BOONS ERIC

Société en commandite simple


Dénomination : BOONS ERIC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.636.401

Publication

30/03/2011
ÿþ Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jronerter ter eerriffie van de RschtWt van ïaepirodei Qrrtlrterpea, (tp

il 8 MARI 2011

Griffie

" iioaaia~" W

be a B~ stí

Ondernemingsnr : og 34 13c 404

Benaming

(voluit) : Boons Eric

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Blancefloerlaan 7, bus 8

Onderwerp akte : Oprichting- benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een onderhandse akte, dd. 11 maart 2011, dat er tussen volgende comparanten :

1) de heer Boons Eric, wonende te 9150 Kruibeke, Kapelstraat 1, bus 2, geboren te Kruibeke op 25 mei 1957.

2) mevrouw Boons Kristina, wonende te 3001 Heverlee, Tervuursesteenweg 340, geboren te Kruibeke op 28 november 1961.

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "Boons Eric' met als maatschappelijke zetel : Blancefloerlaan 7, bus 5, 2050 Antwerpen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is verdeeld in 1.000 andelen en bedraagt duizend euro

(¬ 1.000,00) en werd als volgt onderschreven :

- door de heer Boons Eric : 999,00 ¬

- door mevrouw Boons Kristina : 1,00 ê

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Boons Eric neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Boons Kristina wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk . doel. De heer Boons Eric, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

leder jaar per 30 juni zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door ieder vennoot. Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste. boekjaar zal lopen vanaf oprichtingsdatum tot 30 juni 2012. Elk jaar wordt op 15 december om 14u de. algemene vergadering gehouden.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Boons Eric

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOONS ERIC

Adresse
BLANCEFLOERLAAN 7, BUS 8 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande