BORIANA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORIANA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.481.668

Publication

30/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Npd Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0880481668

Benaming

(voluit) : boriana

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Commandant Weynsstraat 110 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering dd 0710/2013

Het ontslag als zaakvoerder van de heer Herman Brocatus, Collegelaan 12 3990 Peer en dit vanaf 07/06/2013 wordt aanvaard

zaakvoerder

Pavlov Aleksandar

neergelegd tcr,r{ffie vn de Rerhel& van Koophandel ,d Antwerpen, op

3 a PU 2ti13

Griffie

hl

*13124512*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 26.06.2013 13229-0152-009
29/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 0880.481.668

Benaming

(voluit) : BOR1ANA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 27, 2660 Antwerpen Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - UITBREIDING DOEL  INLASSEN VOORKOOPRECHT - STATUTENWIJZIGING  BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 9 oktober 2012 Geregistreerd negen bladen, twee renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 11 oktober 2012, boek 287, blad 33, vak 16, Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) K. Haes.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsten van 2660

Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 27 naar 2660 Antwerpen-Hoboken, Commandant Weynsstraat 110.

Tweede Besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de tekst vermeld in punt 2 van de agenda, zodat het voortaan zal luiden als volgt :

De vennootschap heeft tot doel :

-algemene bouwonderneming;

-plaatsen van ramen, deuren, algemene schrijnwerkerij;

onderneming voor: het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, voor grondwerken; voor het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortelijke werken; voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels; voor het uivoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met veeteelt voor rekening van derden; voor het optrekken van niet-metalen uiteenneembaar paviljoenen en barakken; voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout; voor plafoneer- en cementeer-en andere pleisterwerken, voor het steenhouwen; voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen; voor het plaatsen van elektriciteit;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthandel, in- en export, conditionering, fabricage,

assemblage van alle consumptiegoederen, half-fabricaten en grondstoffen;

-tussenpersoon in de handel;

-verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondememingen;

-onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, voor het snijden en snoeien van bomen, groothandel in bloemen en planten, tuinbouwbedrijf, aannemer van tuinwerken.

-de verhuur en handel in onroerende goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

De vennootschap heeft vervolgens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Ward 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

i

i

Y

II

I I

III

IIi

*12177682*

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ois

1B OKT Nit

Griffie

BijIagen bij hëtl3éTgï`scli Staatiblid - 2971Ü72-OIï - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, In eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuels of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft tenslotte tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoor, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies In deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen,

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelne-men in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderenh.

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 30 september 2012 en van het verslag van de zaakvoerder de dato 1 oktober 2012 welk de uitbreiding van het maatschappelijk doel verantwoordt.

Derde Besluit

De vergadering beslist om een tekst in te lassen onder artikel 5 bis en 5 ter ivm

Artikel 5 bis -. Overgang van aandelen onder de levenden  voorkooprecht

Artikel 5 ter- Overgang van aandelen bij overlijden

Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vijfde Besluit

De vergadering beslist te benoemen tot bijkomend zaakvoerder. de heer BROCATUS Herman Marnix Maria Jan, geboren te Merksem op 22 maart 1960, wonende te 3990 Peer, Collegelaan 12, die verklaart enerzijds te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen zijn aanstelling.

De aldus toegekende opdrachten gelden voor onbepaalde termijn. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Ann Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 9/10/2012 inhoudende coördinatie van statuten.

Tijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-

4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatsto b17. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 22.07.2011 11340-0472-009
11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 01.02.2011 11026-0226-012
06/01/2011
ÿþ Mod2.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 101

behoudi " iiooa933*

aan he

Belgisc

Staatstal



Ondernetningsnr : 0880.481.668 Benaming

(voluit) : BORIANA

~~r.R~/~1 ~ ~~

.;~

Griffie2 Znt~

~ ~~` '

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KAPELSTRAAT 27 2660 HOBOKEN

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering dd 21/1212010

De overdracht door de heer Salim Kyamil Ismail ( RR 680415-60 909) wonende te 2018Antwerpen, Broederminstraat 8, van 10 aandelen van zijn 10 aandelen aan de heer Aleksander Pavlov wonende te 2660? HOBOKEN Kapelstraat 27 en het einde van het optreden van eerstvermelde als werkend vennoot en! zaakvoerder wordt aanvaard vanaf 27/12/2010.

De overdracht door de heer Bayram Ahmed Bayramali wonende te 2018Antwerpen, Catharina Beersmanstraat 1, van 10 aandelen van zijn 10 aandelen aan de heer Aleksander Pavlov wonende te 2660 HOBOKEN Kapelstraat 27 en het einde van het optreden van eerstvermelde als werkend vennoot wordt aanvaard vanaf 27/12/2010.

De overdracht door de heer Petrov Petar ( RR 770326 5341 ) wonende te 2018Antwerpen, Catharina! Beersmanstraat 1, van 10 aandelen van zijn 10 aandelen aan de heer Aleksander Pavlov wonende te 2660! HOBOKEN Kapelstraat 27 en het einde van het optreden van eerstvermelde als werkend vennoot en zaakvoerder wordt aanvaard vanaf 27/12/2010.

overzicht aandelen vanaf 27/12/2010: 186/186 aandelen Aleksander Pavlov, enige zaakvoerder en enige: aandeelhouder

Aleksander Pavlov

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op - de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 25.08.2009 09677-0281-012
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 30.09.2008 08771-0152-012
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 31.08.2007 07681-0063-011
15/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BORIANA

Adresse
COMMANDANT WEYNSSTRAAT 110 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande