BOUWMATERIALEN SCHUTTERS

NV


Dénomination : BOUWMATERIALEN SCHUTTERS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 434.499.424

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 13.08.2014 14418-0024-016
02/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A i



1,uieno' fer gríth,_

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.499.424

Benaming

(voluit) : BOUWMATERIALEN SCHUTTERS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2660 Antwerpen (Hoboken), Krugerstraat 167-169

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afschaffing aandelen aan toonder

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Dirk De Landtsheer, te Schaarbeek, op vijfentwintig oktober tweeduizend dertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Schaarbeek, op 28 oktober 2013 boek 105 blad 31 vak 14, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap besloten heeft

om aire aandelen om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen en daartoe het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen.

- vast te stellen dat het kapitaal van de vennootschap is omgezet in euro zodanig dat het na omzetting 74.913,42 euro bedraagt en artikel 5 aan te passen aan deze beslissing.

- nieuwe statuten aan te nemen om deze aan te passen aan de wijzigingen in de wetgeving en waaruit blijkt wat volgt:

I. De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "BOUWMATERIALEN SCHUTTERS".

Il. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2660 Antwerpen (Hoboken), Krugerstraat 167-169.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

III. De vennootschap heeft tot doel :

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de fabricatie en het vervoer van alle bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord, tuinartikelen, verfproducten, houtproducten en allerlei producten en materialen dienstig tot het bouwen en onderhouden van gebouwen; het uitvoeren van allerlei bouw- en aannemingswerken van alle aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,. hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

IV. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

V. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 74.913,42 euro ; het is vertegenwoordigd door 3.022 aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Evenwel wanneer de vennootschap wordt opgericht door slechts twee oprichters of wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap wordt vastgesteld dat deze nog slechts twee aandeelhouders telt, mag het aantal bestuurders worden beperkt tot twee. De beperking van het aantal bestuurders tot twee mag slechts blijven voortbestaan tot de jaarlijkse algemene vergadering volgend op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders telt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor aile

handelingen.Sliedik,bestuurbefrefferl __

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 is--7  fr ,r

s

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan,

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Dagelijks bestuur.

a) De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van

de vennootschap wat dat bestuur aangaat, toevertrouwen:

- aan een of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen;

- hetzij aan een of meer directeurs of gevolmachtigden van binnen of buiten de raad;

De raad stelt de bevoegdheden van ieder van deze personen vast.

b) Bovendien kan de raad van bestuur bijzondere machten toekennen aan lasthebbers, Evenzo kunnen de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur bijzondere machten toekennen aan welbepaalde personen, maar dit slechts binnen het kader van hun eigen bevoegdheid.

c) De raad kan de personen in de vorige alinea's bedoeld op elk ogenblik ontslaan;

d) Hij stelt de bevoegdheden, de machten en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene onkosten, vast voor de personen aan wie hij machten heeft toegekend.

De raad van bestuur wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders samen optredend.

Deze vertegenwoordigers moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is bovendien geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden handelend binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Vil, Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

VIII. De nettowinst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve werd aangetast.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De eventuele uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt jaarlijks in één of meerdere keren op het tijdstip en de plaats bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om onder zijn verantwoordelijkheid op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. De raad stelt hun bedrag en de datum voor hun betaling vast.

IX. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei te 11 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De raad van bestuur kan eisen dat om te worden toegelaten tot de algemene vergadering:

- de eigenaars op naam ten minste drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun bedoeling om de algemene vergadering bij te wonen met vermelding van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn, een door de erkende rekeninghouder opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, besluit de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de vergadering vertegenwoordigd is en zonder rekening te houden met de onthoudingen.

Indien bij een benoeming, geen enkele kandidaat een meerderheid van stemmen heeft bekomen, gaat men over tot een herstemming tussen de kandidaten die de meeste stemmen hebben bekomen. In geval van staking van stemmen bij de herstemming, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemming geschiedt door handopsteking of door naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist bij meerderheid van stemmen.

X. Bij ontbinding om welke reden ook, worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, gelast met de vereffening van de vennootschap. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in funktie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over de meest uitgebreide machten toegekend in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoeding voor de vereffenaars.

Na betaling van het passief en alle kosten van vereffening of consignatie van alle nodige sommen hiertoe, dient het netto-aktief in de eerste plaats om het volstorte bedrag, in speciën of met effecten, terug te betalen.

;01 is.." ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen op gelijke wijze werden volstort, zullen de vereffenaars, alvorens het netto-aktief te verdelen, rekening houden met deze toestand en vooraf het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende stortingen te vragen of door het doen van voorafgaande uitkeringen.

Het saldo wordt in gelijke mate verdeeld tussen alle aandelen.

- de benoeming van de bestuurders te hernieuwen voor een duur van zes jaar vanaf 25 oktober 2013. Zijn in functie gebleve als bestuurder de heren Mohamed en M'hamed AZAHAF en Jamal AKODAD, die hebben aanvaard.

Vervolgens hebben de bestuurders, in raad bijeengekomen als gedelegeerd bestuurder herbenoemd de heer Jamal AKODAD, gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap..

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tegélijkertijd neergelegd: expeditie en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 26.06.2013, DPT 20.08.2013 13436-0102-016
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0570-016
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 31.08.2009 09744-0010-016
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 29.08.2008 08714-0292-016
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 14.12.2007 07832-0115-014
03/07/2006 : AN263838
28/07/2005 : AN263838
13/12/2004 : AN263838
13/12/2004 : AN263838
28/05/2004 : AN263838
22/11/2002 : AN263838
21/12/2001 : AN263838
31/10/2000 : AN263838

Coordonnées
BOUWMATERIALEN SCHUTTERS

Adresse
KRUGERSTRAAT 167-169 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande