BONCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.912.912

Publication

05/03/2013
ÿþMod Word 11.1

Ondememingsnr:.d

Benaming

(voluit) : BonConsuit

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lsenbaertlei 5 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op elf februari tweeduizend dertien, IAAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten: 1)de heer BONTENAKEL Raf Maria Walter, met de Belgische nationaliteit, geboren te Ekeren op' één juni negentienhonderd zesenzestig, gehuwd, wonend te 2930 Brasschaat, Isenbaertlei 5,

2) mevrouw ABAL RORRIQUEZ Maria Mercedes, met de Spaanse nationaliteit, geboren te Antwerpen op zeven augustus negentienhonderd zesenzestig, gehuwd, wonend te 2930 Brasschaat, lsenbaertlei 5.

Naam: BonConsult

Zetel: Isenbaertlei 5 te 2930 Brasschaat

Roel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het waarnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid directiecomité, of andere leidinggevende en uitvoerende functies in vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden,, tijdelijke handelsverenigingen en/of andere private of publieke organisaties of rechtspersonen,

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, handelsvennootschappen en/of andere private of publieke organisaties of rechtspersonen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur ais bij, wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-Verlenen van advies met betrekking tot risicobeheer inzake verzekeringen, audits van'

verzekeringsdossiers, marktconsultaties in binnen- en buitenland met betrekking tot verzekeringsdossiers; zonder dat deze opsomming beperkend is.

-Het verlenen van diensten & consultancy in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management, advies en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten, waaronder commercieel en technisch project-management en het aansturen van commerciële en technische teams zonder dat deze opsomming beperkend is.

-Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder, meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende, goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van, aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom aile onroerende' transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook.

-De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voer aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf; en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; daartoe mag zij alle roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waarde elementen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle financiële operaties verrichten en dit evenwel met' respect voor haar burgerlijk karakter en behoudens de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JIONITEUR

2 6 -02-

LGISCH STAATS1312.1' Griffie

vc

bekt aar Bel!

Staag

1111111111ii37u768+uuuiu" 130

gELNePgelegd ter griffie van de Rerhf6ank van Koophandd, ,a Antwerpen, op

2013 14 FEB, 2033

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Etelgisch Staatsbtad

"

depositobanken, houders van deposito's op korte'termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapita- ` lisatleondememingen.

-De vennootschap kan alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de realisatie van haar doel te bevorderen.

-De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland,

-De vennootschap kan dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

-Binnen de perken van haar statutair doel, is het de vennootschap eveneens toegelaten om op te treden via haar vennoten of zaakvoeder(s), handelend in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is louter opsommend en niet beperkend.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk één/duizend tweehonderdste (1/1.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging; Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, ai of niet vennoten, met individuele bevoegdheid. Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd,

Indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de , uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het ven-nootschapsdoet vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Benoeming van de zaakvoerders:

-de heer BONTENAKEL Raf

-mevrouw ABAL-RODRIQUEZ Maria, beiden voornoemd, worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap. Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet,

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen,

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een ; reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen ' beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober (01/10) en eindigt op dertig september (30/09) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel vangt het eerste boekjaar aan op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op dertig september tweeduizend veertien (30/09/2014).

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand januari om zes uur 's avonds (18.00u) in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in januari tweeduizend vijftien (0112015),

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan

- "CEDIPEC" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en/of de heer DECLERCQ Peter, te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24

- "OUTCOME" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248

met recht afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor alle voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten, inschrijvingen of wijzigingen van het ondernemingsloket en ten overstaan van alle andere overheidsinstanties.

Voor Ontledend Uittreksel

afgeleverd vôôr registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 29.01.2016, NGL 01.02.2016 16039-0299-011

Coordonnées
BONCONSULT

Adresse
ISENBAERTLEI 5 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande