BOSSEREZ ELECTRO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOSSEREZ ELECTRO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 533.773.974

Publication

13/05/2013
ÿþMod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ee-

NEERGELEGD

----..

~._

3 0 -011- 2013

G8II"1wtk. à-ECIwiTSANK van KOCPI`lANDE+GtiffeECH(rL.1wN



lila

Ondernemingsnr : 6;11 3

Benaming

(voluit) : Bosserez Electro

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Guido Gezellelaan 123 te 2870 Puurs

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Firma Bosserez Electro

Bij deze, per 1 april 2013, wordt de vennootschap Bosserez Electro opgericht met als vennootschapsvorm een "vennootschap onder firma". De maatschappelijke zetel is gevestigd op de plaats gekozen door de zaakvoerder en is nu gevestigd in Guida Gezellelaan 123 te 2870 Puurs. Hij mag eiders en naar elke gemeente van het land worden overgebracht na een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage van het belgische staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel:

Reparatie van elektrische en elektronische apparatuur en huishoudapparaten, installatie van elektrische bedrading en toebehoren, berekeningen, installatie en reparatie van domotica.

Vervaardigen, ontwerpen en plaatsen van lichtreclames, reclameborden en -panelen. Installatie en: reparatie van bedrading voor telefooninstallaties, computersystemen en elektrische verwarmingsinstallaties. Installatie en reparatie van audio - en videoapparatuur.

Installatie en reparatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

Organisatie van congressen en beurzen, promotie van uitvoerende kunstevenementen.

Bieden van overig amusement, klank- en lichtspelen, voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan filmproductie verwant zijn : nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, ...

Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten, scheppende kunsten, overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten. Eetgelegenheden, café - restaurants, catering. Organisatie en uitvoering van sportevenementen. Administratie en verlenen van advies ivm boekhouding.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk Kapitaal is vastgelegd op 500.00(vijfhonderd) euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen ter waarde van elk 10,00 euro.

De maatschappelijke aandelen worden als volgt onderschreven in specien:

Don Bosserez, geboren op 20 april 1990, Guido Gezellelaan 123 te 2870 Puurs: 49 aandelen - 490,00 euro.

Fran Bosserez, geboren op 29 augustus 1986; Vakenstraat 74 te 3110 Rotselaar; 1 aandeel -10.00 euro.

De vennoten verklaren en erkennen dat de kapitaalsaandelen volledig zijn ingeschreven en dat zij volstort; zijn voor een bedrag van 500,00 euro en dat het bedrag van die stortingen, hetzij 500,00 euro, zich ter vrije en: algehele beschikking van de vennootschap bevindt. De gelden werden valstort op de bijzondere rekening met als nummer BE27 7310 3143 7873.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die door deze te allen tijde kan ontslagen worden. Wordt bij deze aangesteld ais zaakvoerder : Don Bosserez

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht in het stellen van daden van bestuur en beschikking die de vennootschap aangelangen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de zaakvoerder, zelfs indien die de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

De opdracht toegekend aan de zaakvoerder is bezoldigd.

Elk jaar, en voor het eerst in 2014, 2° dinsdag van de maand september om 14 uur, of de eerstvolgende werkdag indien deze dag een feestdag zou zijn, zal de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden worden op de maatschappelijke zetel om het jaarverslag te horen, de jaarrekening goed te keuren, en in het algemeen te beraadslagen over alle punten op de dagorde.

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergadering komt bijeen op bijeenroeping van de zaakvoerder. De bijeenroepingberichten worden per aangetekende zending verstuurd naar de aandeelhouders en dit acht werkdagen voor de vergadering. De algemene vergadering der aandeelhouders kan slechts geldig beraadslagen omtrent de wijziging der statuten, mits inachtneming van de voorwaarden voorzien bij art. 70,70 bis e.v. van de samengeschakelde wetten over de handelsvennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk kalenderjaar. AIIe-verrichtinger, gebeurd vanaf 1 april 2013 worden geacht gedaan te zijn binnen het eerste boekjaar van de vennootschap, het eerste boekjaar zal eindigen op 31 maart 2014.

De zaakvoerder De vennoot

Don Bosserez Fran Bosserez

4 Voor-

behouden

{ aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOSSEREZ ELECTRO

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 123 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande