BOUWWERKEN LUC VAN DYCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN LUC VAN DYCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.442.967

Publication

11/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111119M11#11111

NEE" "GELEGD

02 .07. 2,013

GRiF;wllw V4ECI-1'{',n~c>~ van~t

KOO~Al~e*~e

/ Ondernemingsnr : 0880.442.967

Benaming

(voiuit) : BOUWWERKEN LUC VAN DYCK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op twintig juni tweeduizend dertien. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 24 juni 2013, vier bladen en geen verzendingen, boek 989, blad 78, vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) H. Vlemings.

Blijkt wat volgt:

e a) Er wordt een bijzondere algemene vergadering gehouden van nagenoemde vennootschappen

a) Er wordt een bijzondere algemene vergadering gehouden van nagenoemde vennootschappen :

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid "VANDERSTAPPEN", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE0882.423.351.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten, te Mechelen, op tweeëntwintig juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato negentien juli daarna, onder nummer 06118287, en waarvan de statuten sedertdien ongewijzigd bleven.

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid "BOUWWERKEN LUC VAN DYCK",

rei gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Mechelen en met BTW-nummer BE 0880.442.967.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo op dertig maart tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato elf april daarna, onder, nummer 06066155, en waarvan de statuten sedertdien ongewijzigd bleven.

b) Alle vennoten van voornoemde vennootschappen zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

c) De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

a) Kennisname en onderzoek stukken

Vermits de aanwezigen erkennen een afschrift van het fusievoorstel te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Na een korte samenvatting bevestigt de vergadering voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

b) Besluit tot geruisloze fusie

De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de twee fuserende vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van opstelling van het fusievoorstel.

De vergaderingen keuren het gemeenschappelijk fusievoorstel goed zoals ze werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, en besluiten tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck", zowel de rechten aIs de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, over op de overnemende vennootschap "Vanderstappen", die reeds houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, overeenkomstig het fusievoorstel,

Op de laatste blz van Luik L3 vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op l januari 20I3. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2013 door de overgenomen vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck" gedaan, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Vanderstappen", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

Na goedkeuring van het fusievoorstel besluit de algemene vergadering van de vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck" tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde geruisloze fusie met de vennootschap "Vanderstappen". Ten gevolge van deze geruisloze fusie houdt de overgenomen Vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck" vanaf heden op te bestaan.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap Bouwwerken Luc Van Dyck de overnemende

vennootschap op Vanderstappen, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en Lasten.

2. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

3. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

5. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

6. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

7. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit huidige overgangen voortvloeien, zullen ten Iaste zijn van de overnemende vennootschap.

e) Vaststelling einde mandaat van de zaakvoerders van de BVBA "Bouwwerken Lue Van Dyck"

Ingevolge voormeld besluit tot fusie bevestigt de vergadering het einde van het mandaat van beide zaakvoerders, met name voormelde heren Vanderstappen Harry en Vanderstappen Filip,

Zij besluiten de zaakvoerders décharge te verlenen voor de wijze waarop hun mandaat werd vervuld. Daaropvolgend geven voormelde heren Vanderstappen Harry en Vanderstappen Filip in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de over te nemen vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck" voorlezing van de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en twaalf en geven ook de nodige toelichting.

Met eenparigheid van stemmen wordt voormelde jaarrekening goedgekeurd. Tevens wordt de bestemming van het resultaat goedgekeurd.

d) Bijzondere machtiging en volmacht aan de notaris

De vergaderingen machtigen met eenparigheid van stemmen de zaakvoerders en ondergetekende notaris om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad uit hoofde van onderhavige fusie met betrekking tot alle aan deze fusie deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- alle machten tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergaderingen verlenen eenparig bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VO)) ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvragen, wijzigingen of schrappingen bij de fiscale Administraties op het vlak van BTW of directe belastingen, Ondernemingsloket en Sociale Verzekeringskas.

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bouwwerken Luc Van Dyck" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vanderstappen" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "Bouwwerken Luc Van Dyck" opgehouden heeft te bestaan. In toepassing van artikel 195 van het Wetboek van " vennootschappen verzoekt de vergadering van de vennoten van Bouwwerken Luc Van Dyck, de overgenomen vennootschap, mij te akteren dat :

a. de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap en;

b. er geen maatregelen dienen genomen te worden met betrekking tot de consignatie van gelden of waarden.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven.

Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen

en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming. VOLMACHTDRAGER - B.T.W.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, CVBA "VGD ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers; aan wie de machten verleend wordt tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kiuispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen en haar registratie als BTW-belastingsplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormig afschrift van de akte van fusie door overneming de dato twintig

juni tweeduizend dertien.

Voor.

behouden,

asai het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aar zsen van derden te vertegenvaoordsgen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0041-014
21/05/2013
ÿþrte.

Modword ti,i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG ELEG D

0 8 -05- 2013

eBiFE"iE: kierff'rbTE, AN K var,

#4OOPN enc-L t.oeC;HEL.i^N

11 11111.11,111P11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880442967

Benaming

(voluit) : Bouwwerken Luc Van Dyck

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen

Fusievoorstel met het oog op een met fusie gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck`. zowel de vechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA 'Vanderstappen', die reeds houdster is van alle aandelen van de BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck',

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar alle aandelen van de BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck' reeds in handen zijn van de BVBA 'Vanderstappen', Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Dit fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck' naar BVBA 'Vanderstappen'werd opgesteld door de zaakvoerders van voormelde vennootschappen,

Om te voldoen aan de artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de zaakvoerders dit fusievoorstel te zuilen voorleggen ter goedkeuring aan de algemene vergadering van vennoten.

Het fusievoorstel luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

1,De over te nemen vennootschap, zijnde de BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck', met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23, heeft als doel:

"De vennootschap stelt zich tot doel:

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen, het onder kap brengen van gebouwen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; bouwen van niet metalen kunstwerken; optrekken van niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer; vloer- en tegelwerken, leggen van klinkers, leggen van tegelvloeren en mozaiek; warmte- en geluidsisolering; plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; plaatsen van chapes; leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schijnwerk in kunststof; grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

Onderneming voor het bedekken van gebouwen; het uitvoeren van metalen en niet metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

Groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonprodukten.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Immobiliënkantoor. Handel in onroerende goederen.

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings- en inritten, leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, evenals van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheidiningen, van rails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen, bitumineuse verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie.

Met inbegrip van de aan- en verkoop van alle aanverwante artikelen.

Deze opsomming is ter titel van inlichting, doch niet beperkend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakelijken.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken enlof helpen uitbreiden.

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2.De overnemende vennootschap, zijnde de BVBA Vanderstappen`, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Antwerpsesteenweg 23, heeft als doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor het optrekken van gebouwen. Ruwbouw en onder dak zetten.

Onderneming voor het plaatsen en leggen van betonroosters en holle weifsels. Het trekken van sleuven in

gebouwen.

Algemene bouwonderneming

Onderneming voor warmte- en geluidsisolering

Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaiek en het plaatsen van wand- en vloerbekleding

met uitzondering van hout

Onderneming voor het plaatsen van chapes, gietvioeren en polybetonvioeren

Onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen

Onderneming voor het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor gebouwen

Onderneming voor het plaatsen van plastiekdeuren en plinten in kunststof

Onderneming voor het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in kunststof, alsmede rolluiken in

hout en plastiek.

Onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden in kunststoffen en andere materialen dan hout en

steen

Onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen

Onderneming voor het plaatsen van schutsels

Onderneming voor het plaatsen van valse zolderingen, uitgezonderd deze in hout

Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk

Onderneming voor het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen

Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle

doorschijnend en doorzichtig materiaal, koepels in kunststof en zonnewering

Onderneming voor het behangen en garneren

Onderneming voor alle schilder- en versieringswerken, zowel binnen als buiten, inclusief industriële

schilderwerken

Schilderen van metaalconstructies, metalen kunstwerken en opslagtanks

Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming en warme lucht, van

luchtregeling en van industriële pijpleidingen en airconditioning

Installateur van verwarming zowel met gas als met electriciteit

Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk

Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon

Belinstailatie. Parlefoon met sterkstroom. Parlefoon met zwakstroom

Vervaardigen en plaatsen van lichtreklames

Plaatsen van alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem,

brandalarmtoestellen. Signalisatiekabels voor computer door buizen in sleuven met zwakstroom

Keukens, keukeninstallaties, kasten, gootstenen en dampkappen, plaatsing van geprefabriceerde

keukenmeubelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het uitoefenen van aile activiteiten in de sektor van de binnenhuisinrichting, dit alles in de meest ruime zin,

Alle mogelijke electriciteitswerken zowel in verband met de besturing, de conceptie, de aanleg, het onderhoud, en de herstelling van alle mogelijke elektrische installaties, toestellen en machines voor aire bestemmingen en aanwendingen,

Het aankopen, verkopen, verbeteren, uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in waarde brengen van aile onroerende goederen

Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven

Deze opsomming is niet beperkend

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden. Het verlenen van management, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden van benodigdheden, materiaal, hard- en software;

Het beheren, kopen en verkopen van aandelen, als holdingvennootschap,

Het waarnemen van mandaten in rechtspersonen en ondernemingen

Dit alles in de meest ruime zin en in het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar dcel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden?

Het doel van de overnemende vennootschap 'Vanderstappen' wordt naar aanleiding van deze geruisloze fusie niet uitgebreid.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013,

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening

van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de

overnemende vennootschap geboekt worden.

Voor de overgenomen vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2012.

Ook voor de overnemende vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2012,

C. Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen overgedragen door de BVBA 'Bouwwerken Luc Van Dyck' aan de BVBA 'Vanderstappen'.

D.Diverse verklaringen

1,Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

E. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vôôr de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt worden,

Opgemaakt te Mechelen op 19 april 2013, in zes (6) exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven,

.

'.. 4

.- ' .1. a

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de heer Harry Vanderstappen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 25.07.2012 12340-0372-014
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 11.08.2011 11396-0228-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.08.2010 10456-0435-015
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.07.2009, NGL 28.08.2009 09650-0134-012
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.07.2008, NGL 29.08.2008 08694-0120-013
03/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.08.2007, NGL 31.08.2007 07657-0051-012

Coordonnées
BOUWWERKEN LUC VAN DYCK

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 23 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande