BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.005.305

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.09.2014 14619-0414-012
17/04/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerningsnr ;

Benaming

(voluit) ; BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 65, 2275 Poederlee

Onderwerp akte : Oprichting BVBA Boekhoudkantoor Van Rooy

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 22 maart 2012,: geregistreerd te Herentals op 26 maart 2012 boek 5/162 blad 34 vak 3.

1)Stichter : Mevrouw VAN ROOY Patricia Frans Maria, geboren te Ekeren op 21 mei 1973, wonende te Lille, Kapelstraat 66.

2)Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3)Naam : BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY.

" 4)Zetel van de vennootschap : De werkelijke zetel is gevestigd te Poederlee, Dorp 65.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van België of het, Brusselse Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te: plaatsen.

5)Doel : De vennootschap heeft tot doel :

- de organisatie van boekhoudkundige diensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

juridische adviesverlening in het bijzonder wat betreft de bijstand bij de oprichting en de vereffening van

vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale of sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor

zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder

of van fiscalist,

Zij mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij mag optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig,

doel.

6)Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

7)Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600,00, Het is vertegenwoordigd door 1860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en dewelke elk 1/1860ee van het kapitaal: vertegenwoordigen.

Op de laatste bi z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbel

sta

" iao~so~9"

Ki F¬ =1, 1": r-7l mf.) r)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 ii APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

D~,trgafier,

~ e~i~ `. 00S-- 34DS`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1)AKTIEVE ELEMENTEN:

a)lnbrenci in natura door mevrouw Patricia Van Roov.

Mevrouw Patricia Van Rooy, voornoemd, doet inbreng van volgende goederen welke toebehoren aan het boekhoud- en fiscaal kantoor, welke eigendom is van de inbrenger, Mevrouw Patricia Van Rooy oefent het beroep uit van boekhouder-fiscalist en is ingeschreven op de lijsten van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten als 'Erkend Boekhouder-Fiscalist' onder het lidnummer 205528 met als ondernemingsnummer 0701.431.447 en bij B.T.W.-administratie geregistreerd onder nummer BE 0701.31.447.

IMMATERIELE VASTE ACTIVA :

Het betreft de overdracht van het cliënteel, de goodwill, de know-how, de ervaring opgeslagen in de bestaande dossiers, het uithangbord, de naambekendheid, de relaties, de contracten en de contacten, welke verbonden zijn met het bestaande boekhoud- en fiscaalkantoor, welke wordt geleid door mevrouw Patricia Frans Maria Van Rooy als éénmanszaak en dit per één januari tweeduizend en twaalf.

Algemeen kan gesteld worden dat het boekhoud- en fiscaalkantoor een entiteit van middelen omvat die in werking werd gesteld door mevrouw Patricia Van Rooy teneinde een economische en/of sociale finaliteit te bereiken.

De inbrengwaarde bedraagt per één januari tweeduizend en twaalf honderd negentig duizend euro (E 190.000,00) waarvan voor veertien duizend achthonderd negenentachtig euro en eenenzeventig eurocent (¬ 14.889,71) wordt ingebracht in de thans op te richten vennootschap en waarvan honderd vijfenzeventig duizend honderd en tien duizend euro en negenentwintig eurocent (¬ 175,110,29) zal geboekt worden op het credit van de rekening-courant van mevrouw Patricia Frans Maria Van Rooy.

INVESTERINGSGOEDEREN

De investeringsgoederen bestaan uit: inrichting kantoor 2002; kantoormateriaal 2004; kasten bureel 2004; kasten bureel 2005; verlichting bureel; PC + toebehoren; Fax; keukenblok; kast; computer HP Compaq Dc 5800; computer HP DC5850MT/A52 + toebehoren; computerserver + toebehoren; poort; inrichting kantoor 2011; laptop HP G6-1145SB.

De oprichter-inbrenger heeft ons verklaard dat hij voldoende vertrouwd is met deze investeringsgoederen, zodat deze opgave als een voldoende identificatie kan beschouwd worden; een inventaris met beschrijving en

waardebepaling zal worden overgeschreven in de boeken van de vennootschap.

De inbrengwaarde bedraagt per één januari tweeduizend en twaalf drieduizend zevenhonderd en tien euro en

negenentwintig eurocent (E 3.710,29).

Mevrouw Patricia Van Rooy zal hiervoor, zoals hierna beschreven, in totaal 1860 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde verkrijgen.

b)Inbrenq in geld: Inschriivinq.

Geen

c)Volstorting van kapitaal.

Comparante verklaart dat de aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura geheel zijn volstort.

2)PASSIEVE ELEMENTEN:

Geen

3)WAARDERING VAN DE INBRENG:

De inbrenger verklaart de ingebrachte bestanddelen te schaften als volgt :

a)De door mevrouw Patricia Van Rooy ingebrachte goederen:

Actief. Inbreng van immateriële vaste activa en investeringsgoederen ter waarde van ¬ 193.710,29.

Passief: Een credit op de rekening-courant van mevrouw Patricia Frans Maria Van Rooy van ¬ 175.110,29,

De nettowaarde wordt aldus achttienduizend zeshonderd euro.

b)De door mevrouw Patricia Van Rooy ingebrachte gelden: Actief; geen.

Passief; geen.

4)VERSIAG VAN DE OPRICHTER:

De oprichter heeft het verslag opgesteld dat door de wet wordt vereist en waarin hij het belang verwoordt van de inbreng In natura voor de vennootschap.

5)VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

De Burgerlijke Vennootschap "BERCKMOES, IANGENDRIES & PARTNERS" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, gevestigd te Antwerpen-Berendrecht, Dorpstraat 40, vertegenwoordigd door de heer Johan Langendries, bedrijfsrevisor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid door de oprichter bij zijn brief van 12 januari 2012, heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag komt tot het volgende besluit "Conform de wettelijke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut op zijn zitting van 7 december 2001, kunnen volgende besluiten geformuleerd worden;

1)De beschrijving van de inbreng in natura, in casu immateriële vaste activa en investeringsgoederen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2)0e voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

3)0e vergoeding van de inbreng in natura ten bedrage van EUR 193.710,29 bestaat uit een toekenning van 1.860 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en dewelke elk 1/1.860ste van het kapitaal vertegenwoordigd, en anderzijds uit een schuld op rekening-courant ten gunste van de inbrenger ter waarde van EUR 175.110,29.

Voor de goede orde wenst ondergetekende te melden dat de immateriële vaste activa van het boekhoud- en fiscaalkantoor per 1 januari 2012, opgebouwd door Mevrouw Patricia Frans Maria VAN ROOY, enkel een gebruikswaarde hebben in de mate dat Mevrouw Patricia Frans Maria VAN ROOY zich voor de vennootschap op eenzelfde wijze blijft inzetten zoals zij dit eerder met succes heeft gedaan.

Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag, de inbrenger aan ondergetekende noch een fiscale certificaat, zoals bedoeld in artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, noch een certificaat, zoals bedoeld in artikel 93undecies B. van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, noch een certificaat, zoals bedoeld in artikel 16ter van het Koninklijk Besluit nummer 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen, heeft voorgelegd, dient ondergetekende er op te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de op te richten vennootschap in het geval de inbrenger fiscale en 1 of sociale schulden zou hebben op het ogenblik van de inbreng van de in dit verslag beschreven bestanddelen. Terzake dient ondergetekende een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico in hoofde van de op te richten vennootschap.

Wij wensen er tenslotte aan te herinneren dat de oprichter van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY" verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de oprichting door inbreng in natura van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY", en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

Gedaan te goeder trouw en getekend te Antwerpen op drie februari tweeduizend en twaalf. Berckmoes, Langendries & Partners BVBA, Bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door Johan Langendries, Bedrijfsrevisor."

6j_BEKENDMAKING:

Een exemplaar van deze verslagen blijft aan deze akte gehecht en deze verslagen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout, overeenkomstig artikel 67 en 219 van het Wetboek van vennootschappen.

7L ERGOEDING VOOR INBRENG:

In vergoeding voor deze inbrengen, waarvan comparante verklaart volledig kennis te hebben, worden er 1860 aandelen met stemrecht en zonder vermelding van nominale waarde toegekend aan mevrouw Patricia Frans Maria Van Rooy, die aanvaardt.

8)Bestuur : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De niet-statutaire zaakvcerder mag ontslagen worden zoals voorzien in artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

i

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheden alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag vast te stellen,

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten kosteloos, Is het mandaat van de zaakvoerders-vennoten bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Aan de andere zaakvoerders, niet vennoten, mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, : en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

VoGr- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Inzoverre zulks wettelijk vereist is, zal de controle op de vennootschap geschieden door een commissaris. Elke vennoot heeft alsdan individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9)Aanleg van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het .

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief,

" zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-aktief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-aktief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10)Jaarvergadering : De jaarvergadering wort gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om

negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag,

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

11)Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Geacht wordt dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op de datum waarop de vennootschap

" rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

12)Benoemingen Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en als vaste vertegenwoordiger, voor de duur van de vennootschap, mevrouw Patricia Frans Maria Van Rooy, geboren te Ekeren op eenentwintig mei negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Lille, Kapelstraat 66, die verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde dat de BVBA Boekhoudkantoor VAN ROOY rechtspersoonlijkheid bekomt en met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Notaris Francis van Schoubroeck,

Herentals.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- volledig afschrift van de stichtingsakte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 22

maart 2012.

verslag van de oprichter dd. 8.3.2012

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 3.2.2012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.08.2015 15441-0591-012

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR VAN ROOY

Adresse
DORP 65 2275 POEDERLEE

Code postal : 2275
Localité : Poederlee
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande