BOVI BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVI BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.767.355

Publication

20/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De uitbating van een carwashbedrijf voor personen- en vrachtwagens en alle motorvoertuigen. De handel in de ruimste zin van het woord van alle producten en benodigdheden dienstig voor onderhouds- en herstellingswerken aan motorvoertuigen.

Onderneming voor het depanneren/slepen en stallen van motorvoertuigen, evenals de hulpverlening bij pech onderweg.

De aankoop, verkoop, import, export, verkoop op afbetaling, verhuur op korte en lange termijn, alsook alle handelingen in verband met de verkoop van nieuwe of occasiewagens of alle artikelen daarmee verband houdend.

De exploitatie van garages, onderhoudsateliers, herstelling van voertuigen alsook winkels met vervangingstukken en uitbating van een of meerdere carwashs.

Alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verkoop van onroerende goederen, raadgeving, advies, consultancy, de ontwikkeling en beheer van onroerende activa.

De vennootschap kan bovendien, ten einde de verwezenlijking van het sociaal doel te bevorderen, elke activiteit realiseren, elke verrichting van welke aard ook. Die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die toelaten het sociaal doel te realiseren, bevorderen of vergemakkelijken.

Over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen en zonder dat de volgende opsomming beperkend moet worden geïnterpreteerd, overal en op de wijze die haar het meest geschikt lijkt alle handelingen van commerciële, financiële, roerende of onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke ander manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in straat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen op dezelfde wijze als een statutenwijziging.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

De comparanten verklaren dat de honderd zesentachtig (186) aandelen nu in geld zijn onderschreven als volgt:

1. de Heer KYOSEVA: drieënnegentig aandelen 93

2. Mevrouw KYOSEVA Vera : drieënnegentig aandelen 93

Samen: honderdzesentachtig aandelen of de ganse maatschappelijk kapitaal. 186

De comparanten verklaren dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een/derde met een storting

in contanten uitgevoerd op een speciale rekening met nummer (...) geopend op naam van de op te

richten vennootschap bij (...) zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt

over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor

beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van

statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de Heer STOIANOV Pavel, nationaal nummer 78.03.11417.39.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni, telkens om 11 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping. (...)

JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door verbod, door faillissement, insolventie of door het overlijden van een van de vennoten.

VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder voorbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

GEMEEN RECHT

De partijen verbinden zich ertoe het Wetboek van Vennootschappen volledig na te leven.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek, waar niet op geoorloofde wijze van is afgeweken, beschouwd als deel uitmakend van de huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van dat Wetboek worden als ongeschreven beschouwd.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op 31 december

2015.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

3. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting

niet heeft.

4. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds 1 augustus 2014.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap. 5. Volmacht:

De BVBA  D&S Accounting , met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 108/110 krijgt alle machten met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de Griffie van de Handelsrechtbank van Antwerpen ten einde publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(getekend) Notaris Caroline Raveschot

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 bankattest.

Coordonnées
BOVI BELGIUM

Adresse
MATTHEUS CORVENSSTRAAT 36 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande