BOUWONDERNEMING STICKENS


Dénomination : BOUWONDERNEMING STICKENS
Forme juridique :
N° entreprise : 425.239.783

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 19.06.2014 14196-0589-010
03/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-na neerlegging ter griffie van de akte

'file van de

III11~uWiu~ww~iMuuii11

1918 510

Ondememingsnr: 0425.239.783

Benaming (voluit) : BOUWONDERNEMING STICKENS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerhof 12

2275 Lille

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Tekst :

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor var'i

': geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 22 september 2014 blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

i! Na het verslag over het beheer en de vereffening door de vereffenaar te hebben'!

aangehoord, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen :

1) dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt;

2) dat ingevolge de vereffening van de vennootschap nagemelde onroerende goederen!! worden toebedeeld aan de aandeelhouders zoals bepaald in het door de rechtbank van koophandel,: goedgekeurde plan van verdeling, te weten, in verhouding met het aandelenbezit.

Beschrijving van het goed

GEMEENTE LILLE vierde afdeling, te POEDERLEE 's

Een perceel bos, gelegen ter plaatse Heggebosschen, kadastraal bekend volgens titel,;;

sectie E, deel van nummer 22/L12 en thans kadastraal bekend, sectie E, nummer 22)T!2, met eerai?

oppervlakte van duizend vijfhonderd zevenentachtig vierkante meter. Oorsprong van eigendom

i. Voorschreven goed hoort de vennootschap toe ingevolge aankoopakte verleden voor notaris;; Philippe Goossens te Grobbendonk op 20 oktober 2000, overgeschreven op het eerste ;r hypotheekkantoor van Turnhout op 26 oktober nadien, boek 4793, nummer 17, tegen de heer;: :i Dierckxsens Guy Henri François Marie, echtgenoot van mevrouw Roelandts Béatrice Jeanne Lucie

«, Gabrielle Marie Ghislaine, te Hove ;_

, Voorwaarden van de overdracht 1, De goederen worden overgedragen onder de gewone waarborgen als naar recht, en voor,; vrij zuiver en onbelast van aile schulden, inschrijvingen, voorrechten, hypotheken en bezwarende;; overschrijvingen.

ij

2. De vennootschap bevestigt dat het hierbij toebedeelde goed niet verhuurd is; de!

aandeelhouders treedt in het genot en vrij gebruik vanaf heden. ..

3. De kadastrale gegevens gelden slechts ais inlichting; hun onnauwkeurigheid kan geen:° i= verhaal doen ontstaan.

4. Het goed wordt in zijn geheel overgedragen en niet bij maat. Elk verschil in de uitgedrukte,; oppervlakte, al overtrof het één twintigste in min of meer, valt in voor- of nadeel uit van de afstandhouder zonder verhaal tussen de partijen.

5. Het goed wordt overgedragen in de toestand waarin het zich thans bevindt, met zijn; eventuele actieve en passieve, zichtbare en onzichtbare, voort- en niet voortdurende,', erfdienstbaarheden, onder voorbehoud dat de verkrijger de voordelige kan doen gelden en zich tegen; ,; de nadelige kan verzetten op zijn kosten en risico en zonder tussenkomst van de vennootschap.

;; Deze opsomming kan echter aan derden niet meer rechten verlenen dan er zouden;

voortspruiten uit geboekte en niet verjaarde titels.r. De partijen verklaren voldoende op de hoogte te zijn van de bestaande erfdienstbaarheden en! _: ontslaan ondergetekende notaris ervan deze op te nemen.

"Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

bah aa Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neer

RECHTBANKVAN KOOPHANDEI.

2` 11 ;"SE,e, 2011t

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De.

mod 11.1



De aandeelhouders treden desbetreffend in aile rechten en verplichtingen van de vennootschap.

6. De aandeelhouders zullen aile belastingen, lasten en taksen betreffende het goed dragen en betalen vanaf heden.

7. De vennootschap verklaart dat er geen verkaveiings- of stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd betreffende het overgedragen goed en dat er bijgevoig geen verzekering kan gegeven worden betreffende de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

De vennootschap verklaart dat het goed bij zijn weten op heden niet het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening of ruilverkaveling.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van partijen erop dat het besluit van- de Vlaamse Regering houdende coördinatie van de decreetgeving op de-ruimtelijke ordening de dato 15 mei 2009 hierna ook genoemd de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van toepassing is op deze akte.

Ondergetekende notaris heeft partijen gewezen op artikel 4.2.1. van voormelde Codex waarin vermeld staat in welke gevallen een stedenbouwkundige vergunning is vereist.

8. De vennootschap verklaart geen-kennis te hebben van enige voorlopige of definitieve bescherming van voorschreven goed als monument, archeologisch waardevol patrimonium, stads-

of dorpsgezicht of ais landschap. .

9. De vennootschap verklaart dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen inrichting gevestigd is 'of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken en die vooromen op de lijst opgesteld door de Vlaamse Regering in overeenstemming met artikel zes van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27 oktober 2006.

De vennootschap verklaart dat de vennoten voor heden op de hoogte werden gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 18 september 2013 in overeenstemming met artikel 101 §1 van het genoemde decreet,

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige attesten.

Opmerkingen:

7 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.be.urondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

De vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoten of aan derden, of die aanleiding kan geven tot saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, nemen de vennoten de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de ' kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaren zij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de verplichtingen door het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

10, Bosdecreet van dertien juni negentienhonderd negentig.

Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet artikel 3). Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

- Bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

- Een beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare.

- Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies, van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet artikel 90bis, Besluit Vlaamse 'Regering van 16

februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel en artikel 87 van het

Bosdecreet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betouden aan het Belgisch Staatsblad

,

mod 7 1.1

- De verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, namelijk door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan.

Vervreemding van een bebost eigendom toebehorend aan een rechtspersoon met publiekrechtelijk statuut mag enkel gebeuren na goedkeuring door de Vlaamse regering.

De vennootschap verklaart dat het bij deze overgedragen goed valt onder de toepassing van het Bosdecreet.

11, Volgens nazicht van de overstromingskaarten van Geo Vlaanderen bevindt het goed voorwerp van deze akte zich niet in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied, noch in een afgebakend overstromingsgebied of een afgebakende oeverzone

12. Aile lasten, rechten en erelonen van deze akte vallen ten faste van de vennootschap.

3) dat zij de heer Karel Stickens, voornoemd, zonder voorbehoud noch beperking ontheft van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting verleent;

4) dat zij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de ; vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

5) de vergadering verklaart dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan

de hierboven vermelde en besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen

gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het adres te 2275 Lille, Wijngaard 51.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Philippe Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte.

3.

Voor-

bepouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.09.2013, NGL 12.09.2013 13581-0394-012
13/05/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

mod 11.1

1IL cWra:; In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ttle3101

111

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

3 0 APR. 2013

TURN

De Gri er

n

Ondernemingsnr : 0425.239.783

Benaming (voluit) : BOUWONDERNEMING STICKENS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerhof 12

2275 Lille

Onderwerp akte : ONTBINDING

Tekst

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd i notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 28 maart 2013, blijkt dat de vennootschap volgende) beslissingen genomen heeft:

" 1. Verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de) raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van de besloten) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ann Willekens Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door) mevrouw Ann Willekens, bedrijfsrevisor, de dato 21 maart 2013, over de staat waarop het actief en) het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 31 december 2012, hetzij)

É.

minder dan drie maanden geleden.

Iedere aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"De staat van activa en passiva van de naamloze vennootschap BOUWONDERNEMING) STICKENS met zetel te 2275 Lille, Neerhof 12, dewelke werd opgesteld, in het kader van de: procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschapsrecht, door het) bestuursorgaan van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012, zijnde minder dan drie) maanden, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de; vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal weer van 170.707,32) EUR en een positief eigen vermogen van 162.460,25 EUR.

Uit de controle, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke controlenormen, blijkt) dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw, en juist weergeeft, In zoverre de) vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het; risico van de vereffening zullen dragen, en onder voorbehoud van schulden ontstaan door eventuele) : fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot de periode vanaf de oprichting tot op datum) van 31 december 2012.

Op het ogenblik van de opstelling van dit verslag werd ik nog niet in het bezit gesteld vart? een hypothecaire staat met betrekking tot het perceel bosgrond opgenomen op het actief van deze) staat van activa en passiva ten belope van 8.981,18 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden) onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Kampenhout, 21 maart 2013

Ann Willekens Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door: Ann Willekens,

Bedrijfsrevisor."

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte; gehecht.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn; voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de) ) rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ij eioor-behouden aan et Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist éénparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van " de vennootschap, waardoor de mandaten van de bestuurders, te weten de heer Karel Stickens en de heer Raf Stickens, beiden voornoemd ten einde komen.

3. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering stelt aan als vereffenaar de heer Karel Richard Stickens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar heeft volgende machten :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

De aanstelling van de heer SIICKENS Karel werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout op 24 april 2013.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/01/2013
ÿþ',MW/kid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i\ILCRGELEGD

GRIME RECHTBANK VAN

1" 4 1AN, 2013

KOOPHAND ~NHOUT

Drai ~U7ffir,

Ondernemingsnr : 0425.239.783

Benaming

(voluit) : Bouwonderneming Stickens

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Neerhof 12 - 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming bestuurder(s)

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag per 1 september 2012 van:

- de heer Stickens Karel Leona -Wijngaard 51 - 2275 Lille.

en

- de heer Stickens Raf - Heikant 41 bus 2 te 2275 Lille,

tevens werd de heer Stickens Karel - Heggelaan 71 - 2275 Lille benoemd als bestuurder. Zijn onbezoldigd mandaat vangt aan op 1 september 2012

Aansluitend heeft de raad van bestuur beslist de Heer Stickens Karel te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Stickens Karel

Gedelegeerd Bestuurder

Vc u u

behc

aar,

Belt

Staal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 14.06.2012 12181-0021-012
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0298-011
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.07.2010 10369-0055-011
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 21.09.2009 09771-0354-010
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 22.08.2008 08611-0256-010
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 16.08.2007 07569-0346-008
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 27.06.2006 06333-1235-013
01/09/2005 : TU051738
15/06/2005 : TU051738
02/07/2004 : TU051738
27/06/2003 : TU051738
20/07/2001 : TU051738
26/06/2001 : TU051738
27/06/2000 : TU051738
01/01/1988 : TU51738

Coordonnées
BOUWONDERNEMING STICKENS

Adresse
NEERHOF 12 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande