BOUWGROEP SCHOOVAERTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWGROEP SCHOOVAERTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.583.732

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0273-009
25/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor- behoudt

aan he.

Belgisc Staatsbl;

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

1

%ka 53 1-bk)

Bouwgroep Schoovaerts

naamloze vennootschap Peulisstraat 35 te 2580 Putte

OPRICHTING

NEERGELEGD

14 -06- 2012

GRIFFIE RECkiiiiêNK van KOOPHANDEL t. º%,

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Steven Morrens te Bonheiden op 13 juni 2012, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen voorafgaandelijk de registratie, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten

1.Oprichters

a. IMMO SCHOOVAERTS Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 2580 Putte, Peulisstraat 35, BE 0820.564.768 (RPR Mechelen).

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Steven Morrens op datum van 04 november 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2009 onder nummer 2009-11-25/0165795, niet gewijzigd sindsdien.

Geldig vertegenwoordigd conform artikel 12 van voormelde statuten, door één van haar zaakvoerders, met: name de Heer Schoovaerts Dirk, wonende te 2580 Putte, Oude Putsebaan 96 en dewelke in zijn gemelde: hoedanigheid werd benoemd in de oprichtersvergadering welke daartoe is samengekomen onmiddellijk na de voormelde oprichtingsakte en aldus op de wijze als voormeld bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

b, GWENN SCHOOVAERTS Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 2580 Putte, Peulisstraat 35, BE 0846.313.023 (RPR Mechelen).

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Steven Morrens op datum van 30 mei 2012, per 04 juni jongstleden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen, ter: publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, niet gewijzigd sindsdien.

Geldig vertegenwoordigd conform artikel 12 van voormelde statuten, door haar zaakvoerder, met name de, Heer Schoovaerts Gwenn, wonende te 2580 Putte, Oude Putsebaan 96 en dewelke In zijn gemelde hoedanigheid werd benoemd in de oprichtersvergadering welke daartoe is samengekomen onmiddellijk na de voormelde oprichtingsakte.

c.PILEUS Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 2200 Herentals (Noorderwijk), Ring 48/101, BE 0844.028.969 (RPR Herentals)

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 27 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Bel-gisch Staatsblad van 13 maart 2012 onder nummer 2012/0313/0054707, niet gewijzigd sindsdien.

Geldig vertegenwoordigd conform gemelde statuten, door haar zaakvoerder, met name de Heer Voikaerts Geert, wonende te 2200 Herentals (Noorderwijk), Ring 48/101 en dewelke in zijn gemelde hoedanigheid werd: benoemd in de oprichtersvergadering welke daartoe is samengekomen onmiddellijk na de voormelde oprichtingsakte en aldus op de wijze als voormeld bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

2.Rechtsvorm-benaming

De vennootschap wordt opgericht als een naamloze vennootschap onder de benaming Bouwgroep; Schoovaerts.

3.Zetel : de zetel is gevestigd te 2580 Putte, Peulisstraat 35

4.Doel

De vennootschap heeft tot doel

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de verhuring, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge - de uitvoer van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie;

- de uitvoering van aile infrastructuur- en verbouwingswerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen;

- het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met hun beheer en uitbating;

- het makelen en bemiddelen inzake factoring- en leasingverrichtingen, zowel operationele als financiële leasing

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verka-velen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile han-delingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen '

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of admini-stratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negen-tienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Bel-gische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, partici-patie of investeringen

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval ver-lenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële in-stellingen

- het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hy-pothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van be-stuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buiten-land.

5.Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro "61 500,-EUR".

Het is verdeeld in zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/615de deel van het kapitaal.

6.Samenstelling kapitaal

Alle voormelde aandelen worden door de voornoemde oprichters onderschreven, meerbepaald

-door de "bvba Immo Schoovaerts" voor 205 aandelen

-door de "bvba Gwenn Schoovaerts" voor 205 aandelen

-door de "bvba eileus" voor 205 aandelen

Alle aandelen werden volledig afbetaald, zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van 61 500,- euro

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Delta lloyd Bank onder nummer 8E55 1325 3562 4544

7.Duur ; de vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8.Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, aandeelhouders of niet, die door de algemene vergadering worden benoemd voor ten hoogste zes jaar. Indien bij een algemene vergadering wordt vastgesteld dat er slechts twee aandeelhouders zijn, kan het aantal bestuurders tot twee worden beperkt, totdat bij een opvolgende algemene vergadering wordt vastgesteld dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger  natuurlijk persoon- aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering van aandeelhouders.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere directeuren, aandeelhouders of niet. Bij delegatie stelt de raad van bestuur de machten en de vergoedingen aan deze functies verbonden, vast.



~' C4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht, toegekend aan de hiertoe aan te duiden personen voor'

daden van dagelijks bestuur, zijn de gedelegeerde be-stuurders, elk afzonderlijk, bevoegd om de vennoot-'schap in de handelingen en in rechte te vertegen-+woordigen.

De gedelegeerde bestuurders aan wie deze algemene vertegenwoordi-gingsmacht is toegekend, worden ; benoemd door de raad van bestuur bij beslissing, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap verte-genwoordigt, kan bovendien gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks be-paalde rechtshandelingen ' zijn geoorloofd. De gevolmachtig-'den verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende ' volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De oprichters hebben beslist om het aantal bestuurders vast te stellen op drie en tot deze functie aan te stellen

-bvba Immo Schoovaerts voornoemd, met als vaste vertegenwordiger de Heer Schoovaerts Dirk voornoemd -bvba Gwenn Schoovaerts voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Schoovaerts Gwenn voornoemd

-bvba Pileus voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Volkaerts Geert voornoemd

Voornoemde raad van bestuur heeft bij eenparigheid van stemmen beslist te benomen tot gedelegeerde bestuurder, de Heer Schoovaerts Gwenn voornoemd, die verklaarde de vereiste bekwaamheid te bezitten en dit mandaat te aanvaarden.

9.Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

10.Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni te negentien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingen zou worden aangeduid.

11.Winstverdeling - reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd vooraf-genomen worden, voor de samen-stelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de alge-'mene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

12.Volmacht

De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan de naamloze vennootschap Optifisk, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7 met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer. 13.Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld sinds één februari tweeduizend en twaalf tot op heden, die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

S. Morrens - Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0383-009

Coordonnées
BOUWGROEP SCHOOVAERTS

Adresse
PEULISSTRAAT 35 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande