BOSKALIS OFFSHORE MARINE SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOSKALIS OFFSHORE MARINE SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 469.108.232

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.04.2014, NGL 22.04.2014 14096-0285-031
19/05/2014
ÿþ Mod wort f 1.1

r2à

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0469108232

Benaming

(voluit) : URS Salvage & Maritime Contracting

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ltaliëlei 3 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap dd. 10 april 2014.

Met éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, wordt volgend besluit genomen:

Op datum van de jaarvergadering verstrijken de mandaten van de heer Peter Vierstraete, wonende te 2170 Antwerpen, Du Chastellei 45 en mevrouw Ann Porte, wonende te 2000 Antwerpen, Aalmoezenierstraat 78 en de heer Willem Vogelaar, wonende te 3344 EK Hendrik-Ido-Ambacht (Nederland), Hooftlaantje 24. De aandeelhouders besluiten om deze mandaten te hernieuwen voor een periode van 3 jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2017.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 10 april 2014.

Aansluitend op de beslissing van de jaarvergadering van aandeelhouders van 10 april 2014, om het mandaat als bestuurders van de heer Peter Vierstraete, wonende te 2170 Antwerpen, Du Chastellei 45, te hernieuwen voor een periode van drie jaar om te eindigen na de jaarvergadering van 2017, beslist de raad unaniem om in toepassing van artikel 9 van de statuten voornoemde persoon voor dezelfde periode te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, welke opdracht uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Ann Porte Bestuurder Peter Vierstraete

Gedelegeerd Bestuurder

bet III

aa

Be

Sta

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 MEI 204

aFdeli4r.ifift8erpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2014
ÿþmod 11.1

I fil

2142969

11111 1111f If 1fl II fi if Il fil I liJf 11f

*14166978*

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandei

Antwerpen

29 A116. 2014

afdaMetwerpen

Ondernemingsnr : 0469.108.232

Benaming (voluit) : URS Salvage & Maritime Contracting

(verkort) : Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Italiëlei 3

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: WIJZIGING NAAM

AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING

VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celis, notaris te Antwerpen, op 27 augustus 2014, blijkt onder meer het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "BOSKALIS OFFSHORE MARINE

"

SERVICES".

2. De regeling inzake aflossing van kapitaal werd geschrapt.

3. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Artikel 12: dageliiks bestuur - directiecomité

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van ' de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt."

4. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 13 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: vertegenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de ' , bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden

-door-tweeleden van-het directiecomitésamen optredend.- _

Op de laatste blz. van Luit, B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de mstrumenterende notans. hetzij van de perso(o)men

bevoegd de reetspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versc,

Naam n en handleLenIng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolniachtig den aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht"

5. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

6. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 25 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 25: verdelina liauidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om elle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

7. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Erik Celis

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,.

^

Op de laatste blz. vati Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o}Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en han<heiçening

Veor"

behZudon

aan het

BerejiSCh

Staatablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModNPord 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lulk B, vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM%

Ondernemingsnr: 0469/08232

Benaming

(voluit) : Boskalis Offshore Marine Services

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootsohap

Zetel : italiëlei 3 bus 2 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Beëindiging mandaat commissaris - benoeming commissaris

Met eenparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, worden volgende besluiten genomen:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap dd. 20 november 2014.

1. de vergadering bevestigt dat de vennootschap in onderling overleg met de huidige commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BCVBA) Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Berchem (Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Geert Lefebvre, bedrijfsrevisor, het mandaat van de commissaris met ingang van heden vroegtijdig beëindigt, per 20 november 2014.

2. De vergadering beslist met eénparigheid van stemmen om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, kantoorhoudende te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout (Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de aandeelhouders, met betrekking tot het boekjaar 2016, die gehouden zal worden in 2017,

Ann Porte Peter Vierstraete

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Rechtbank van koophandel Antwerpen

10 DEC. 2014

Griffie

nfdci  g Art .vcreen

Voor-hehoude+ aan het Balaisct Staatsbh

05/07/2013
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

tteergelegd fer ryreerie ver de Rechdank van Koophand .,:; kfifweipen, op

2 JUN1 2013

Griffie

11q1111,111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0469108232

Benaming

(voluit) : URS Salvage & Maritime Contracting

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Italieei 3 - te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap eit 11 april 2013,

Met éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, worden de volgende besluiten genomen:

Op datum van de jaarvergadering van 11 april 2013 verstrijkt het mandaat als commissaris van Grant Thornton Bedrijfsrevisoren. De aandeelhouders beslissen om dit mandaat te hernieuwen voor een periode van drie jaar, d.w.z. tot op de jaarvergadering van 2016. Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, duidt de heer Geert Lefelavre aan als vaste vertegenwoordiger.

Ann Porte Peter Vierstraete

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Y'' " 7d ter grifi1e

r,,. .. , teAii,werper

Griffie 1 1 APR. 201

Ondernemingsnr : 0469108232 Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Itaiiëlei 3 bus 2 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder.

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap dd. 20 maart 2013.

Met eenparigheid van stemmen van aile aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal, vertegenwoordigen, worden volgende besluiten genomen:

De heer Willem Vogelaar, wonende te Offenbachstraat 21 te 3335 AK Zwijndrecht (Nederland) te benoemen tot bestuurder voor een bepaalde duur met ingang van 20 maart 2013, om te eindigen op de datum van de gewone algemene vergadering, gehouden in het jaar 2014. Dit mandaat is niet bezoldigd

Ann Porte Peter Vierstraete

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder



URS Salvage & Maritime Contracting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.04.2012, NGL 31.05.2012 12139-0085-031
18/10/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rerhth0n, van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 4 6 o4«, Zotiti

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III l IIl Ill IIl lli llI Iii t t II

*1115]058"

Ondememingsnr : 0469108232

Benaming

(voluit) : URS SALVAGE & MARITIME CONTRACTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ltaliëlei 3 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Terugtreden van bestuurder

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap dd. 1 februari 2011.

Met éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal

vertegenwoordigen, wordt het volgende besluit genomen:

De heer Steve Declercq wenst terug te treden als bestuurder met ingang van 31 januari 2011. Dit terugtreden wordt aanvaard. De aandeelhouders beslissen om niet in zijn vervanging te voorzien. De aandeelhouders verlenen kwijting aan de heer Declercq voor zijn werkzaamheden als bestuurder van de vennootschap tot 31 januari 2011.

Peter Vierstraete

Gedelegeerd Bestuurder

Ann Porte

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþAnn Porte Bestuurder

Peter Vierstraete Gedelegeerd Bestuurder.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap dd. 14 april 2011.

Met éénparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, wordt het volgende besluit genomen:

Op datum van de jaarvergadering verstrijken de mandaten van de heer Peter Vierstraete, wonende te 2000; Antwerpen, Goedehoopstraat 6 en mevrouw Ann Porte, wonende te 2000 Antwerpen, Aalmoezenierstraat 78. De aandeelhouders besluiten om deze mandaten te hernieuwen voor een periode van drie jaar, d.w.z. tot na dei jaarvergadering van 2014.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 april 2011:

Aansluitend op de beslissing van de jaarvergadering van aandeelhouders van 14 april 2011, om het mandaat als bestuurder van de heer Peter Vierstraete, wonende te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 6, te hernieuwen voor een periode van drie jaar om te eindigen na de jaarvergadering van 2014, beslist de raad; unaniem om in toepassing van artikel 9 van de statuten voornoemde persoon voor dezelfde periode te! herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, welke opdracht uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Voor-behoude aart het Belgisct 5taatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11157059

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

trm

leergeiegd Per griffie von de hechtbd

:.Ter Koophandel te Antwerpen, OP ~o1í

d64K1,

Griffie

Ondernemingsnr : 0469108232

Benaming

(voluit) : URS SALVAGE & MARITIME CONTRACTING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ltalielei 3 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders, gedelegeerd bestuurder en voorzitter -

25/02/2015
ÿþIlliC

1

*15030593

1111

Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FEB, 2015

afdeleriieerpen

Ondernemingsnr : 0469108232

Benaming

(voluit) : Boskalis Offshore Marine Services

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Italiëlei 3 bus 2 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte benoeming bestuurder - terugtreden bestuurder

Met eenparigheid van stemmen van alle aandeelhouders die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, worden volgende besluiten genomen:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap dr:, 3 februari 2015.

1, De heer Willem Vogelaar wenst terug te treden als bestuurder met ingang van 3 februari 2015. Dit terugtreden wordt aanvaard. De aandeelhouders verlenen kwijting aan de heer Vogelaar voor zijn werkzaamheden als bestuurder van de vennootschap tot 3 februari 2015.

2. De heer Steve Van Huile, wonende te Pervijzepad 46 te 8370 Blankenberge te benoemen tot bestuurder voor een bepaalde duur met ingang van 3 februari 2015, om te eindigen op de datum van de gewone algemene vergadering, gehouden in het jaar 2017. Dit mandaat is niet bezoldigd

Peter Vierstraete

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ann Porte

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.04.2011, NGL 27.06.2011 11222-0490-031
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.04.2010, NGL 30.04.2010 10108-0341-032
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.04.2009, NGL 04.05.2009 09128-0193-032
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.04.2007, NGL 09.05.2007 07140-0025-025
16/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.04.2005, NGL 12.05.2005 05146-2896-020
26/04/2005 : AN337466
29/03/2005 : AN337466
29/09/2004 : AN337466
10/05/2004 : AN337466
23/12/2003 : AN337466
02/06/2003 : AN337466
13/05/2003 : AN337466
31/01/2003 : AN337466
27/07/2002 : AN337466
17/05/2001 : AN337466
07/07/2000 : AN337466
16/05/2000 : AN337466
11/01/2000 : ANA062416

Coordonnées
BOSKALIS OFFSHORE MARINE SERVICES

Adresse
ITALIELEI 3 BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande