BORABIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORABIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.824.816

Publication

02/04/2014
ÿþ ktm-7"re- s Motl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111

140 2529*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ~:.0-z'.. ':. t~ ; ~,.k ~

~ ~ ~ ~

2 0 -03- 2014

_ ¬

GRIFFIE ~~~C KOOI'H,'-~r`~.G`~~~e i, . ,

Ondernerningsnr : 0526.824.816

Benaming

(voluit) : BORABIS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen - Hanswijk de Bercht 671G

Onderwerp akte : In Vereffeningstelling - Sluiting - Enige Akte

Ingevolge Bav geh ten kantore van Notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op datum van 26.02.2014 geregistreerd drie bladen geen verzendingen, te DILBEEK Il, de 11 MRT 2014 Boek 610 Blad 11 Vak 04' Ontvangen: Vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvanger ai (get.) M. Wauters, werden navolgende beslisingen genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter deelt het verslag van de zaakvoerder, de dato 10 februari 2014, en van de bedrijfsrevisor, met name de CVBA "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Mevrouw Ria Verheyen, Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Metrologielaan 10 bus 15, de dato 17 februari. 2014, voornoemd, mede en dit in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het. college van zaakvoerders van BVBA BORABIS een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 10; februari 2014, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, met een balanstotaal van EUR 9,355,91 en een netto-passief van EUR 9.355,91,

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het college van zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

We kunnen ons niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden, noch over eventuele latente: schulden of geschillen van fiscale of andere aard.

Brussel, 17 februari 2014"

Deze verslagen zullen samen met dit proces-verbaal op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

Gevolg hieraan beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden en beslist zij in haar vereffeningstelling vanaf heden.

DERDE BESLISSING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in; artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de. vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel is voldaan, zodat; onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

De vergadering neemt volgende besluiten:

1.De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2.De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen per 10 februari 2014 vast dit er geen

passiva meer verschuldigd zijn.

3.De vergadering stelt vast dat de enige vennoot van de vennootschap hier aanwezig is en besluit om de

procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig voormelde artikelen,

4.De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de heer Kris Peetermans,

voornoemd, die aanvaardt, overeenkomstig het vierde besluit hierna,

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLISSING - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME

RESTEREND ACTIEF

Y

 4-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit om op basis van de Vereffeningsrekeningen over te gaan tot toebedeling aan de enige vennoot van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden en dit zoals hierna bepaald, onder last van de enige vennoot om alle eventuele vereffeningskosten en  lasten te dragen en te betalen.

Heden resten volgende activa nog binnen de vennootschap:

Deze activa worden volledig toebedeeld aan de heer Kris Peetermans, die aanvaardt.

VIJFDE BESLISSING  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -KWIJTINGEN

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerders, zijnde, de heer Kris Peetermans, voornoemd, en Mevrouw Kathleen De Belder, wonende te 2800 Mechelen, Hanswijk de Bercht 67 bus G.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan voornoemde zaakvoerders, voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerders tot op heden

ZESDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart dat alle activa werden toebedeeld en de vereffening definitief beëindigd is. Zij spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de enige vennoot, de heer Kris Peetermans, voornoemd, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, verbetering of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) te vervullen en met het oog op de stopzetting als BTW-plichtige het nodige te doen bij andere (fiscale enfof administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: - De Naamloze Vennootschap "Handsop & Partners", met ondernemingsnummer 0823.051.730, gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 12b, vertegenwoordigd door Geert Schellekens enfof de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notaris Paul Bauwens", met zetel te 1700 Dilbeek, Rozenlaan 10, en zijn aangestelden.

STEMMING

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

bij het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS - 1 expeditie - 1 uitgifte -1 verslag van de bedrijfsrevisor - 1 verslag van de zaakvoerder

Paul Bauwens Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302384*

Neergelegd

16-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0526824816

Benaming (voluit): Borabis

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Hanswijk de Bercht 67 bus G

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van elf april tweeduizend dertien, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNER: 1. De heer PEETERMANS Kris, geboren te Asse, op 31 december 1973, nationaal nummer 73.12.31-201.01, echtgenoot van Mevrouw DE BELDER Kathleen, geboren te Lier, op 15 januari 1975, wonende te 2800 Mechelen, Hanswijk de Bercht 67/G.

2. NAAM-VORM :  Borabis  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. ZETEL : 2800 Mechelen, Hanswijk de Bercht 67 bus G.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren;

Het adviseren aan derden omtrent alle mogelijke handelingen rond vastgoed;

Het coachen en managen van derden die actief zijn in de vastgoedsector in de breedste zin van het woord; Het verlenen van strategisch advies, opmaken van businessplannen en begeleiden bij de uitvoering van deze plannen aan derden die actief zijn in de vastgoedsector in de breedste zin van het woord;

Alle operaties en activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verstrekken van advies inzake onroerende- en roerende goederen en waarden, en de bemiddeling in het kader van alle operaties van aankoop, verkoop, promotie, tot waarde brengen, renovatie en de verhuring van onroerende en roerende goederen, de schatting, evaluatie en de administratie van onroerende en roerende goederen, inbegrepen het innen van de huren en

het op zich nemen van de algeheelheid van diensten nodig voor het functioneren en beheren van residentiële en niet-residentiële onroerende goederen;

Verder alle operaties en activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, de promotie, de verhuring en het beheer voor rekening van de vennootschap;

Het deelnemen in of de directie voeren over onder andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand;

Services & consultancy met betrekking tot intellectuele assets: gaande van bescherming van intellectuele assets tot valorisatie ervan. Dit omvat onder andere: IP assertion, searches (patentability, freedom to operate), IP portfolio reviews (patent opinions) and (contract) due diligence work, IP business advice for particular cases, (patent) protection advice or broader IP strategy development (policies, management, training, execution), managing innovation process, patent portfolio auditing, licensing strategy and licensing negotiations, technology transfers, sensibilization and educational programs.

Promotie van het toerisme aan de kust (zowel in binnen- als buitenland) in de meest ruime zin van het woord.

Promotie van de autosport in de meest ruime zin van het woord.

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de

vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing, het beheer van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die de verwezenlijking van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, verschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag onroerende goederen houden, oprichten, aankopen en verkopen en dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

5.KAPITAAL : ¬ 18.600,00 vert door honderd (100) aandelen zavnw. Onderschreven en volstort bij de ING als volgt door de comparant sub 1 op 100 aandelen, zijnde ten belope van ¬ 12.400.

6. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

7. JAARVERGADERING : De laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem.

8.BOEKJAAR : 01/01  31/12

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen. De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen en aandelen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op 31 december 2014.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur, in het jaar 2015.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op twee te bepalen en benoemt tot die functie:

1) De Heer PEETERMANS Kris, geboren op eenendertig december duizend negenhonderddrieënzeventig, te Asse, nationaal nummer 731231-201-01, wonende te 2800 Mechelen Hanswijk de Bercht 67, die aanvaardt en 2) Mevrouw DE BELDER Kathleen, geboren op vijftien januari duizend negenhonderdvijfenzeventig, te Lier, nationaal nummer 750115-372-81, wonende te 2800 Mechelen Hanswijk de Bercht 67, die aanvaardt ingevolge onderhands document aangehecht aan deze akte.

De duur van hun mandaat is onbeperkt, en hun afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Ze beschikken over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

Luik B - Vervolg

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOLMACHT

De oprichter geeft bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Handson & Partners , Prins Boudewijnlaan 12B te 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Steven Gils, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BORABIS

Adresse
HANSWIJK DE BERCHT 67, BUS G 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande