BOGO INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : BOGO INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.615.705

Publication

31/01/2014
ÿþMod Word 11.1

i$t=1.`. E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11l1lu~u~m~~h~~un~m~

aan het 1 3107

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank ` van Koophandel te Antwerpen, op

2 2 JAN. 2814

Griffie

ondeBnenalnng nngr :

0544.615.705

(voluit) : Bogo Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Marsweg 13, 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting gewone commanditaire vennootschap

Tussen de heer Stijn Bogaerts, geboren te Zoersel op 15 september 1981, echtgenoot van mevrouw Ellen; Goetschalckx, wonende te 2990 Wuustwezel, Marsweg 13, WERKENDE VENNOOT en mevrouw Ellen Goetschalckx, geboren te Turnhout op 10 november 1981, echtgenote van de heer Stijn Bogaerts, wonende te, 2990 Wuustwezel, Marsweg 13, STILLE VENNOOT wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met volgende bedingen :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de benaming "Bogo Invest" en is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Marsweg 13.

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle mogelijke makelaarsverrichtingen uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen,: financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, enz. en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden. Verder zal zij financieel advies kunnen verstrekken,

Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen,: alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, namelijk de aankoop, de verkoop van onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard, het aanleggen van industrieterreinen en terreinen bestemd voor ambachtelijke ondernemingen, sport- en nutsvoorzieningen, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het. verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, het verlenen van alle adviezen in verband met, bovenvermelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel: ongebouwde als gebouwde, het verhuren, huren, onderverhuren, beheren van alle onroerende goederen, uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze: opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin géinterpreteerd te worden.

Zowel in België als In het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle=transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of' gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden k inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van. deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$iflargea-bit Iret-Bulgisel Sté fslilïc = 3I/0112Q14 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang van heden. Alle verbintenissen aangegaan voor rekening van de vennootschap sedert 1 januari 2014 worden geacht door haar overgenomen te zijn.

Iedere vennoot za! een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend Euro (20.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen van 100,00 Euro. Het kapitaal wordt gestort op rekening bij de bank Crelan op rekeningnummer BE46 1030 3279 2536. Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders bijgehouden dat zal omvatten

- De juiste aanduiding van elke vennoot met aanwijzing van zijn hoedanigheid van werkende of stille

vennoot.

- Het aantal aandelen dat hem toebehoort.

- De aanduiding der gedane stortingen.

- De overdrachten van aandelen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingetekend als volgt

-door de heer Stijn Bogaerts: 100 aandelen

-door mevrouw Ellen Goetschalckx : 100 aandelen

De heer Stijn Bogaerts is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevrouw

Ellen Goetschalckx is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap

dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan in

-de controle van de vennootschap,

-het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s),

-de goedkeuring omtrent vervreemding van financiële vaste activa,

-het stemrecht in de algemene vergadering,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders - werkende vennoten die aangesteld worden door de Algemene Vergadering, en die natuurlijke personen zijn,

De bezoldiging voor het mandaat wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. De zaakvoerder kan voorschatten opnemen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De stille vennoten kunnen geen daden van bestuur stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Worden benoemd tot zaakvoerder : de heer Stijn Bogaerts, voornoemd, die aanvaardt,

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde met het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

In geval van overlijden van een vennoot, gaat de waarde van zijn aandelen over op diens erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. I-let eerste boekjaar loopt evenwel

van heden tot en met 31 december 2015.

Ieder jaar zal op de afsluitdatum een inventaris en een jaarrekening warden opgemaakt.

Jaarlijks zal op de eerste donderdag van de maand juni, om 14 u. een algemene vergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap. De Algemene Vergadering beschikt in de meest brede zin over het netto resultaat van de vennootschap na voorafname van de wettelijke reserve.

Voorbehouden aan het 9elgisch Staatsblad

Om te genieten van het verlaagde tarief inzake roerende voorheffing voorzien in de nieuwe paragraaf 2 in artikel 269 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, verklaren de oprichters dat:

a)de uitgekeerde en in aanmerking komende diividenden zullen voortkomen uit nieuwe aandelen op naam (nieuw art.269, §2, le lid, 2° WIB92);

b)de aandelen die gecreeërd werden "gewone aandelen" zijn en geen preferente aandelen werden gecreeërd (nieuw art.269, §2, 12e lid WIB92);

c)de nieuwe aandelen zijn toegèkend als vergoeding van een inbreng gedaan vanaf 1 juli 2013 (nieuw art.269, §2, ie lid, 5° WIB92) en dat de vennootschap sinds haar oprichting geen kapitaalverminderingen heeft doorgevoerd;

d)de nieuwe inbreng een inbreng in geld is (nieuw art.269, §2, 1e lid, 3° WIB92);

e)de aandelen die werden uitgegeven ingevolge de nieuwe inbreng in geld dienen volgestort te zijn voor toekenning van de in aanmerking komende dividenden (nieuw art.269, §2, 12e lid WIB92);

f)de vennootschap die de dividenden uitkeert een vennootschap is "die op grond van de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen als kleine vennootschap wordt aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbaar tijdperk waarin de kapitaalinbreng gedaan is" (nieuw art.269, §2, ie lid, 1° WIB92);

g)de inbreng gebeurd is in een vennootschap waarvoor geen minimum kapitaal is voorzien, het kapitaal na oprichting is echter minstens gelijk aan het minimumkapitaal van een BVBA zoals bedoeld in art, 214, §1 van het Wetboek van Vennootschappen (nieuw art.269, §2, 3e lid WIB92).

Om van de vermindering van roerende voorheffing te kunnen genieten verklaart de oprichter op de hoogte te zijn van het feit dat zij als vennoot de ingevolge voormelde kapitaalverhoging uitgegeven aandelen ononderbroken in voile eigendom dient te behouden vanaf de kapitaalinbreng (nieuw art.269, §2, 1e lid, 6° WIB92), behoudens de wettelijke uitzonderingen.

Werd benoemd tot bijzondere volmachtdrager, ten einde bij het ondernemingsloket Xerius alle formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO): mevrouw Ria Van der Vioedt, Bloemenlei 31 te 2930 Brasschaat,

Opgemaakt te Wuustwezel op 10 januari 2014 in vijf exemplaren, waarvan elke oprichter erkent zijn origineel ontvangen te hebben, de drie overige bestemd zijnde voor de registratie en oprichtingsformaliteiten.

Stijn Bogaerts lo +% a s

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOGO INVEST

Adresse
MARSWEG 13 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande