uitgifte van tweeduizend achtennegentig (2.098) aandelen met dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen, welke aandelen zullen delen in de winst over het lopende boekjaar pro rata temporis.

3. OMZETTING

(a) Toelichting bij het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals opgenomen in het bijzonder verslag van de raad van bestuur, met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december 2013, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

(b) Mededeling van het controleverslag opgesteld op 20 maart 2014 door de bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, over voormelde staat van activa en passiva, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen,

(c) Beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

(d) Vaststelling van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm en in overeenstemming met de genomen besluiten, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen,

4. BESTUUR

(a) Kennisneming van het ontslag van en kwijtingverlening aan de bestuurders van de naamloze vennootschap.

(b) Benoeming van mevrouw Lemahieu Ellen tot niet statutaire zaakvoerder,

5. MACHTIGING

Verlenen van bijzondere bevoegdheden, met inbegrip van de bevoegdheid voor de coördinatie van de statuten en de bevoegdheid ter vertegenwoordiging van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie en de Btw-administratie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen tweehonderd veertigduizend euro (E 1.240.000), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen,

Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat aile aandeelhouders, die zoals gezegd de totaliteit der aandelen bezitten, vertegenwoordigd zijn zodat ten aanzien van deze personen de noodzaak van oproeping vervallen is en aan het aamezigheidsquorurn, ogenomen ir tikel 558 van het Wetboek van vennootschappen, is voldaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het '" Belgisch Staatsblad

mod11.1

IV. Er werden geen andere effecten dan voormelde kapitaalaandelen uitgegeven.

V. Er werd geen commissaris in de vennootschap aangesteld.

VI. De bestuurders, te weten:

1) voornoemde mevrouw LEMAH1EU Ellen (daartoe benoemd bij beslissing van de gewone algemene vergadering van achtentwintig juni tweeduizend dertien, voor de duur van zes jaar, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van veertien augustus daarna onder nummer 2013-08-14/13127826).

2) voornoemde heer LEMAHIEU Philippe

3) de naamloze vennootschap "CONDOR CONSTRUCT", in vereffening, met zetel te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 18, RPR Antwerpen 0415.281.051, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer LEMAHIEU Philippe,

(beide daartoe herbenoemd bij beslissing van de gewone algemene vergadering van zeven juni tweeduizend en tien, voor de duur van zes jaar, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien december daarna onder nummer 2010-12-16/10182618)

die allen ter vergadering verzaakten aan de oproepingsformaliteiten, opgenomen in artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen,

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door aile aanwezige leden van de vergadering als juist erkend, zodat ze geldig kan beraadslagen en besluiten nemen over de voorstellen van de agenda.

BERAADSLAGINGEN - BESLUITEN

Aansluitend hierop neemt de vergadering de agenda in behandeling en neemt, na beraadslaging, volgende besluiten.

AANDELEN

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de bestaande tweeduizend (2.000) aandelen te splitsen in zeven (7), zodat het

kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door veertienduizend (14.000) aandelen,

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

KAPITAAL

De voorzitter stelt vast dat de bijzonder algemene vergadering van eenendertig december laatst beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van één miljoen negenenzeventigduizend zevenhonderd vierenveertig euro zevenentachtig cent (¬ 1.079.744,87), en dit door onttrekking aan de belaste reserves van de vennootschap, voorkomend op de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van tweeduizend en twaalf.

Gemelde dividenden werden betaalbaar gesteld op zelfde datum van eenendertig december laatst door boeking op rekening courant van de respectieve aandeelhouders, na inhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, hetzij:

op naam van de comparant sub 1, een netto bedrag van negenhonderd eenenzeventigduizend tweehonderd vierentachtig euro achtenveertig cent (¬ 971.284,48).

op naam van de comparant sub 2. een netto bedrag van vierhonderd vijfentachtig euro negenentachtig cent (¬ 485,89).

De vergadering neemt vervolgens kennis van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op twintig maart laatst en van de CVBA 'Grant Thornton Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, inzake de hierna gemelde kapitaalverhoging door inbreng in nature (artikel 602 W.venn.).

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaarriering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die de raad van bestuur van de NV BLI heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld met voorbehoud voor een mogelijke overwaardering van de overfopende activa ten bedrage van EUR 20.119,29. Wif kunnen ons niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden, de voorzieningen voor risico's en kosten en de overlopende passive bij gebrek aan confirmatie-aanvragen. Het netto-actief volgens deze staat (vddr bovenvermelde opmerkingen) bedraagt EUR 6.485.996,35 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 1.240.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thomton Bednjfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6 te 2600 Berghem, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Danny De Jonge van oordeel dat:

1. er de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren hi] de NV BU (0.N. 0400.867.643) met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Atealaan 8, middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 971.770,37 na afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan hot Belgisch StaatsDlad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte be-'

standdelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

3, de beschnj ving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze

methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR

971.770,37 zodat de inbreng niet overgewaardeerrl is;

5. voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat aile vennoten in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging deelnemen aan de kapitaalverhoging, zodat er geen enkele benadeling kan zijn in hoofde van de bestaande vennoten. Bij de bepaling van het aantal oit te geven aandelen werd geen rekening gehouden met latente meerwaarden op de vaste activa van

de vennootschap;

6, indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incomoreren

zullen als vergoeding voor deze inbreng 2.098 nieuwe aandelen van de NV BU, zonder nominale

waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 971.770,37 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 2.097 nieuwe aandelen aan mevrouw Ellen Lemabieu, voornoemd;

- 1 nieuw aandeel aan de NV L.M.E., voornoemd;

7. door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 971.770,37 teneinde het te

brengen van EUR 1,240.000,00 op EUR 2.211.770,37.

Het onderhavige verslag beoogt niet het verstrekken van enige vorm van zekerheid op fiscaal vlak. Het bestuursorgaan blet verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en de ruilverhouding strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door aile aandeelhouders in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging conform omschreven in punt 4, 5 en 6. Indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is."

De aandeelhouders hier beiden aanwezig als gezegd verklaren van voormelde verslagen kennis te hebben genomen en uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending hiervan, zoals voorgeschreven door artikel 602,5e lid en artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderd eenenzeventigduizend zevenhonderd zeventig euro zevenendertig cent (E 971.770,37), door inbreng van schuldvorderingen, om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd veertigduizend euro 1.240.000) op twee miljoen tweehonderd en elfduizend zevenhonderd zeventig euro zevenendertig cent (¬ 2.211.770,37), door uitgifte van tweeduizend achtennegentig (2.098) aandelen tegen de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf heden. Er zal op worden ingetekend in natura door inbreng van hierna gemelde vorderingen in rekening courant.

1. BESCHRIJVING VAN DE INBRENG VERGOEDING

de aandeelhouder sub 1., verklaart inbreng te doen van het creditsaldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de vennootschap tot beloop van negentonderd eenenzeventigduizend tweehonderd vierentachtig euro achtenveertig cent (E 971.284,48), waarvoor haar als vergoeding tweeduizend zevenennegentig (2.097) nieuwe aandelen worden toegekend.

de aandeelhouder sub 2., verklaart inbreng te doen van het creditsaldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de vennootschap tot beloop van vierhonderd vijfentachtig euro negenentachtig cent (E 485,89), waarvoor haar als vergoeding één (1) aandeel wordt toegekend.

Ieder van de inbrengers bevestigt dat voormeld ingebracht creditsaldo van de door haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen ingevolge voormelde betaalbaarstelling van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W1B 92 (ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013).

De inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met voormelde vergoeding

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven.

Ingevolge voormelde inbrengen worden de verkregen netto bedragen van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, in uitvoering van artikel 537 W.I.B. 1992,

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbrengers verklaren ieder dat de voormelde vorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar redit en vrij, zuiver en onbelast zijn van pend of beslag of enig ander beletsel dat de eigendom of het genot ervan zou aantasten.

WAARDERING VAN DE INBRENG

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandeelhouders, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, en de' bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbreng in nature, bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zij aanvaarden uitdrukkelijk de hierboven beschreven inbrengen, welke worden geschat op negenhonderd eenenzeventigduizend zevenhonderd zeventig euro zevenendertig cent (¬ 971.770,37) in het totaal, zijnde de nominale waarde van de voormelde schuldvorderingen.

IV. GELIJKSCHAKELING VAN DE AANDELEN

De nieuwe tweeduizend achtennegentig (2.098) aandelen worden gelijkgeschakeld met de bestaande

veertienduizend (14.000) aandelen, zodat alle zestienduizend achtennegentig (16.098) aandelen een gelijke

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen van 1/16.08951°.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

OMZETTING

De voorzitter verwijst naar het hierboven vermelde;

1, bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin tevens het voorstel tot omzetting wordt

toegelicht, aan welk verslag voormelde staat van activa en passive afgesloten op 31 december 2013, is gehecht.

2. controleverslag over de voormelde staat van activa en passive, en waarvan de besluiten hiervoor

reeds werden opgenomen.

De aandeelhouders hier beiden aanwezig erkennen in het bezit te zijn gesteld van voormelde verslagen en staat van activa en passive, alsmede van het ontwerp van statutenwijziging, en hiervan kennis te hebben genomen, en verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van gemelde verslagen zoals voorgeschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van voormeld controleverslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout, samen met de uitgifte van onderhavig verslagschrift, in uitvoering van artikel 783, 4. lid van het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist vervolgens de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist, in toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, en rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten om, artikel per artikel, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen zoals hierna volgt, tengevolge waarvan het besluit tot omzetting definitief zal zijn geworden:

STATUTEN (bij uittreksel)

NAAM ZETEL - DOEL DUUR

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam ``BLI"«

Deze naam moet steeds - op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische V01777, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Atealaan 8, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffe van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenre gister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikell van de statuten.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mits inachtneming van de taalwetgeving - overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient bekend gemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder in België of in het buitenland administratieve zetels, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het aannemen en uitvoeren van aile mogelijke werken die tot de bouwnijverheid behoren, aile nifverheids-, handels-, merende en onroerende verhandelingen als tussenpersoon of voor eigen rekening; hypotheken, huurcelen en contracten af te sluiten; het beheren van roerende en onroerende goederen, op te treden als fiscaal of sociaal raadgever, het aanvaarden van opdrachten, zoals het inrichten en voeren van boekhoudingen, schattingen, opmetingen, enzovoorts.

Het verstrekken van adviezen aan en het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

De scheepvaart en binnenvaart waaronder dient begrepen:

de bevrachting, chartering en expeditie;

het optreden als vervoercommissionair; vervoermakelaar en commissionair- expediteur voor transport;

Voorbehouden aan het Belgisch .Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

mod 11.1

alle maritieme en handelsmakelarijen;

agentschappen met betrekking tot vervoer over water en douaneagentschap;

- exploitatie van transportmiddelen voor goederen, dieren en reizigers, met inbegrip van het kopen, verkopen, huren, verhuren, het beheer en de exploitatie van al de daarmee verband houdende middelen;

- oprichting, exploitatie en beheer van trafieklijnen van elke aard;

groupage en degroupage;

exploitatie van containerdiensten, laden en lossen van goederen, opslag en depothouden, sorteren,

arbitreren, pointeren, wegen, meten, nazicht, controle, verpakken, conditioneren en verzenden van alle soorten

goederen;

exploitatie en verhuur van pleziervaartuigen;

wegtransport luchtvaart en vervoer te lucht en via het spoor.

De vennootschap kan voor eigen rekening of in hoedanigheid van agent of commissionair, alle

mogelijke goederen en diensten kopen, verkopen, verhuren, huren ook internationaal; dit bevat tevens alle

transportmiddelen, goederenbehandelingmaterialen en  installaties, tezamen met grondstoffen en goederen in

het algemeen in het kader van voornoemde activiteiten.

Het vervaardigen of l'affin vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen

en materiaal.

Exp foitatie van schouwburgen, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accommodaties voor

podiumkunst, alsook de exploitatie van multifunctionele centra, paleizen en evenementenhallen, overwegend

ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst.

Exploitatie van reisbureaus.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving en op alle andere wijzen in elle

ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, overeenstemmend, gelijklopend doel

hebben of van aard zijn dat van de vennootschap te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend.

Artikel Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen tweehonderd en elfduizend

zevenhonderd zeventig euro zevenendertig cent (¬ 2.211.770,37).

Het is verdeeld in zestienduizend achtennegentig (16.098) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde die elk 1/16.098ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel Benoeming ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Zo een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of

aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot

aanvaarding door de algemene vergadering.

Artikel 14.- Intern bestuur beperkingen

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Artikel 15.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Ieder zaalwoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen

buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 16.- Bijzondere volmacht

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

( )

Artikel 19.- Controle - benoeming bevoeadheid

a. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening, en op de verrichtingen weer te geven in de

jaarrekening wordt, voor zover de wet het vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke of

rechtspersonen van het Instituut der Bedrierevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuvvbare termijn van drie jaar.

b. Dient geen commissaris te worden benoemd, dan heeft niettegenstaande enig andersluidende statutaire bepaling, ieder houder van aandelen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

c. De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht, wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

V. ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Artikel 20.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a. De gewone algemene vergadering moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien bij toepassing van artikel 23 van deze statuten wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschnjven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair vastgestelde dag van de gewone algemene vergadering.

( )

Artikel 21.- Vertegenwoordiging van de vennoten

a. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

b. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

c. De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden

gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Artikel 22.- Besluitvorming

a. Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

(...)

VI. JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 24.- Boekjaar jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en indien wettelijk vereist het jaarverslag. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften opgenomen in Boek IV Titel VI van het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 25.- Bestemming van het resultaat dividenden

a. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

b. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, of, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

c. Het bestuursorgaan bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 27.- Benoeming - bevoegdheden van de vereffenaars

a. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap, kan te allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De aanstelling van de vereffenaar(s) zal/ter bevestiging worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

b. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

c. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in nature voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

( )

BESTUUR

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de leden van de raad van bestuur ingevolge het

besluit tot omzetting, en beslist kwijting te verlenen aan de drie voomoemde bestuurders

1) voomoemde mevrouw LEMAHIEU Ellen

2) voornoemde heer LEMAHIEU Philippe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

SLOT

3) de voormelde naamloze vennootschap "CONDOR CONSTRUCT" i.v., met als vaste

vertegenwoordiger de heer LEMAHIEU Philippe,

voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden, onder voorbehoud van goedkeuring van de

jaarrekening over het lopende boekjaar.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering benoemt met ingang van heden tot enige en niet-statutaire zaakvoerder; voornoemde

mevrouw LEMAHIEU Ellen, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

MACHTIGING

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering machtigt het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren.

Tevens wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Outcome Data Management", met zetel te 1830 Machelen, Dorpsplein 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel met ondernemingsnummer 0869.701978, en de heer DecIercg Peter, wonende te 2990 Wuustwezel, Beekstraat 24, ieder deze kunnende afzonderlijk handelen, met hierna volgende machten:

alle huidige en latere wijzigingen van inschrijving uit te voeren in het rechtspersonenregister;

namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

namens de vennootschappen aile handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Na volledige afhandeling van de agenda, verklaart de voorzitter de vergadering opgeheven. Fiscale Verklaring

De omzetting van de vennootschap geschiedt met toepassing van artikel 121 van het Wetboek van registratierechten en artikel 211, § 2, 212 en 214, § 1 van het Wetboek van inkomstenbelasting, en in voorkomend geval artikel 11 van het Wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

Identiteitsbevestiaing

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte van de partijen natuurlijke personen op zicht van de wettelijk vereiste stukken van de burgerlijke stand,

alsook de juistheid van de verschijnings- en vertegenwoordigings-formule van de comparanten

vennootschappen aan de hand van de stukken van het rechtspersonenregister.

De notaris bevestigt tevens dat de identiteit van comparanten natuurlijke personen hem werd

aangetoond op basis van hun identiteitskaart.

De rijksregistemummers warden met uitdrukkelijke toestemming van betrokkenen vernield.

Verklaring

De comparanten inbrengers, erkennen door de notaris te zijn gewezen op de voorwaarden bepaald in

artikel 537 WiB 92 (zoals ingevoerd door de Programmawet van 28.06.2013) voor de latere belastingvrije

uitkering van het thans ingebrachte kapitaal.

Nadat ondergetekende notaris gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd

door artikel negen paragraaf 1 alinea twee en drie van de Organieke Wet op het Notariaat hebben de

comparanten verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet, en dat zij aile

bedingen van deze akte voor evenwichtig houden en aanvaarden. De comparanten bevestigen dat de notaris

hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit deze akte en hen

op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

Rechten op geschriften (wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, datum als boven.

Na voorlezing en toelichting hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders, met de notaris

getekend.

Voor gelijkluidend uittreksel, en ontledend wat de statuten betreft Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijzonder verslag raad van bestuur controleverslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

14/08/2013
ÿþ Motl POF 11.1

(rr (= p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ui





(7° rz

~r " ~--" -" i t.'t^ rit~'1.:i~71 r.~.t~~_ K/1:Î4

._.. r~

0 a A% 2.:;3

_..~

K O O t~ I" -1,~ r~ .~eW û,-; E;;_;- t e u r

-De grutier

Ondernemingsnr : 0400.867.643

Benaming (voluit) : Bli

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Atealaan(HRT) 8 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst :

Uittreksel uit de gewone Algemene vergadering van 28/06/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag van de Bvba Lemahieu Advisory & Consulting (BE 0811,919.001) Voshollei 6 te 2930 Brasschaat, vast vertegenwoordigd door Lemahieu Ellen.

De vergadering aanvaardt de benoeming als bestuurder voor een periode van 6 jaar mevrouw Ellen Lemahieu, Voshollei 6 te 2930 Brasschaat,

Philippe Lemahieu

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persb(o)n(en)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0370-016
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.09.2012 12591-0383-017
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11353-0490-016
30/12/2010 : TU111617
16/12/2010 : TU111617
02/07/2010 : TU111617
06/08/2009 : TU111617
16/07/2009 : TU111617
27/06/2008 : TU111617
06/06/2008 : AN111617
27/06/2007 : AN111617
07/07/2005 : AN111617
07/07/2004 : AN111617
24/06/2004 : AN111617
04/08/2003 : AN111617
03/01/2003 : AN111617
16/09/2002 : AN111617
16/09/2002 : AN111617
30/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 27.10.2015 15655-0515-014
25/12/2001 : AN111617
17/07/1999 : AN111617
03/07/1998 : AN111617
05/10/1995 : AN111617
12/07/1995 : AN111617
12/07/1995 : AN111617
01/07/1994 : AN111617
14/07/1989 : AN111617
01/01/1988 : AN111617
01/01/1986 : AN111617

Coordonnées
BLI

Adresse
ATEALAAN 8 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande