BOKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.392.677

Publication

11/09/2014
ÿþ Me3Veoni

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1212iji

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 2 SEP, 2014

afamentwerpen

.. ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Ondernerningsnr : 0536.392.677

Benaming

(voluit) : BOKE

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Kerklei 51- 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING van de BVBA Boke, 1<608E 0536.392.677 gehouden op

29 juli 2014 te 15.00 uur ter maatschappelijke zetel

Zijn aanwezig:

Woonen Wim, Schilde Jachthoomfaan 28, 2970 Schilde houder van: 12 aandelen

2.lVloonen Steve, Bredabaan 938 bus 4,2990 Wuustviezel, houder van: 107 aandelen

3.Goossens Josepher houder van: 1 aandeel

Totaal vertegenwoordigde aandelen 120 aandelen

De vergadering wordt te 15.00 uur geopend door Steve Moonen voornoemd.

De lijst van aanwezige vennoten wordt genoteerd. De voorzitter deelt mede dat elle vennoten op de

vergadering aanwezig zijn, en geeft melding van de agenda van de vergadering, te weten:

-Ontslag zaakvoerder Steve Moonen

De vennoten, allen aanwezig, stemmen met deze agenda in, en niemand maakt bezwaar tegen het

eventuele gebrek aan formele bijeenroepingen. De voorzitter verklaart dat ledere vennoot rechtsgeldig werd

uitgenodigd, en dat ledere vennoot stemt voor de aandelen die hij in bezit heeft. De voorzitter stelt vast dat de'

vergadering regelmatig is samengesteld, en dat zij geldig kan beslissen over de punten op de agenda vermeld.

De algemene vergadering beslist met unanimiteit en bij afzonderlijke stemming om:

1)Steve Moonen eervol te ontslaan ais zaakvoerder.

Zijn ontslag gaat In op 29 juIl 2014.

En wordt hem kwijting verleend voor zijn bestuur tot op heden.

2)1n zijn vervanging wordt voorzien door aanstelling ais zaakvoerder van:

Wim Moonen NN 95031535151 Jachthoorniaan 26,2970 Schilde, Zijn mandaat geai in op 29107/2014.

Gezien de afhandeling van de dagorde wordt de vergadering besloten om 16.30 uur. Na voorlezing van

deze notulen warden ze ondertekend door de leden van het bureau, en door de vennoten die erom verzoeken.

WIM MOONEN STEVE MOONEN GOOSSENS JOSEPHA CORNELIS ANOEK

Vennoot Vennoot Vvennoot Zaevaerder vanaf 02/07/2013

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vanaf 29/07/2014 van 02/07/2013 tot 29/07/2014

LAAL

P-j(11042-.4-4L-d(



 ._ . .

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden Recto ',Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/07/2013
ÿþMod Word 11.1

'1& In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1310690

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie JUUX1113

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr 0536.392..671

Benaming

(voluit) : BOKE (verkort)





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerklei 51 te 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op twee juli tweeduizend dertien dat door :

1° De heer MOONEN Steve, geboren te Turnhout op zeven maart negentienhonderd vijfentachtig (rijksregister nummer 85.03.07-361.71), wonende te 2990 Wuustwezel Bredabaan 938 bus 4;

2° De heer MOONEN Wim, geboren te Edegem op vijftien maart negentienhonderd vijfennegentig (rijksregister nummer 95.03,15-351.51), wonende te 2970 Schilde Jachthoomlaan 28;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BOKE" met zetel te Brecht met als eerste adres Kerklei 51 te 2960 Brecht,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd twintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro of ten minste één derde van het in speciën af te betalen kapitaal. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE37 0017 0147 0128 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "BNP Panbas Fortis", agentschap Stabrcek, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand februari om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien,

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

De heer MOONEN Steve, voornoemd en mevrouw CORNELIS Anoek, geboren te Brasschaat op dertien november negentienhonderd achtentachtig (rijksregister nummer 88.11.13-226.48), wonende te 2960 Brecht Kerklei 24, 2V3, worden tot zaakvoerders benoemd. Deze opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden, De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één mei tweeduizend dertien, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Worden als bijzondere lasthebbers aangesteld:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Hellemons en Anthonissen", gevestigd te 2940 Stabroek Dorpsstraat 174-176;

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult", gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem Ringlaan 33 bus 1;

alsook hun aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, ieder afzonderlijk, om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd,

----------__--_-_--_------- -- -VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---------------------------------------

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

i

s

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.06.2016, NGL 23.06.2016 16234-0025-011

Coordonnées
BOKE

Adresse
KERKLEI 51 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande