BONITA HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONITA HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.898.083

Publication

08/02/2013
ÿþLuiiB

11111

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsb

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itorgekzi it7r pela van do Rechtbank van l(,00rl,tta:yll kirtmr{en

op .9.1A1C13

Dteitrisr,

tijlillf

im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0836.898.083 Benaming (voluit) : BONITA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Turnhoutsebaan 44

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte op 20 december 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 24 december 2012; Boek 190, blad 85 vak 20; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met tien miljoen euro (¬ 10.000.000,-) door inbreng in natura om het te brengen van honderd miljoen euro (¬ 100.000.000,-) naar honderd en tien;; miljoen euro (¬ 110.000.000,-) en uitgifte van tienduizend (10.000) nieuwe aandelen tegen pariwaar-

de, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans bestaande. ?,

Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft BDO bedrijfsrevisoren , een verslag;; opgesteld bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van verslag luiden letterlijk als volgt:

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BONITA HOLDING, bestaat uit de inbreng!; van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Willem BOSMAN en mevrouw Johanna KLAASSEN, voor een inbrengwaarde van 10.000.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap;; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van;

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; ;;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van i nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methcden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10,000 aandelen van de BVBA BONITA;, HOLDING, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetbcek van vennootschappen in het;; kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BONITA; HOLDING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

ln een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft het college van zaakvoerders uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De vergadering machtigde ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij;; de tekst in overeenstemming werd gebracht met de recentste wetswijzigingen en coördinatie van de,,

vennootschapswet. ?,

De vergadering machtigde de heer Ivan Verschuren ten kantore van WKG Groep, 2000 Antwerpen,; E. Banningstraat 41-47 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats_;i

Op de laatste blz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

w z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of'

toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de

ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met verslagen.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2011
ÿþMori 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lieeend ter gi¬ ea vel da

Ite[iekiiÁûdt re º%~=~ ~.

~i ~e ~eïpen

Op 1~jUi3i Z''Z1

Griffie De Eriffier.

1111 11I 110 11111 11111 lUl 0111 1ll1 ll1 lii

*11093361"

Vol be hot aan Belgi Staato

Qndernerningsnr Benaming

(voluit) : BONITA HOLDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 44

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burger-

; lijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,: Broederrninstraat 9, op negen juni tweeduizend en elf, vát5r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1) de heer BOSMAN Willem Petrus, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwe-' zeI), Hofdreef 2, en

2) mevrouw KLAASSEN Johanna Berendina Josepha, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2970 Schilde: ('s Gravenwezel), Hofdreef 2.

Voornoemde comparanten sub 1) en 2) werden vertegenwoordigd door de heer van MELICK Jacobus Johan nes Hubertus Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5221 PE 's Hertogenbosch, Leliënhuyze 41: (Nederland), ingevolge onderhandse volmacht.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "BONITA HOLDING"

3. Zetel : te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 44

4. Doel

De vennootschap heeft als doel:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met' betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of_ aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende

" goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,; verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roe-' rende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan enj die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg t& stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben; van deze roerende en onroerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest_ ruime zing alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake' beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

0836 . 8 9 8. 0 8 3

Op de laatste bIz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiele aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maàt-schappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

HONDERD MILJOEN euro (£ 100.000.000,00), overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de derde dinsdag van de maand juni, om zestien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf eveneens vennoot

dient te zijn, die zelf stemrecht heeft. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd

door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, is: de heer BOSMAN Willem, voornoemd.

Niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver-

gadering met gewone meerderheid, zijn:

- mevrouw KLAASSEN Johanna, voornoemd;

- de heer van MELICK Jacobus, voornoemd;

- mevrouw BOSMAN-BORKUS Deborah Johanna Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2970

Schilde ('s Gravenwezel), Hofdreef 2.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden

van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de

algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend door de

meerderheid van zijn leden die gezamenlijk optreden of door een door hen benoemde gevolmachtigde, wordt

de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, ver-

bonden door:

- de heer BOSMAN Willem Petrus (voor zover hij zaakvoerder is), alleen handelend of door een door hem

benoemde gevolmachtigde;

- twee zaakvoerders gezamenlijk, waarbij minstens ofwel de heer BOSMAN Willem Petrus ofwel mevrouw

KLAASSEN Johanna Berendina Josepha (voor zover hij/zij zaakvoerder is) één van de tekenende zaakvoer-

ders dient te zijn;

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap

rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoe-

men en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de heer van MELICK Jacobus, voornoemd, met

recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van de

oprichtingsakte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopt"

Antwerpen

" 15100368*

gEL C~

01 JULI

afdeling _--"

.

Griffie _.....

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836898083 Benaming

(voluit) : BONITA HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel TURHOUTSEBAAN 44, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID  WIJZIGING VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT - VERPLAATSING WERKELIJKE ZETEL NAAR NEDERLAND  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend vijftien, de drieëntwintigste juni, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BONITA HOLDING" met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0836.898.083 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap zodat de vennootschap voortaan zal vertegenwoordigd worden door de heer van Melick Jacobus, zaakvoerder, alleen handelend.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de statuten zodat een vennoot op de algemene vergadering kan vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die zelf geen vennoot hoeft te zijn.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verklaart vooreerst dat noch de Belgische noch de Nederlandse wetgeving, enerzijds een verplaatsing van de werkelijke zetel naar het buitenland verbieden noch anderzijds een vestiging van een buitenlandse vennootschap verbieden. Zij verklaart daarnaast dat geen van beide wetgevingen een regel voorziet waarbij een zetelverplaatsing van of naar het buitenland de ontbinding van de vennootschap met zich meebrengt. Zij verklaart dat de zetelverplaatsing kan geschieden met continuïteit van de rechtspersoonlijkheid zoals voorzien in artikel 112 W. I.P.R..

De vergadering besluit tot verplaatsing van de werkelijke zetel van de vennootschap naar Nederland, 5061 HX Oisterwijk, De Lind 42, met continuïteit van de rechtspersoonlijkheid voorzien in artikel 112 W. I.P.R..

SStAD

Ondergetekende notaris licht de comparanten in over de administratieve gevolgen van de zetelverplaatsing, dat de vennootschap zich dient in te lichten en in regel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dient te stellen bij een Nederlandse notaris of advocaat of enige

gerechtelijke instantie over de juridische gevolgen van de zetelverplaatsing, dat de vennootschap zich zal dienen te assimileren met een vennootschapsvorm die het meest verwant ermee is, in casu de besloten vennootschap, en dat de kans bestaat dat sommige bepalingen van de statuten strijdig zijn met de lokale wetgeving en een aanpassing van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm ter plaatse vereist kanlzal zijn.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

-nieuwe tekst van artikel 2 :

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 44, België.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 5061 HX Oisterwijk, De Lind 42, Nederland.

De maatschappelijke zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de zaakvoerders, met inachtneming van de taalwetgeving terzake."

- nieuwe tekst van artikel 17:

"De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, vertegenwoordigd en verbonden door de heer vAN MELICK Jacobus Johannes Hubertus Maria (voor zover hij zaakvoerder is), alleen handelend. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van een andere vennootschap dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.";

-in artikel 23 : vervanging van de woorden "die zelf eveneens vennoot dient te zijn, die zelf stemrecht heeft" door de woorden "al of niet vennoot".

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóbr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chrie Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

yk ~

x 1L or-bel,rden aan het Belgisch Staatsblad:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BONITA HOLDING

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 44 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande