BOEKHOUDKANTOOR HEBRO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR HEBRO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.327.261

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 28.03.2014 14075-0106-014
16/01/2015
ÿþMatl Ward 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 X966

66 JAN, 2015

Griffie

a{rtplir,g Antwerpen

Ondernemingsnr : 0438.327.261

Benaming

(voluit) : HEBRO ACCOUNTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Havreplein 6 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - doelswijziging - statutenwijziging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 26 december 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootscahp onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEBRO ACCOUNTANTS' onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 26

december 2014 te wijzigen in "BOEKHOUDKANTOOR HEBROn.

2) Doelswijziging:

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in de huidige versie van de statuten te vervangen door de onder punt drie (3) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maaschappelijk doel thans luidt als volgt:

"AI De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

-de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; -juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen

-de vennootschap mag via inbreng, fusie of inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

-de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

BI De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist,

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet aantasten en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder."

3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit, na wijziging ervan, de nieuwe tekst van de statuten vast te stellen, dewelke onder

meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "BOEKHOUDKANTOOR HEBRO".

-Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havreplein 6.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De tekst van het doel luidt als voormeld,

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van Boekhouder. Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de hoedanigheid van Boekhouder bezitten,

Wanneer het college van zaakvoerders slecht uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van Boekhouder bezitten.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de 16de van de maand mei om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldcende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

4) Ontslag en benoeming zaakvoerder - bekrachtging:

De vergadering besluit om retroactief en dit met ingang vanaf 30 september 2014 het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden van mevrouw VAN DEN BROECK Patricia Josephine Alfonsine, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havreplein 6.

Bekrachtiging

De vergadering besluit vervolgens om alle sedert 1 oktober 2014 tot op heden door voornoemde mevrouw Paticia Van den Broeck gestelde handelingen en verrichtingen en alle door haar getekende documenten en stukken uitdrukkelijk en expliciet stuk voor stuk te bekrachtigen. Dienaangaande wordt zij voor de periode vanaf 1 oktober 2014 tot op heden dan ook ontslagen van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.

Vervolgens besluit de vergadering besluit om met ingang vanaf 30 september 2014 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap:

-de heer HENDRIKX Bram Ludo Nicky Marc, staigiair boekhouder-fiscalist, wonende te Schelle (B. 2627), Oude Schans 18.

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de heer Bram HENRIKX, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aan te stellen voor aile bestuursmandaten die de vennootschap BOEKHOUDKANTOOR HEBRO thans waarneemt of zou in de toekomst zou waarnemen bij andere vennootschappen.

Voor ontledend uitreksel

4.

S

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd, 26 december 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 30 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.01.2012 12021-0284-014
01/02/2011
ÿþ~ lkdr Mai 2.0

-Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



211

U -~u ^ ~0- NV[ J7

~

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111











[Jndsnnamingsnr: 0438.327.261

Benaming

(voluit) HEBRO

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Van Havreplein 6 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte: Naamswijziging - doelswijziging - kap ing - omzetting in een bvba

statutenwijzing bestuursorgaan - benoeming zaakvoerder en vast vertegenwoordiger

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 21 december 2010, "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Antwerpen zevendekmnÓxordmrreginÓraóm op 22 december 2010. boek 152 blad 32 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25.00 EUR}. De ontvanger ai (getekend) W. VVbytaok^, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone. commanditaire vennootschap "HEBRO" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming met ingang vanaf 21 december 2010 te wijzigen in

~HE8RDACCÓUNTANTS^

2) Omzetting/vaststelling kapitaal in euro:

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans kwoo|hduizand! driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (¬ 12.394.68) bedroogt, vertegenwoordigd door duizend (1.000 aanda|an, zonder vermelding van nominale waarde.

3) Doelswijziging:

Na lezing, bespreking en onderzoek van het verslag van het bestuursorgaan, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgesteldewijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een aomenxattanda, staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september: 2010. stelt de vergadering vast dat er noch op hetve?s|mg. noch op voormelde staat enige opmerking wordt~ gemaakt door de aandeelhouders. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekt van het maatschappelijk doel van de vennootschap thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oofenen, zoals omschreven in de artikel 34 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boe khoudstukken;

2° zowel privé als gerechtelijke nxpertiue, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische prwoédém, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle ba|astingaango|egenhmden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemin rin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoel in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Op de laatste blz. van )!jB B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten, de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant.

De vennootschap mag tevens, onder de voorwaarden bepaald in de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens heet Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken onder voorbehoud van internationale bepalingen terzake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

-vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

-rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

-rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

4) Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) om het te brengen van twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (¬ 12.394,68) op dertigduizend negenhonderd vierenveertig euro achtenzestig cent (¬ 30.944,68), zonder creatie van nieuwe aandelen, door middel van incorporatie van beschikbare reserves (overgedragen resultaten). De vergadering stelt vast dat gemelde reserves ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op heden voorhanden en beschikbaar zijn.

Vervolgens stelt de vergadering vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde incorporatie van reserves werd verhoogd tot in totaal dertigduizend negenhonderd vierenveertig euro achtenzestig cent (¬ 30.944,68), verdeeld over duizend aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg is onderhavige kapitaalverhoging verwezenlijkt.

5) Omzetting in een burg. venn. ow bvba:

De vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van het bestuursorgaan betreffende de omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 30 september 2010.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eli Verstappen Bedrijfsrevisor", met zetel te 9400 Ninove, Ophemstraat 26, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"7. Besluit van de controle-opdracht

Het beperkt nazicht dat ik, in gevolge art. 777 van het Wetboek van Vennootschappen heb uitgevoerd voor de geplande omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "Hebro" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is gebaseerd op de staat van activa en passiva per 30 september 2010, ons door de gedelegeerd-bestuurder van de gewone commanditaire vennootschap "Hebro" overhandigd.

Mijn controles laten volgende conclusies toe over de voorziene omzetting:

a. De toestand van de activa en passiva van de vennootschap, zoals die blijkt uit de mij voorgelegde staat van activa en passiva per 30 september 2010 en na het uitvoeren van een beperkt nazicht, geeft mijns inziens overwaardering van 52.000,00 euro van het netto-actief weer.

b. Het eigen vermogen van de vennootschap op 30 september 2010, zoals blijkt uit de in bijlage opgenomen staat van activa en passiva, is positief voor een bedrag van 195.651,28 euro en is hoger dan het in deze balans per 30 september 2010 opgenomen maatschappelijk kapitaal onder voorbehoud van de conclusie onder e.

c. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 euro onder voorbehoud van kapitaalverhoging door incorporatie van reserves ten belope van 18.550,00 euro en onder voorbehoud van kapitaalsverlaging van 12.394,88 euro door uitkering van het origineel maatschappelijk kapitaal. Onder voorbehoud van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging door incorporatie van de beschikbare reserves en van de vermelde kapitaalverlaging bedraagt het kapitaal van de vennootschap 18.550,00 euro, en is derhalve in overeenstemming met het minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen "fairness opinion" is.

Ninove, 20 december 2010

(getekend)

r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA

Vertgegenwoordigd door Eli Vertappen, Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en sluit zich bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat.

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het hierboven gewijzigde doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0438.327.261 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonen register te Antwerpen.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2010. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de gewone commanditaire vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "HEBRO ACCOUNTANTS".

-Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havreplein 6.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend negenhonderd vierenveertig euro achtenzestig cent (¬ 30.944,68), en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering. Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Het college van zaakvoerders wordt in principe voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid door de oudste zaakvoerder die de hoedanigheid van accountant heeft. Bij staking van stemmen is de stem van diegene die het college van zaakvoerders voorzit, doorslaggevend. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van accountant en moet ingeschreven staan op de deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de hoedanigheid van accountant bezitten. Wanneer het college van zaakvoerders slecht uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant, de andere mag:

-een natuurlijk persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent;

-een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

-een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

-een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8,9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, dan moet minstens de meerderheid de hoedanigheid van accountant hebben en ingeschreven zijn op de deellijst van externe leden van het instituut van de Accountants en Belastingconsulenten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou beteken in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is nit van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 24 Ede lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen. Indien vennootschappen van accountants tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van accountant. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering. Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder.

De zaakvoerder respectievelijk het college van zaakvoerders kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, en kan het dagelijks bestuur toertrouwen aan een of meerdere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de zestiende van de maand mei om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7) Kapitaalvermindering:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig cent (¬ 12.394,68), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van dertigduizend negenhonderd vierenveertig euro achtenzestig cent (¬ 30.944,68) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), door terugbetaling aan elk aandeel van een som van twaalf euro negenendertig cent (¬ 12,39). Deze kapitaalvermindering wordt doorgevoerd zonder vernietiging van aandelen, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap na verwezenlijking van de kapitaalvermindering vertegenwoordigd blijft door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

De uitgekeerde fondsen komen uitsluitend voort uit externe ingebrachte gelden, met uitsluitsel van al dan niet gereserveerde winsten. De terugbetaalde sommen worden eisbaar na het verstrijken van de termijn voorzien in artikel 317 paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen. Het terug te betalen bedrag brengt vanaf de eisbaarheid ervan een intrest op van zes procent ten honderd 's jaars.

8) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om artikel vijf (5) van de statuten ondermeer te wijzigen als volgt teneinde dit artikel

aan te passen aan voormeld besluit tot kapitaalvermindering.

-Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt ondermeer vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

9) Ontslag van het bestuursorgaan:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering met onmiddelijke ingang het ontslag als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden van:

-Mevrouw VAN DEN BROECK Patricia Josephine Alfonsine, accountant, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havreplein 6.

-Mevrouw WANG Hai Jiang, voorheen eveneens geschreven als WANG HA1JIANG, thans wonende te Antwerpen-Deume, Ivan Maquinaylel 58.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingevolge haar ontslag als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap neemt eveneens het

mandaat van voornoemde mevrouw Patricia Van den Broeck als vast vertegenwoordiger een einde.

10) Benoeming zaakvoerder:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een beloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid: mevrouw Patricia

Van den Broeck, voornoemd. Haar mandaat geldt voor onbepaalde duur en wordt niet bezoldigd tenzij

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang en dit voor de bestuursmandaten die de

vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast

vertegenwoordiger van de vennootschap: mevrouw Patricia Van den Broeck, voornoemd.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 21 december 2010

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan aangaande doelswijziging

-verslag van het bestuursorgaan aangaande omzetting

-staat van actief en passief dd. 30 september 2010

-verslag van de bedijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0541-014
05/10/1989 : AN271951
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0564-014

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR HEBRO

Adresse
BOEKENBERGLEI 42 GVL 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande