BOUWHANDEL VERWERFT & KEYZERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWHANDEL VERWERFT & KEYZERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.066.564

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14382-0267-016
23/12/2013
ÿþmost 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

J, ^ ^ d tor ~`~~io VO~d Gfv n8ch~~ank

Fá~~iY.,~~~iYW~ge

rio

' ~s~sM~ ~ Anfc.~v; ~~~ çp

~~6j º%d âlrla w ~ ~ ~w i= I

11 GEC, 2013

Griffie

_J

:: Ondernemingsnr :. 0404.066.564

i;

_l Benaming (voluit) : BOUWHANDEL VERWERFT & KEYSERS i=

~; f3

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 30

2240 Zandhoven (Massenhoven)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging 537 =;

Tekst : Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor vanii geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 9 december 2013 blijkt dat del vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen;

;i 1. Kapitaalverhoginq,

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 november 2013 heeft beslist op eenti

tussentijds dividend van één miljoen euro (¬ 1.000,000,00) uit te keren in het kader van de regeling;

van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting. ,,

Elk van de vennoten heeft verklaard om zijn dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten;

' bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend. ;:

De vergadering beslist aldus éénparig onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het;. kapitaal te vermeerderen met een bedrag gelijk aan negentig procent van het tussentijds dividend,;; zijnde negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ '

;j 20.000,00) tot negenhonderd twintigduizend euro (¬ 920.000,00), zonder creatie van aandelen. .

De huidige aandeelhouders verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend door;;

artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen. .

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven als volgt :

3; - door de heer Francis Verwerft, voornoemd, ten belope van achthonderd;

vijfentachtigduizend euro (¬ 885.000,00);

- door de heer Ludo Verwerft, voornoemd, ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00).

De inschrijvers leggen het bankattest voor waaruit blijkt dat de inschrijving gebeurde door,; ;; storting in geld die gedaan werd op een rekening bij de BNP Paribas Fortis op rekening nummer;' i; BE13 0017 1393 5739.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 6 december 2013 ;' en zal door mij, notaris bewaard worden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van negenhonderdduizend euro. ii (¬ 900.000,00).

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het;

;k maatschappelijk kapitaal thans negenhonderd twintigduizend euro (¬ 920.000,00) bedraagt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals; voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder:

- de bepaling die voorziet dat alle latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend; worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

- de bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering ii binnen de 4 respectievelijk 8 jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap; wordt aangemerkt overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het, aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan.

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de divdidendpolitiek ten;

opzichte van de vijf voorbije boekjaren___ _ __ . _., =: _______________ ___ __ __-.-. __= ::==_- ___=-: ___ _" _

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Regeling vaste vertegenwoordiger.

"

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering een regeling te treffen met betrekking

tot de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de vergaderincLgetroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen als volgt

A. Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BOUWHANDEL VERWERFT & KEYSERS".

Artikel 2. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. De vennootschap is gevestigd te 2240 Zandhoven (Massenhoven), Kerkstraat 30. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse en Hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

De fabricatie, de aan- en verkoop zowel in het groot als in het klein van alle bouwmaterialen van welke aard of samenstelling ook, inbegrepen: hout, ijzer, glas en of plastiek en al de daaraan verwante artikelen alsmede kolen en brandstoffen, het aannemen en uitvoeren als algemene aannemer of in onderaanneming van alle bouw- en verbouwings- en herstellingswerken en van alle metsel-, beton-, graaf-, timmer-, of schrijnwerk of ander dergelijk werk; zowel burgerlijk als openbaar alsmede de aan- en verkoop van gronden, huizen, appartementen alsmede alle industriële, handels-en financiële, roerende en onroerende verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, alle hypothecaire of chirografaire leningen of kredietverlening aan te gaan en af te sluiten zowel in haar voordeel als in haar nadeel. Zij mag zich eveneens interesseren bij wijze van inbreng, fusie of op iedere andere wijze, in iedere andere onderneming met een zelfde of aanverwant doel.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd twintigduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door 600 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 1/600ste van het kapitaal.

Artikel 6. Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten conform art 309 van het Wetboek van Vennootschappen de nieuwe aandelen het eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met als minimum vijftien dagen na het openstellen der inschrijving. Zowel de uitgifte zelf als de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7. Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan kan zij dit slechts mits te voldoen aan de voorwaarden gesteld voor', een statutenwijziging en mits de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden ook gelijk worden behandeld en de oproeping tot de algemene vergadering het doel en de werkwijze der kapitaalvermindering vermeldt.

Artikel 8. De aandelen zijn op naam; zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels.

In de zetel van de vennootschap wordt overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen een aandelenregister gehouden.

Artikel 8bis.

A. overdrachtsreqelinq zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot, kan deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsaflevering over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, waarbij ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en naakte eigendom, de vruchtgebruikster de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van alle andere vennoten.

Deze goedkeuring is niet vereist voor overdrachten onder de levenden en overgangen ingevolge overlijden aan de echtgenoot van de overlater en aan de descendenten van de overlater.

1) Overdracht onder de levenden.

Bij een voorgenomen vervreemding ' moet de vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemers), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap-aandeelhouder, is de huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht onverminderd van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging, van de aandelen door de vennootschap.

Indien de vennoten binnen de dertig dagen na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van één of meer der vennoten, zelfs als wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn, ten vroegste dertig dagen na de door hun daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld. Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk de opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij ingebreke haar expert aan te duiden binnen de vijftien dagen nadat zijn hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot i éénelfde resultaat, dan wordt de tweede respectievelijk derde deskundige aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden ne de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de twee jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij vereffend worden in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/helft per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag,

2) Overpang ingevolge overlijden.

Ingeval van overlijden van een versnoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de zestig dagen na het overlijden, bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medevennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten binnen de dertig dagen na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de dertig dagen aan de zaakvoerder mededelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(en) een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te é nemen aandelen zal vergoeden. Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder del levenden. Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als vennoot of zolang de ' door de weigerende vennoot of vennoten aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

C. Voorkeurrecht.

Wanneer één of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten, of wanneer een vennoot een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit. Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medevennoten door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen (ook met uitsluiting van de personen genoemd in het eerste lid sub B van dit artikel), de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van een of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, als' de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om aandelen over te nemen vooreerst toe aan de naakte eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in naakte eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de naakte eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de naakte eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 9. De andere beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden geregeld overeenkomstig de artikelen 232 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. C. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10. Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Artikel 11. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Behoudens andersluidende beslissing, zal de zaakvoerder tevens de vaste vertegenwoordiger zijn van de vennootschap indien deze een bestuurdersmandaat opneemt in een andere vennootschap overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Arti el 12. Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering met een gewone meerderheid beslist een vaste vergoeding toe te kennen, waarvan zij het bedrag jaarlijks vaststelt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto .' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Artikel 13. ledere zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. Toezicht

Artikel 14. Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

E. Algemene vergadering

Artikel 15. De gewone algemene vergadering van de verpoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van mei om 15.Q0-taur.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan op de dag en het uur vermeld in de oproeping ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 16. De zaakvoerders en/of de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken nadat één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vergaderingen zullen uitspraak doen overeenkomstig de bepalingen van het Wetbcek van Vennootschappen,

F. Inventaris - jaarrekening - reserve - winstverdeling

Artikel 17. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18. Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast. - het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal warden gereserveerd.

G. Ontbinding - vereffening

Artikel 19. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. De zaakvoerders van de P vennootschap die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, worden dan van rechtswege vereffenaars, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan echter ten allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 20. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief ten minste gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, zal artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro zal artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen worden toegepast.

H. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt. Artikel 21. Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 22. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 23. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Artikel 24. Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap zoals bedoeld in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgde De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid.

Artikel 25. Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 14 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 26. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda, Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

I. Keuze van woonplaats

Artikel 27. Alle aandeelhouders, obligatiehouders, zaakvoerders, commissarissen en

vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in

de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen

' kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap,

J. Algemeen kader

Artikel 28. Voor al hetgeen in de statuten niet is voorzien wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

4. Benoeming vaste vertegenwoordiger.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Francis Verwerft, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

5. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MB-Accountants, met zetel te 2240 Zandhoven, Ringlaan 7, met recht van indeplaatsstelling en volgende machten:

Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondernemingsloket, KBO en diensten directe belastingen en B.T.W. uit te voeren en/of aile wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen,

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2012 : AN166363
01/07/2011 : AN166363
12/07/2010 : AN166363
29/07/2009 : AN166363
20/08/2008 : AN166363
04/07/2007 : AN166363
13/07/2005 : AN166363
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15365-0201-015
10/06/2004 : AN166363
09/07/2003 : AN166363
07/08/2002 : AN166363
04/07/2001 : AN166363
05/01/2001 : AN166363
18/08/1999 : AN166363
27/01/1988 : AN166363

Coordonnées
BOUWHANDEL VERWERFT & KEYZERS

Adresse
KERKSTRAAT 30 2240 MASSENHOVEN

Code postal : 2240
Localité : Massenhoven
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande