BOLSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.712.308

Publication

19/06/2014
ÿþ117-alt ;

MIA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 JUNI 2014

Griffie

11

UI

II

Voor-

behoudei aan het Belgisch.

Staatsbla

*14119477*

Ondememingsnr : 0889 712 308

Benaming

(voluit) BOLSTER IN VEREFFENING

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2060 ANTWERPEN, Lange Ypermanstraat 32

(volledig adres)

Onderwerp akte: DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Alle aandelen vertegenwoordigd en zonder formaliteiten voor bijeenroeping is de algemene vergadering samengekomen op 29.04.2014 en is op geldige wijze samengesteld en gerechtigd om te beslissen over: -Kennisname van het vereffeningsplan, stavingstukken, en verslag van de vereffenaar:

De vergadering neemt kennis van het vereffeningsplan, stavingstukken, en verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverratingen, dat door hem is neergelegd samen met alle bewijsstukken, evenals het afschrift van de beslissing van de Rechtbank van Koophandel tot goedkeuring van het plan van verdeling van de activa.

-Goedkeuring van het vereffeningsplan.

De vergadering keurt de eindafrekening die afgesloten is op 17,10.2013 goed, alsook het vereffeningsplan, en de bestemming van het vereffeningsresultaat Er zijn geen vereffeningsdividenden.

-Décharge aan de vereffenaar.

De algemene vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar , zonder voorbehoud, noch reserves, voor de door hem vervulde opdracht Van zijn ontslag als vereffenaar wordt akte genomen en aanvaard.

-Besluit tot sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening van de

B.V.B.A. BOLSTER - IN VEREFFENING, ingeschreven in het R.P.IR te Antwerpen onder nummer 0889.712.308, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Lange Ypermanstraat 32, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op het nagemeld adres 2060 Antwerpen, Lange Ypermanstraat 32 , en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlagen in het Belgisch Staatsblad, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen Bolivarplaats 20, bus 7, te 2000 Antwerpen , en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register van Rechtspersonen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. . de fiscale aangiften te verrichtingen.

Er moeten geen maatregelen genomen worden voor de consignatie van gelden en waarden, die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die niet kunnen worden afgegeven.

De vergadering besluit eenparig tot sluiting van de vereffening.

De vereffenaar

TOLARO Geoffrey

Op de laatste blz. van Luik El vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2013
ÿþ Mod Word li t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liktmon

Ondernemingsnr : 0889.712.308 Benaming

(voluit) : "BOLSTER"

(verkort)

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Valt Koophandel te Antwerpen, op

SEP, 7.413

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Ypermanstraat 32, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 25/06/2013, dragende de melding "geregistreerd drie bladen één renvooi, zevende kantoor der registratie op 27/06/2013, boek 173 blad 86 vak 6, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), de ontvanger (getekend) W. Wuytack" blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING, - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor, de heer Simon Briers, opgemaakt op 13 juni 2013, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bolster een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 opgesteld op basis van een' staat die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Deze laatste staat geeft een balanstotaal weer van elfduizend negenhonderd tweeënvijftig euro en achtentachtig eurocent ( ¬ 11.952,88) en toont een netto-actief van vierduizend achthonderd zesennegentig euro en negenenzeventig eurocent ( ¬ 4.896,79). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden".

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid 'Bolster' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening,

TWEEDE BESLISSING,  Decharge zaakvoerders.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerders tengevolge van de ontbinding, van de heer

1. De heer TOLARO Geoffrey, geboren te Hasselt op zeven november negentienhonderdtweeënzeventig,

[Rijksregister nummer :72,11.07-209.06], wonende te 2060 Antwerpen, Lange Ypermanstraat 32.

2. De heer TOLARO Alexander Olivier, geboren te Hasselt op eenentwintig juni negentienhonderdvijfenzeventig, [Rijksregister nummer : 75.06.21-163.48], wonende te 2018 Antwerpen, Helenalei 34.

3. De heer VAN DE WATER Thomas Kari Angèle Luc, geboren te Mechelen op veertien december

negentienhonderdzevenenzeventig, [Rijksregister nummer : 77.12.14-009.11], wonende te 3140 Keerbergen,

Lozenhoekstraat 48.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tot op 25/06/2013 waargenomen

bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

x

1

1F

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Geoffrey TOLARO, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Zijn mandaat zai onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Aan Tom BOGAERT, wordt mandaat verleend om namens de vennootschap het verzoekschrift houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) in te dienen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Brigitte HETZHEIM, kantoorhoudend te 3590 Diepenbeek, Marktplein 26 bus 1, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

-verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0477-010
19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 14.09.2012 12565-0231-012
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 25.08.2011 11462-0541-012
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 30.08.2010 10522-0229-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 28.08.2009 09664-0025-011

Coordonnées
BOLSTER

Adresse
LANGE YPERMANSTRAAT 32 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande