BORNEM '97

Association sans but lucratif


Dénomination : BORNEM '97
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.523.264

Publication

12/09/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

1111111q1111jI11111111111



.3--O9- 21:11t

ki L(..,i 1 I LJANK van KOOPHANDEL ANTWEHEGefizefd. MECHELEN

' Ondememingsnr 467.623.264

Benaming

(voluit) : VZW BORNEM '97

(verkort):

Rechtsvorm VZW

Zetel: Stationstraat 96 - 2830 Willebroek

Onderwerp akte: Benoeming - ontslag bestuurders

De Algemene vergadering van de VZW neemt volgende besluiten:

1. Decharge Raad van Bestuur

Er wordt decharge verleend aan de Raad van Bestuur, bestaande uit de bestuursleden Jeroen De Jonghe, Glenn Michielsens en Philippe De Putter.

2, Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van de VZW BORNEM '97 heeft met unanimiteit van stemmen een nieuwe Raad:

van Bestuur verkozen, bestaande uit

-Voorzitter : Jeroen De Jonghe, geboren te Reet op 30 januari 1975, wonende te 2830 Willebroek,

, Stationsstraat 96

-Secretaris Jan Bargonie, geboren te Rumst op 21 oktober 1977, wonende te 2830 Willebroek,

Tisseltsesteenweg 37

-Penningmeester : Philippe De Putter, geboren te Willebroek op 15 augustus 1981, wonende te 2830,

Willebroek, Nieuwstraat 11 bus 101

Ontslag wordt aanvaard van de heer Glenn Michielsens

Borgonie, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012
ÿþ M04 2.2

.!ile5 ri: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

*11099459"

NEERGELEGD

22 ME1 2012 i

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANTEfite MECHELEN

Ondememingsnr : 0457.523.264

Benaming

(voluit) : VZW BORNEM '97

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stationstraat 96 - 2830 Willebroek

Onderwerp akte : Wijziging statuten

"

Op de bijzondere algemene vergadering van 21 mei 2012 werd het vereiste aanwezigheidsquorum bereikt.

Vervolgens werd de wijziging van de statuten van de vereniging unaniem goedgekeurd, De Algemene Vergadering opteerde ervoor om nieuwe statuten goed te keuren die de voorgaande integraal zullen . vervangen.

VZW BORNEM '97

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Bornem `97" en heeft haar zetel te 2830 Willebroek, Stationstraat; 96. De zetel van de Vereniging is gelegen in het Arrondissement Mechelen. De zetel kan ten allen tijde worden verplaatst naar een ander adres bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 2. De vereniging heeft tot doel: het organiseren en het beheren van activiteiten, inzonderheid: vergaderingen, conferenties en debatten, het organiseren van euromeetings, activiteiten en vergaderingen voor. leden van andere Europese Ronde Tafels en geïnteresseerde derden, het organiseren van vakantieverblijven en de organisatie er van voor leden van de Ronde Tafel Verenigingen over de hele wereld zoals de; Euroskimeeting, dit alles conform het doel van de Ronde Tafel. Ten dien einde zal de Vereniging fondsen: mogen creëren en genereren door sponsoring, publiciteit, inkom- en deelnamegelden, verkoop van attributen en,

" goederen, teneinde de activiteiten te financieren.

Artikel 3. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4. De Algemene Vergadering vergadert minstens 1 maal per jaar. Alle effectieve leden worden hiertoe uiterlijk 8 dagen voor de dag waarop de algemene vergadering plaats heeft opgeroepen hetzij per gewone brief, hetzij per elektronisch post. De beslissingen van de algemene vergadering zullen worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad wanneer daartoe de wettelijke verplichting bestaat. Andere beslissingen waarvoor deze verplichting niet bestaat, zullen aan de leden en derden worden overgemaakt per elektronische, post, hetzij per gewone post.

Artikel 5. De vereniging telt ten minste drie leden. De Vereniging telt effectieve en toegetreden leden. Het aantal van de effectieve leden dient groter te zijn dan het aantal bestuurders. De Raad van Bestuur beslist over het aanvaarden van nieuwe leden, waarbij alleen effectieve leden stemrecht hebben op de algemene vergadering.

et

Artikel 6. Het lidgeld bedraagt 0 ¬ en kan door de raad van bestuur worden verhoogd of verlaagd, doch,

pq zonder meer dan 50 ¬ te bedragen.

Artikel 7. Ten einde te worden toegelaten tot de Vereniging dient een kandidaat lid te worden voorgedragen door een effectief lid van de vereniging en te worden aanvaard door de voltallige raad van bestuur. Een kandidaat lid kan zijn kandidatuur stellen per gewone of elektronische post, gericht aan een lid van de Raad van bestuur van de vereniging

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

r_.

oor-behouden am flot 'Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 8. De algemene vergadering heeft de bevoegdheden zoals voorzien in de Wet van 1 juli 2003. De algemene vergadering kan commissarissen benoemen en afzetten alsook de eventuele bezoldiging van de commissarissen bepalen. De Algemene Vergadering benoemt en kan de leden van de raad van bestuur afzetten.

Artikel 9. De raad van bestuur heeft de ruimst mogelijke bevoegdheden in het kader van de Wet van 1 juli 2003. De raad van bestuur aanvaardt of weigert de kandidatuur van nieuwe leden. De leden van de raad van bestuur worden verkozen voor de duur van drie jaar. De vereniging kan door één bestuurslid worden vertegenwoordigd en verbonden ten aanzien van derden voor verbintenissen lager of gelijk aan 1.000 E, doch voor verbintenissen die dat bedrag overstijgen enkel indien de raad van bestuur als college optreedt. De leden van de raad van bestuur kunnen hun bevoegdheid overdragen aan één of meerdere leden van de raad van bestuur, ten einde in hun naam op te treden, doch dit dient schriftelijk te gebeuren.

Artikel 10. De leden van de raad van bestuur voeren hun mandaat kosteloos uit. Zij zijn door de Algemene vergadering afzetbaar op elk ogenblik. Wanneer een lid van de raad van bestuur ontslag wenst te nemen, dient hij of zij dit te doen per aangetekend schrijven gericht aan de zetel van de Vereniging

De Algemene Vergadering verleent in voorkomend geval decharge aan de leden van de raad van bestuur.

Artikel 11. Het boekjaar van de vereniging loop van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereid de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De Algemene vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur;

Artikel 12. Bij ontbinding van de vereniging zal het vermogen van de vereniging worden besteed aan een doel dat het meest overeenstemt met het doel van de vereniging zelf.

Artikel 13. De wet van 1 julï 2003 is van toepassing op deze vereniging en alles wat niet geregeld is in deze statuten.

Opgesteld in 2 originele exemplaren

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor.

behouden aan het Belgisch _._.

Staatsblad

*iaoiaoaa~

1111

~:~+f," 'l -~Fa ~tr' giárlÍe vcli tir"it.dit3fik

ïïïr :s~,j" . +}~Q- t

~..~~

vanKoophorider Pa i~,~~~:$,en, ~p

Griffie i D JAN. 2012

Ondernemingsnr : 0457.523.264 Benaming

(voluit) : VZW BORNEM '97

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Provinciale Steenweg 72 te 2627 SCHELLE

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetei, wijziging maatschappelijk doel, nieuwe Raad van Bestuur en décharge aan vorige Raad van Bestuur.

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW BORNEM '97 van 10 maart 2011 werd unaniem' beslist om de maatschappelijke zetel van de VZW BORNEM '97 te verplaatsen en wordt de maatschappelijke

zetel overgebracht naar 2830 Willebroek, Stationsstraat 96. "

Met unanimiteit van stemmen, heeft de Algemene Vergadering van de VZW BORNEM '97 beslist om het, doel van de Vereniging te wijzigen. De Vereniging heeft thans tot doel het organiseren en het beheren van activiteiten, inzonderheid vergaderingen, conferenties en debatten, het organiseren van euromeetings,,; acitiviteiten en vergaderingen voor leden van andere Europese Ronde Tafels en geïnteresseerde derden, het' organiseren van vakantieverblijven en de organisatie ervan voor leden van de Ronde Tafel Verenigingen over de hele wereld, zoals de Euroskimeeting, dit alles conform het doel van de Ronde Tafel. Ten dien einde zal dei Vereniging fondsen mogen creëren en genereren door sponsoring, publiciteit, inkom- en deelnamegelden, verkoop van attributen en goederen, teneinde de acitiveiten te financieren.Het batig saldo na organisatie, indien' dat er is, zal worden aangewend ten voordele van de Vereniging en de werking ervan.

De Algemene Vergadering van de VZW BORNEM '97 heeft met unanimiteit van stemmen een nieuwe Raad van Bestuur verkozen, bestaande uit:

- Voorzitter: Jeroen DE JONGHE, geboren te Reet op 30 januari 1975, wonende te 2830 Willebroek,. Stationsstraat 96

- Secretaris: Glenn MICHIELSENS, geboren te Ekeren op 4 juni 1986, wonende te 2920 Kalmthout, Joris

Jansenstraat 9. "

- Penningmeester: Philippe DE PUTTER, geboren te Mechelen op 15 augustus 1981, wonende te 2830 Willebroek, Nieuwstraat 11 bus 101.

Er wordt door de Algemene Vergadering décharge verleend aan de vorige bestuursleden, te weten Axel BOEN, Kris CANNAERTS en Filip VAN ROMPAEY.

Jeroen DE JONGHE, Voorzitter.

Annexes duMVlónïfeur bëlgé

Bijlagen bij hiëf-Bélgieh-St átslil cT -19/0112012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BORNEM '97

Adresse
STATIONSSTRAAT 96 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande