BOFANLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFANLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.875.813

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303962*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599875813

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BOFANLE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bart Van Tulden te Antwerpen op 2 maart 2015, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de volgende voorwaarden :

1. OPRICHTERS  VENNOTEN :

De heer LIU Huajie, geboren te Zhejiang (China) op 8 juli 1976, wonende te 8530 Harelbeke,

Gentsesteenweg 53,

En zijn echtgenote

2. mevrouw YE Xiaojing, geboren te Zhejiang Qingtian (China) op 6 mei 1976, wonende te 8530

Harelbeke, Gentsesteenweg 53.

2. RECHTSVORM EN NAAM :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de naam  BOFANLE ».

3. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

4. ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen, Kerkstraat 15.

5. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Het uitbaten van wokrestaurants, spijshuizen, drankgelegenheden, hotels, snackbars, frituren, tearooms, sandwichbars, verbruikssalons en traiteursactiviteiten;

-Restaurant van het traditionele type;

-Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.;

-Overige eetgelegenheden;

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en/of nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

- De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of

Onderwerp akte :

Kerkstraat 15 2560 Nijlen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

andere waarborgen verstrekken.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

- Het uitoefenen van functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van (andere) vennootschappen of verenigingen.

- Het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde vakgebieden.

- Alle handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- Het aanvragen, concessioneren, overdragen of uitbaten van alle octrooien, patenten, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken allerhande.

- Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen en participaties.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

6. KAPITAAL EN AANDELEN

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volstort te belopen van één/derde. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

7. WIJZE WAAROP HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IS GEVORMD:

De comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend

voor de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk, als volgt:

" Door de heer LIU Huajie: vijftig aandelen (50) , hetzij voor negenduizend driehonderd euro

" Door mevrouw YE Xiaojing: vijftig aandelen (50) , hetzij voor negenduizend driehonderd euro

" Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend werd volstort te belopen van één/derde, door inbreng in geld, en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE96 0017 5071 4705 geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro.

8. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

9. ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

10. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

11. BATIG SALDO  WINSTVERDELING  VERDELING NETTO-ACTIEF

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

12. EERTSE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur in

het jaar tweeduizend zeventien.

13. BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER:

Wordt benoemd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerders voor een

onbepaalde duur:

1. De heer LIU Huajie, geboren te Zhejiang (China) op 8 juli 1976, wonende te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 53,

2. mevrouw YE Xiaojing, geboren te Zhejiang Qingtian (China) op 6 mei 1976, wonende te 8530

Harelbeke, Gentsesteenweg 53

Hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

14. COMMISSARIS:

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

15. OVERNEMINGEN:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 februari 2015 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

16. VOLMACHT:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KFY ACCOUNTING & TAX SERVICES, gevestigd te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 23 glvl, zijn bedienden en/of aangestelden, om ieder afzonderlijk en alleen handelend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zoals:

a) inschrijving, wijziging en opheffing van het ondernemingshoofd, het bestuursorgaan en/of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

werkende vennoten te vorderen bij een sociaal verzekeringsfonds;

b) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en ondernemingsloketten;

c) inschrijving, wijziging of stopzetting van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel per publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad Geassocieerd notaris Bart Van Tulden

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van de akte van oprichting

Coordonnées
BOFANLE

Adresse
KERKSTRAAT 15 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande