BOEKHOUDKANTOOR FILIP DE BOECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR FILIP DE BOECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.694.761

Publication

18/03/2014
ÿþi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

i `»j I In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d e akte

NEEP GEL -EG

06 -03- 2014

C3AIFhiE.'FaI-ifiANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

~

i 111.11Jg11.111 AI

Ondernemingsnr : 6i4-; Ce. C3 4

Benaming

(voluit) : BOEKHOUDKANTOOR FILIP DE BOECK

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2820 Bonheiden, Korte Schommenstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 26 februari 2014 s blijkt dat:

De heer DE BOECK Filip Mia Paul, geboren te Bonheiden op 22 september 1977, rijksregisternummer 77,09.22-041.09, echtgenoot van mevrouw Inne Rita François Verlinden, wonende te 2820 Bonheiden, Korte Schommenstraat 11;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid: heeft opgericht als volgt:

Naam ; BOEKHOUDKANTOOR FILIP DE BOECK

Vorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2820 Bonheiden, Korte Schommenstraat 11

Doel : De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden; -studie-, organisatie-, en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; -juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen;

-de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen. "

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiëler roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder,.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR); vertegenwoordigd door honderd" (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op honderd (100) aandelen wordt ingetekend door de Heer Filip De Boeck, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(18.600,00 ¬ ) een som geld ad ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) heeft inge-bracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is inge-schreven, volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle hándelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter` aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van dé maat-schap pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en ais ver'weer'der, evenals aile gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaak-voerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BDEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2015.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-'ko-'men op de eerste zaterdag van de maand juni van

het jaar 2016 om twintig uur.

C. Zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de Heer Filip De Boeck, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbe-+paalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 17 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rech-'te. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit,

D. Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met 'toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 januari 2014 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

E. Volmacht

}

r

t

r

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan de zaakvoerder, voormelde Heer Filip De Boeck.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Cédric Verlinden,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0046-010

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR FILIP DE BOECK

Adresse
KORTE SCHOMMENSTRAAT 11 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande