BOVICOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVICOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.856.902

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VO bec) aan Bel¢ Staal 1111







NI

*13100687*

NEERGELEGD

2 i -06- 2013

KOOPMAND ~~~~ ~ van~fiEL L

CIRIFFIE ----- .

B jEagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5-3 5 aof G O

Benaming

(voluit) : BOVICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 Puurs, Zeutestraat l

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 20 juni 2013, blijkt dat:

A.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CoMek", gevestigd te 3540 Herk-de-Stad (Schulen), Kiezelweg 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer 0837.948.059.

B.De naamloze vennootschap "VAN RANST", gevestigd te 2870 Puurs, Zeutestraat 1, ingeschreven in het rechtspersonen register te Mechelen onder nummer 0449.306.968,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht als volgt:

Naam : BOV1COM

Vorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 Puurs, Zeutestraat 1

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-de verkoop, begeleiding, ontwikkeling en creatie van management-software die onder meer betrekking hebben of relevant zijn voor doch niet beperkt zijn tot de agrarische sector of de diergeneeskunde; dit omvat zowel productie-opvolging, automatisering en bedrijfsbegeleiding en algemene dienstverlening die hiermee gepaard gaan;

-het verlenen van strategisch managementadvies inzake de agrarische sector en de sector van de diergeneeskunde;

-het verrichten van studies, het verlenen van adviezen, het verhandelen en invoeren van beheers- en werksystemen en aanverwante hulpmiddelen alsook het begeleiden van veranderingsprocessen en dit alles met betrekking tot het beleid, het beheer en de organisatie van zowel privaatrechtelijke als publiekrechtelijke organisaties.

-het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, adviseren, plannen, coördineren en uitvoeren van activiteiten inzake het ontwerpen, bouwen, onderhouden en hosten van internetapplicaties en applicatiesoftware;

-computerprogrammering, updating van computergegevens, advisering op het gebied van computers, conversie en beheer van data of documenten;

-beheer, updating en onderhoud van software, software-implementatie en  ontwikkeling, koop, inkoop, distributie, huur en verhuur van computers en computersoftware, randapparatuur en software,

-ontwerp en onderhoud van websites, webhosting;

-projectleiding, ontwerp, realisatie-vormgeving, implementatie, hosting, advisering op het vlak van content-management en databasegestuurde software-oplossingen;

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet "onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-Het verstrekken van Leningen en voorschotten onder eendes welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij ondermeer, een belang nemen in iedere onderneming, waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-noot-schap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoor 'digd door honderd (100) ge-iijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

INBRENG IN GELD

Op vijftig (50) aandelen wordt ingetekend door de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CoMek", comparante in deze sub A., die, ter betaling van het daaraan beant-woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) een som geld ad drieduizend honderd euro (3.100 E) heeft inge-bracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is inge-'schreven, voor 1/3e volstort is,

Op vijftig (50) aandelen wordt ingete-kend door de de naamloze vennootschap "VAN RANST", comparante in deze sub B., die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) een som geld ad drieduizend honderd euro (3.100 E) heeft inge-bracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, voor 113e volstort is.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Elk van de vennoten heeft het recht kandidaten voor te stellen om een mandaat als zaakvoerder op te nemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerd ers, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens de wet en deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd Is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzet-baar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-schap pij overdragen aan een directeur, ai of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaal-'de machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen ais eiser en als venweer-'der, evenals aile gerechtelijk of administra-'tief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaak-voerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-1RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-vergadering genoemd, wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand april om 20.00u, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aange-'duid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BIJZONDERE BEVOEGDHEDEN

Zolang CoMek BVBA en Van Ranst NV elk eigenaar zijn van vijftig ten honderd (50 %) van de aandelen, dan zullen volgende aangelegenheden voorgelegd worden aan de algemene vergadering vooraleer zij tot uitvoering worden gelegd door de zaakvoerder(s):

Het verwerven, oprichten of sluiten van een dochtervennootschap of een bijkantoor;

Het aanbrengen van een wezenlijke verandering in de aard van de bedrijfsvoering of de activiteiten;

Het afsluiten, wijzigen of beëindigen van consultancy overeenkomsten die een jaarlijks inkomen genereren van meer dan 35.000 EUR op jaarbasis of die een kost vertegenwoordigen van meer dan 35.000 EUR op jaarbasis;

Het doen van enige investering voor een bedrag boven 50.000,00 EUR (vijftig duizend euro).

Voor de geldigheid van de beslissingen van de algemene vergadering over deze bijzondere bevoegdheden is vereist dat elk van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat, indien aan dit bijzonder aanwezigheidsquorum niet is voldaan op een eerste geldig opgeroepen algemene vergadering, dit bijzonder aanwezigheidsquorum niet van toepassing zal zijn op een tweede algemene vergadering, geldig opgeroepen met dezelfde agenda als de eerste en die wordt gehouden binnen de 10 werkdagen na de eerste vergadering.

In geval van staking van stemmen, wordt het agenda punt opnieuw geagendeerd voor een tweede algemene vergadering, die wordt gehouden binnen de 10 werkdagen na de eerste vergadering.

ln geval van een nieuwe staking van stemmen, heeft de voorzitter van de algemene vergadering een doorslaggevend stem en heeft de vennoot die zich verzet heeft tegen de voorgestelde beslissing het recht om binnen de maand aan de andere vennoot voor te stellen dat zijn aandelen zouden worden overgenomen. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2014.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-.ko-'men op de derde dinsdag van de maand april van

het jaar 2015 om 20u.

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaak-'voerder

aangesteld: de heer VAN RANST Bonifacius Florent Jan, wonende te 2870 Puurs, Zeutestraat 1.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten, aan de Heer Van Ranst Jef, wonende te 2870 Puurs, Zeutestraat 1, en/of Mevrouw Van Ranst Nicole, wonende te 2530 Boechout, Fruithoflaan-- 25, en aan SBB te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 109 .

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Voor-

,,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijràgën bij hëf èrgi5Cli staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2015
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D~I1Y~tlIhY~~NIWI

A

MONITEfJRBELGE NEERGELEGD

2aE~ 2 8 -01-

a 5 -02- 2015

EELGiSCH STPATSBLAC f<a~ i.~`y',;I DF 1-

r1 tLI

Ondernemingsnr : 0535856902

Benaming

(voluit) : BOVICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeutestraat 1 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op een bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten zetel van de vennootschap op 30 november 2014 werd niet éénparigheid van stemmen benoemd tot zaakvoerder

mevrouw NEYENS Kristien MJ, met een mandaat van onbepaalde duur dat onmiddellijk aanvangt, en dat tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd zal zijn. Elke zaakvoerder kan krachtens de statuten alleen optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

- mevrouw Neyens verklaart deze benoeming te aanvaarden en geen weet te hebben van enige maatregel die tegen haar getroffen werd die deze benoeming zou verhinderen.

Te Puurs, 30/11/2014

Van Ranst Bonifacius

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0243-015

Coordonnées
BOVICOM

Adresse
ZEUTESTRAAT 1 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande