BLUE PLANET ENERGY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLUE PLANET ENERGY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 809.615.646

Publication

11/07/2013
ÿþ { Nod Word 11.1

(riuiiiiuI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111.11111111

aan het *13106791*

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Grif4 ~ 07.2013

Ondernemingsnr ; 0809.615.646

Benaming

(voluit) : BLUE PLANET ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Aldegondiskaai 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP BLUE PLANET ENERGY DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP BLUE PLANET TECHNICS - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter te Aartselaar op 20 juni 2013, nog te registreren, blijkt het volgende:

1) De vergadering besliste tot de fusie (de "Fusie") door overneming door de naamloze venootschap Blue Planet Technics, rechtspersonenregister Antwerpen 0841.131.045, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 18 (de "Overnemende vennootschap") van het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de naamloze vennootschap "Blue Planet Energy", rechtspersonenregister Antwerpen 0809.615.646, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaal 18 (de "Overgenomen Vennootschap") overeenkomstig het gezamenlijk fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld op 26 maart 2013 en neergelegd op 4 april 2013. Vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één januari tweeduizend dertien beschouwd ais zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied, De overdracht gebeurt door middel van toekenning van duizend volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend dertien. De activa en passiva aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op eenendertig december tweeduizend en twaalf afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

KWIJTING VAN DE BESTUURDERS

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de bestuurders, respectievelijk gedelegeerd bestuurders: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BEL MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Jan Verbertlei 61, BTW BE 0889.619.266 RPR Antwerpen.met ais vaste vertegenwoordiger de heer Hans Van Bel, wonend te 2650 Edegem, Jan Verbertlei 61 en de naamloze vennootschap "RICH MANAGEMENT', met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Sint-Elisabethstraat 38A, BTW BE 0882.930.523 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Alexander Beerts wonend te 2100 Deurne, Plankenbergstraat 118, Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

BEVOEGDHEDEN

Voor zover als nodig, worden aile voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden, met mogelijkheid van subdelegatie, verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen en meer specifiek volgende bevoegdheden:

-Alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

-Vergoeding voor de overdracht van duizend volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

-Deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en , in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde bestuurders en gedelegeerde bestuurders aan bvba Acc. Goetschalckx & Van Brecht vertegenwoordigd door de heer Van Brecht Bart, accountant & belastingsconsulent, kantoorhoudende Theo Verellenlaan 44, 2990

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

B'rjtagen bf j hut Butgistrir -Sfwatstitwct-1t/07f26Y3 = Annexes dü 1VlbnifeurliéTgë

[

At

. 4

Wuustwezel, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondememingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Peter Dehandschutter

geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 .

7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

glagen Wil het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13223-0351-018
15/04/2013
ÿþ[ 4 ~

Mod W°rd 11.1

' It ler- = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 uu



h%er©ele5d fC, ~._°'ffi~ vc;º% Rechtbank van t:áeep%wj,~.,l Qfeerpop, 02

D 4 APR. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0809.615.646

Benaming

(voluit) : BLUE PLANET ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINT-ALDEGONDISKAAI 18 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de Bestuursorganen

van de vennootschappen

BLUE PLANET TECHNICS

en

BLUE PLANET ENERGY

in toepassing van art. 693 W. Venn.

Geachte Dames en Heren,

Op datum van 26 maart 2013 is overeenkomstig art. 693 W. Venn. door de Bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan de tekst hierna volgt.

Artikel 693 W.Venn.:

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op. In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1" °de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2°de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3°de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

4°de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht;

5°de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

6°de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7°de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8°ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen, Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes

weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van

koophandel worden neergelegd."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 694 W.Venn, :

in elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord ; de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding."

1.COÔRDINATEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

A.De vennootschap BLUE PLANET TECHNICS:

Naam BLUE PLANET TECHNICS

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Doel De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1.Het uitoefenen van alle activiteiten in de sector van hernieuwbare, duurzame en innovatieve energiebronnen, energiedragers, brandstoffen, en afgeleide producten, waaronder maar niet beperkt tot alle toepassingen van energie-opwekking, energietransport, energie-besparing, en energie-management in gebouwen en de industrie. Dit omvat onder andere de studie, het onderzoek en de ontwikkeling, de projectontwikkeling, de financiering, het transport, de installatie, de bouw, de productie, het onderhoud, de renovatie en herstelling, de uitbating, de aankoop en verkoop, en de promotie van deze energiebronnen, brandstoffen, installaties, en afgeleide producten en activiteiten.

2.Het engineeren, installeren, lassen, onderhouden,

kopen en verkopen, van alle installaties voor verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling, water, en alle andere energiedragers en bronnen, waaronder maar niet beperkt tot alle piping-werken, laswerken en m eta al c on stru cti ewe rken

3.Het facility management, waaronder maar niet beperkt tot het beheer, het onderhoud, de reiniging, de bewaking, het exploiteren van gebouwen en alle inrichtingen in en rondom de gebouwen en gronden.

4.Het outsourcen en de onderaanneming van activiteiten voor klanten in het beheer, het onderhoud, en het exploiteren van gebouwen en industriële activiteiten, waaronder maar niet beperkt tot alle fysico-chemische processen.

Maatschappelijke zetel: Sint-Aldegondiskaai 18 te 2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer: BE0841.131.045

B.De vennootschap BLUE PLANET ENERGY

Naam BLUE PLANET ENERGY

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Doel . De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen

naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1. Het uitoefenen van alle commerciële en andere activiteiten in de sector van hernieuwbare, duurzame en innovatieve energiebronnen. brandstoffen, en afgeleide producten, waaronder alle toepassingen van zonneenergie, Dit omvat onder andere de studie, het onderzoek en de ontwikkeling, de projectontwikkeling, de financiering, de installatie, de bouw, de productie,

de uitbating, de aankoop en verkoop, en de promotie van deze energiebronnen, brandstoffen, en afgeleide producten en activiteiten.

2. Het aanleggen, het uitbouwen, en beheren van roerend en onroerend vermogen; alle studies, coördinatie en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten; daaruit vloeien voort onder andere de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse exploitatie of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling, de ontwikkeling, en

in het algemeen alle operaties die rechtstreeks te maken hebben met het beheer of het productief maken van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, voor zichzelf of voor derden,

3. De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle vertlandelbare waardepapieren, aandelen, effecten, obligaties, fondsen, en alle roerende goederen en rechten,

4. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Het managen, besturen, beheren en stimuleren. De planning, de coördinatie en ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen ; hel deelnemen aan hun operationele werking, beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van technische, commerciële,

logistieke. administratieve en financiële bijstand aan ondernemingen en vennootschappen.

6. Alle verbintenissen van aval, borgtocht of eender welke garantie.

7, Het management en bestuur van en voor handelspersonen, bedrijven en verenigingen, waaronder de studie, het advies, het beheer, de controle, het organiseren, het leiden en verbeteren van bedrijfsprocessen, de dagelijkse leiding van activiteiten van derden, en alle noodzakelijke activiteiten in het kader van het management en bestuur.

8, Alle verrichtingen van agentuur, mandaat, of commissie in verband met de hoger omschreven operaties. Met betrekking tot al het voorgaande handelt de vennootschap in eigen naam en voor eigen rekening dan wel in commissie, als tussenpersoon, agent of vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip de onderaanneming in het algemeen, en de exploitatie van alle intellectuele rechten op industriële en commerciële eigendommen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen in alle verbonden en niet-verbonden vennootschappen; zij mag alle leningen van gelijk welke vorm, duur en omvang aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van

aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Maatschappelijke zetel: Sint-Aldegondiskaai 18 te 2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer: BE0809.615.646

De fusie zal als volgt doorgevoerd worden :

De vennootschap BLUE PLANET TECHNICS zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap BLUE PLANET ENERGY, die de overgenomen vennootschap is.

2.DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

De waarderingsmethoden hebben geleid tot een waardering van het netto-vermogen van de vennootschap

BLUE PLANET TECHNICS ten belope van : 62.000,00 EUR

De waarderingsmethoden hebben geleid tot een waardering van het netto-vermogen van de vennootschap

BLUE PLANET ENERGY ten belope van , 62.000,00 EUR

De ruilverhouding werd vastgelegd als volgt:

BLUE PLANET TECHNICS :

waarde 62.000,00 EUR

aantal aandelen " 1,000

intrinsieke waarde van één aandeel 62,00 EUR

BLUE PLANET ENERGY

waarde 62.000,00 EUR

aantal aandelen " 1.000

intrinsieke waarde van één aandeel 62,00 EUR

Ruilverhouding z' waarde overgenomen vnx x aantal aandelen overnemende vnx

waarde overnemende vnx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

= 62.000,00 x 1.000 = 1.000 te creëren aandelen

62.000,00

De bestuursorganen beslissen dat er geen opleg in geld wordt toegekend.

De ruilverhouding bedraagt derhalve

De 1.000 aandelen BLUE PLANET ENERGY stemt overeen met 1.000 nieuwe aandelen BLUE PLANET TECHNICS, zijnde een ruilverhouding van afgerond één aandeel BLUE PLANET ENERGY voor één nieuw aandeel BLUE PLANET TECHNICS.

3.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De netto-inbreng bij BLUE PLANET TECHNICS bedraagt ten gevolge van de fusie 91.590,47 EUR, zijnde het eigen vermogen van BLUE PLANET ENERGY per 31 december 2012.

De fractiewaarde van één aandeel BLUE PLANET TECHNICS voor de fusie bedraagt

Geplaatst kapitaal 62.000,00 EUR

Aantal aandelen 1.000 aandelen

Fractiewaarde per aandeel voor de fusie 62,00 EUR

BLUE PLAKET TECHNICS Geplaatst kapitaal voor de fusie

BLUE PLANET ENERGY Geplaatst kapitaal voor de fusie

De kapitaalverhoging bij boekhoudkundige continuïteit bedraagt derhalve

Ten gevolge van de fusie warden 1.000 nieuwe aandelen gecreëerd met een fractiewaarde van 62,OOEUR. Bijgevolg bedraagt de kapitaalverhoging 1.000 x 62,00

Geplaatst kapitaal na de fusie

Aantal aandelen voor de fusie Aantal nieuwe aandelen

Totaal 2.000 aandelen

Fractiewaarde per aandeel na de fusie 62,00 EUR

Binnen de maand na de fusie zullen de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap door het bestuur van de overnemende vennootschap worden uitgenodigd om hun aandelen te komen inruilentafhalen op de zetel en de nodige aantekeningen te maken in het aandeelhoudersregister.

4.DATUM VANAF DEWELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

5.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

,..

62.000,00 EUR

62.000,00 EUR

62.000,00 EUR

62.000,00 EUR

124.000,00 EUR

1.000

1.000

Vanaf 9 januari 2013 zullen de handelingen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.BIJZONDERE RECHTEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van

andere effecten dan aandelen,

7.BEZOLDIGINGEN

In toepassing van art. 695 W.Venn. dient een controleverslag opgemaakt te worden over de aangewende ruilverhouding.

Mits unaniem akkoord door alle aandeelhouders, kan afgeweken worden van deze procedure en dient het genoemd controleverslag niet opgemaakt te worden. in voorkomend geval dient wel een verslag van inbreng in natura opgemaakt te worden.

De Raden van Bestuur stellen voor om af te zien van het controleverslag en stellen bijgevolg voor om een verslag van inbreng in natura op te maken.

De nodige verslagen in het kader van deze fusie zullen opgemaakt worden door de heer Guy Parmentier,

bedrijfsrevisor.

Er werd geen andere bedrijfsrevisor of accountant benaderd met betrekking tot het opstellen van dit verslag.

8.B1JZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Gedaan te Antwerpen op datum van 26 maart 2013,

voor de vennootschap BLUE PLANET TECHNICS

BVBA Van Bel Management, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel

voor de vennootschap BLUE PLANET ENERGY

BVBA Van Bel Management, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIl1 li!! 1111 111111 IIIII~I~I~II IM

" izosaoes

fieergt:legd for griffie von de Rechtbank Mari Koopfi'arº%de+! te Antwerpen, op

? 4 FM 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.615.646

Benaming

(voluit) : Blue Planet Energy

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Elisabethstraat 38 A te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk adres ! Herbenoeming bestuurders Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 26 januari 2012

1. Wijziging maatschappelijk adres

De bestuurders besloten om de maatschappelijke zetel en de zetel van uitbating te verplaatsen naar

het adres gelegen te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 18, en dit met ingang van 26 januari 2012.

2. Herbenoeming bestuurders

De bestuurders besluiten om Van Bel Management BVBA met maatschappelijke zetel te 2650 EDEGEM, Jan Verbertlei 61, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0889.619.266, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel en de NV RICH MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 2060 ANTWERPEN, Sint Elisabethstraat 38 A, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0882.930.523, te herbenoemen als bestuurders voor een periode van 6 jaar en dit met ingang van 26 januari 2012.

Onmiddellijk daarna beslist de Raad Van Bestuur om Van Bel Management BVBA met maatschappelijke zetel te 2650 EDEGEM, Jan Verbertlei 61, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0889.619.266, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit met ingang van 26 Januari 2012.

Eveneens beslist zij om de De Naamloze Vennootschap RICH MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel

te 2060 ANTWERPEN, Sint Elisabethstraat 38 A, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen

onder nummer 0882.930.523, vast vertegenwoordigd door de heer Beerts Alexander,

Camille Huysmanslaan 71 te 2020 Antwerpen, te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een

periode van 6 jaar en dit met ingang van 26 januari 2012.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalcx & Van Brecht bvba., Theo Verellenlaan 44 te 2990 WUUSTWEZEL, om de nodige wijzigingen door te voeren bij Kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties.

VAN BEL MANAGEMENT BVBA,

vast vertegenwoordigd door Van Bel hans,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 26.07.2011 11331-0382-021
16/06/2011
ÿþMod 2.0

(kg

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

IN I 1111 I IVI VII WIII I IIII U

" 11089586"

Neeres.~egtf ter eFffie va de Rechtómd tl~r Á~if#liiG: % At'itwefjs42}4, op

0 3 JUNI 2811

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.615.646

Benaming

(voluit) : BLUE PLANET SOLAR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen, Sint Elisabethstraat 38A

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Annelies Podevyn, geassocieerd notaris te Aartselaar op 24 mei 2011, nog te

registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "Blue Planet Solar", met zetel te 2060 Antwerpen Sint Elisabethstraat 38A, BTW BE

0809.615.646 RPR Antwerpen, beslist heeft de naam van de vennootschap te wijzigen zodat de naam voortaan

luidt als volgt: "Blue Planet Energy".

Dienovereenkomstig artikel één van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, afgekort "NV".

Zij draagt de naam "Blue Planet Energy".

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering aan Bart Van

Brecht, om in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in

het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en

de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de

belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Annelies Podevyn

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - cobrdinatiekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BLUE PLANET ENERGY

Adresse
SINT-ALDEGONDISKAAI 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande