BOSEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.006.694

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13198-0405-013
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12182-0398-015
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11181-0175-014
13/04/2011
ÿþMod 2.1

i[B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHIIHI IIII I IHUIII III fl11

" 11055]83*

Merrglrlegllf ter griffie var die irocitheià yen Xoepirennie,º% Antweges. ~

O I APR. 201t

Griffie

Ondememingsnr : 0478.006.694

Benaming

(voluit) : BOSEP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2960 Sint Job in 't Goor, Dennenlaan 56

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 30 maart 2011, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA BOSEP.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Verslag doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig: artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben; kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap; gevoegd, afgesloten per 31 december 2010.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer: gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénpang het doel uit te breiden met een aantal activiteiten als volgt:

°Het uitvoeren van studies inzake elektriciteit, laag- en hoogspanning, brandveiligheid, zwakstroom, inbraak; en camerabewaking, toegangscontrole, elektrische en elektronische sturingen, elektrische verwarming  koeling; en ventilatie ; centrale verwarming, alsook alle verwarmingsmethodes in de ruimste zin : klimaatregeling,; airconditioning, ventilatie, koeltechnieken, luchtbevochtiging  in welke vorm ook ; sanitaire installaties, riolering,; liften, ziekenhuistechnieken, personenalarm, medische technieken. Deze opsomming is enkel aanhalend en niet limitatief bedoeld. De studies gelden zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De vennootschap kan: handelen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnen- als buitenland.

Het projectbeheer en de projectbegeleiding van alle mogelijke projecten, rechtstreeks en/of onrechtstreeks, van technische installaties, uitgebreid naar alle projecten van nieuwbouw en/of verbouwing van onroerende; goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnen- als buitenland.

Het advies en het maken van studies betreffende aile vormen van energiebesparende technieken en uitrustingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België ais in het buitenland, het aan- en verkopen van: onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een; patrimonium , grotendeels bestaande uit onroerende goederen.

De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren,: bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen , van onroerende: goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter; . compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap?

TWEEDE BESLUIT

Toevoeging clausules plaatsvervangend zaakvoerder

De vergadering besluit éénpang artikel 18 van de statuten aan te vullen met navolgende tekst:

°De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder aanstellen welke van rechtswege de zaakvoerder opvolgt ingeval van diens ontslag of overlijden en hem vervangt indien hij in de onmogelijkheid verkeert zijn opdrachten uit te oefenen. De plaatsvervangende zaakvoerder treedt bovendien op als lasthebber: ad hoc ingeval de zaakvoerder een verrichting moet stellen waarbij hij een belang heeft dat strijdig is met het' belang van de vennootschap. Het mandaat van plaatsvervangende zaakvoerder is onbeperkt van duur?

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ontslag niet-statutair zaakvoerder  benoeming statutair zaakvoerder  benoeming plaatsvervangende zaakvoerders

De vergadering besluit éénparig ontslag te verlenen aan de Heer Herbert Illegems, voornoemd, en hem décharge te verlenen over het door hem uitgeoefende mandaat, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, en dit te rekenen tot heden.

De vergadering besluit éénparig te benoemen tot statutair zaakvoerder de Heer Herbert lllegems, voornoemd, en dit te rekenen vanaf heden. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De vergadering besluit éénpang om tot plaatsvervangend zaakvoerder te benoemen als volgt: Indien de Heer Herbert Illegems niet langer zaakvoerder zal zijn, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege als statutair zaakvoerder worden opgevolgd in eerste instantie door Mevrouw Rosette Ghys, voornoemd, en in tweede instantie door Mevrouw Katrien Van Dam, wonende te Stationstraat 86 te 2845 Niel, rijksregistemummer 73.12.19-236.35.

VIERDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten van de vennootschap aan te passen naar aanleiding van voorgaande genomen besluiten, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen, als volgt:

In artikel 2 worden de woorden "2930 Brasschaat, Gaspeldoomlaan 22-24" geschrapt en vervangen door "2960 Sint-Job-in't Goor, Dennenlaan 56".

Artikel 3 wordt aangevuld met voormelde activiteiten zoals aangehaald in het eerste besluit.

Artikel 15 wordt vervangen door navolgende tekst:

"ARTIKEL 15: ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Als statutair zaakvoerder werd aangesteld, voor de duur van de vennootschap: de Heer Herbert Illegems, wonende te 2960 Sint-Job-ie Goor, Dennenlaan 56.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.*

Artikel 18 wordt aangevuld met navolgende tekst:

"De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder aanstellen welke van rechtswege de zaakvoerder opvolgt ingeval van diens ontslag of overlijden en hem vervangt indien hij in de onmogelijkheid verkeert zijn opdrachten uit te oefenen. De plaatsvervangende zaakvoerder treedt bovendien op als lasthebber ad hoc ingeval de zaakvoerder een verrichting moet stellen waarbij hij een belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap. Het mandaat van plaatsvervangende zaakvoerder is onbeperkt van duur.

Indien de Heer Herbert lllegems niet langer zaakvoerder zal zijn, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege als statutair zaakvoerder worden opgevolgd in eerste instantie door Mevrouw Rosette Ghys, voornoemd, en in tweede instantie door Mevrouw Katrien Van Dam, wonende te Stationstraat 86 te 2845 Niel, rijksregistemummer 73.12.19-236.35."

Artikel 31 dient volledig vervangen te worden door navolgende tekst:

"ARTIKEL 31: ONTBINDING.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de alsdan in dienst zijnde zaakvoerder van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voér het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had véér de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig warden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene

vergadering.

"

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle

dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan. "

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

i VIJFDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder aile machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende geassocieerde notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-lelijke bepalingen ter zake.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT ."

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Heer Alex De Bruyne, accountant, kantoorhoudende Gilles De Pélichylei 72 te 2970 's Gravenwezel, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen, te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd Notaris Jan Eekhaut.

Samen neergelegd met: afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; verslag zaakvoerder en balans; coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne.'rgefegd ter griffie van de Rechtbank

t r'lpphanoe! te Antweipen, op

Griffie FER. In

Ondernerningsnr : 0478.006.694

Benaming

(voiuít) : Bosep

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Sta Be

*11034150+

Zetel : Brechtsebaan 3619- 2900 Schoten

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 09/0212011

Op de vergadering werd unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Dennenlaan 56 te 2960 Sint Job in't Goor vanaf 0310112011.

Herbert Illegems

zaakvoerder

Op de :aatste t7[z. van, ;_Lire 3 vermelden . Recto . Naarr; en hoedanigheid van de instnurnenierende notaris. hetzit ti=an de persa{e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : `\iaarn en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.07.2010 10306-0369-015
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 01.07.2009 09346-0013-016
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.07.2008 08438-0296-016
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 26.06.2007 07275-0226-016
05/04/2007 : AN351106
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 22.06.2015 15185-0504-012
13/07/2005 : AN351106
29/06/2004 : AN351106
27/02/2003 : AN351106
30/07/2002 : ANA072167

Coordonnées
BOSEP

Adresse
DENNENLAAN 56 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande