BRANCHES AND LEAVES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANCHES AND LEAVES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.011.690

Publication

06/12/2013
ÿþ Mod Wwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iii~1111.131,11111j1111111111.131,11111j111111*13316*

NEERGE.

2 5 -11+ 2013

CaRIt~~S~.RtCN ~EC9-~E~.1`N

ANK van

KOOPHAN'e; 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar ; 0807.011.690

Benaming

(voluit) : BRANCHES AND LEAVES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Kape(Sebaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 20 november 2013, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANCHES AND LEAVES", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Kapellebaan 7, B.T.W. RPR Mechelen BE0807.011.690 volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a) De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANCHES AND LEAVES", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aanspraketijkeid " O A D C", die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BRANCHES AND LEAVES".

b) Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overdragende vennootschap "BRANCHES AND LEAVES", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "O A D C".

De datum vanaf welke de handelingen van de overdragende vennootschap "BRANCHES AND LEAVES" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de over-nemende vennootschap "O A D C",; wordt bepaald op 30 september 2013, Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de overdragende vennootschap "BRANCHES AND LEAVES" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap O A D C", en de sinds-dien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BRANCHES AND LEAVES" vanaf heden op te bestaan. Vermits de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "O A D C" houdster is van alle aandelen van de overdragende vennootschap "BRANCHESI AND LEAVES" worden de aandelen van de overdragende vennootschap "BRANCHES AND LEAVES vernietigd door vernietiging van het aandelenregister.

TWEEDE BESLUIT

De vergaderingen nemen kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " O A D C", voornoemd.

DERDE BESLUIT

De vergadering van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhied " O A D C" neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder aangaande de voorgestelde doelwijziging, alsmede van de staat van activa en; passiva van de vennootschap niet meer dan drie maanden oud, zijnde de staat van activa en passiva per 30: september 2013.

De vergadering besluit vervolgens artikel 4 van de statuten uit te breiden door toevoeging van hetgeen volgt na de eerste alinea van artikel 4:

"- Productie van films en video- en televisieprogramma's, fotografie;

- Regie van films en video- en televisieprogramma's, het schrijven van scenario's voor films, video- en televisieprogramma's, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, diensten verwant aan de' beeldende en scheppende kunst, activiteiten rond websites en multimedia;

-Productie van audiovisuele projecten zoals videofilms, multimedia;

-Het verrichten van diensten in de mediasector;

-Onderneming voor geluidsopnames, synchronisatie en muzikale decors;

-Bemiddeling voor en verhuring van locaties in het kader van het doel van de vennootschap."

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "O A D C" verleent alle machten aan de zaakvoeder voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e)

Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, <

1foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen: mevrouw Van Flooff Goedele, wonende te Oelegem, Torenplein 11.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte van statutenwijzing

Meester Nathalie Vereist







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wort111.1

N EERGELEG D

21 -10- 2013

GRIFFIE Fe:ClrimAP)K van E':OOPHANDarkffit4EOHELEN



'13165 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.011.690

Benaming

(voluit) : Branches and Leaves

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellebaan 7, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig art. 671 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn de zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en 0 A DC BVBA heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vermelde zaakvoerders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art. 719 t.e.m.727 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen der Vennoten van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergadering der Vennoten neergelegd worden door de zaakvoerders van de bij deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Identificatie van de overnemende vennootsohap

0 A D C BVBA werd opgericht op 6 november 2001, bij akte verleden voor René Van Kerkhoven, notaris te

Broechem. De vennootschap is gevestigd te Nijlen.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer RPR Mechelen 10476.050.462.

Het statutaire doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Productie van audiovisuele projecten zoals videofilms, multimedia, regisseur, fotograaf, verrichten van diensten in de mediasector, onderneming voor geluidsopname, synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie van magneetbanden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van art. 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook funcites van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Namens haar tekent de zaakvoerder, de heer Van der Donck Yve wonende te Kapellebaan 7 te Nijlen. Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie worden gewijzigd.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Branches and Leaves BVBA werd opgericht op 30 september 2008 bij akte verleden voor notaris René Van

Kerkhoven te Broechem. De vennootschap is gevestigd in Nijlen,

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer RPR Mechelen / 0807.011.690.

Het statutaire doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Productie van films en video- en televisieprogramma's, fotografie

- regie van films en videp- en televisieprogramma's, het schrijven van scenario's voor films, video en televisieprogramma's, gespecialiseerde beeld-, verlichtíngs- en geluidstechnieken, diensten verwant aan de beeldende en scheppende kunst, activiteiten rond websites en multimedia

- Productie van audiovisuele projecten zoals videofilms, multimedia

- Het verrichten van diensten in de mediasector

- Onderneming voor geluidsopnames, synchronisatie en muzikale decors

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van art. 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten allees is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Namens haar tekent de zaakvoerder, de heer Van der Donck Yve wonende te Kapellebaan 7 te Nijlen.

3. Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 21 juni 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

4. Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand- dient evenming een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 Weboek van Vennootschappen).

5. Boekhoudkundige peildatum

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 30 september 2013.

6. Volmacht

Aan mevrouw Van Hooff Goedele wonende te Oelegem, Torenplein 11, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht geven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel. Verder wordt er een bijzondere volmacht gegeven om alle bij de fusie betrokken vennootschappen te vertegenwoordigen tenenover de administratie van het ondememingstoket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschappen uit te voeren.

7. Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden - zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Vennootsohapsrecht en de statuten.

8. Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 20 november 2013. De zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en O A D C BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der Vennoten samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het Wetboek Vennootschapsreoht.

9. Regeling inzake kosten

Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verbandhoudende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10. Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten', hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

11. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Opgemaakt te Nijlen in 4 exemplaren op 11 oktober 2013, De zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en O A D C BVBA erkennen 2 exemplaren te hebben ontvangen. Telkens is één exemplaar bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

OADCBVBA

Met als vaste vertegenwoordiger Van der Donck Yve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

09/08/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellebaan 7, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig art. 671 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn de zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en O A D C BVBA heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vermelde zaakvoerders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art. 719 t.e.m.727 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen der Vennoten van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergadering der Vennoten neergelegd worden door de zaakvoerders van de bij deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 179 van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Identificatie van de overnemende vennootschap

O A D C BVBA werd opgericht op 6 november 2001, bij akte verleden voor René Van Kerkhoven, notaris te

Broechem. De vennootschap is statutair gevestigd te Nijlen.

Gewijzigd, houdende onder meer een adreswijziging in, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 20 augustus 2004 onder nummer 04122334?

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer RPR Mechelen / 0476.050.462.

Het statutaire doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Productie van audiovisuele projecten zoals videofilms, multimedia, regisseur, fotograaf, verrichten van diensten in de mediasector, onderneming voor geluidsopname, synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie van magneetbanden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van art. 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook funcites van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Matl Word 11.1

::er In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vast dl R G E L E G D

31 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOpHANDEI. te MECHELEN

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.011.690

Benaming

(voluit) (verkort)

Branches and Leaves

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekent de zaakvoerder, de heer Van der Donck Yve wonende te Kapellebaan 7 te Nijlen. Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie worden gewijzigd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Branches and Leaves BVBA werd opgericht op 30 september 2008 bij akte verleden voor notaris René Van

Kerkhoven te Broechem. De vennootschap is statutair gevestigd in Mien,

Gewijzigd, houdende onder meer ontslag van de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van 23 augustus 2012 onder nummer 12145633.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen en heeft als ondernemingsnummer RPR Mechelen 10807.011.690.

Het statutaire doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Productie van films en video- en televisieprogramma's, fotografie

- regie van films en videp- en televisieprogramma's, het schrijven van scenario's voor films, video - en

televisieprogramma's, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, diensten verwant aan de

beeldende en scheppende kunst, activiteiten rond websites en multimedia

- Productie van audiovisuele projecten zoals videofilms, multimedia

- Het verrichten van diensten in de mediasector

Onderneming voor geluidsopnames, synchronisatie en muzikale decors

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van art, 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten allees is echter geen voldoende bewijs. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Namens haar tekent de zaakvoerder, de heer Van der Donck Yve wonende te Kapellebaan 7 te Nijlen.

3. Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 21 juni 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

4. Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand- dient evenming een datum

voor deelname in de winst te worden bepaald (art. 719 Weboek van Vennootschappen).

5. Boekhoudkundige peildatum

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juni 2013

6. Volmacht

Aan mevrouw Van Hooft Goedele wonende te Oelegem, Torenplein 11, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door aile bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht geven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel. Verder wordt er een bijzondere volmacht gegeven om alle bij de fusie betrokken vennootschappen te vertegenwoordigen tenenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschappen uit te voeren.

7. Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden - zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Vennootschapsrecht en de statuten.

8. Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 29 juli 2013. De zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en O A D C BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der Vennoten samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het Wetboek Vennootschapsrecht.

.4

a' 3

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

9. Regeling inzake kosten

indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verbandhoudende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Opgemaakt te Nijlen in 4 exemplaren op 29 juli 2013. De zaakvoerders van Branches and Leaves BVBA en O A D C BVBA erkennen 2 exemplaren te hebben ontvangen. Telkens is één exemplaar bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Van der Donck Yve,

Zaakvoerder











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 13.05.2013 13117-0334-010
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 23.08.2012 12431-0339-010
23/08/2012
ÿþMoa word i ti

Ondernemingsnr : 0807.09 9.690

Benaming

{voluit) : Branches and Leaves

verkort) .

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapellebaan 7  2560 Nij lei

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 28 juni 2012 beslist

-BVBA Toon Saerens Videorealisaties, vertegenwoordigd door Saerens Antoine te ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf heden,

BVBA O.A.D.C.

Vertegenwoordigd door Van der Donck Yve

Zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 p -pg- 2012

GRIFFIE

~~ ~~~~ ~t~ f~I~i\II9 van

CHELEN

11I1( 1111111 (I1 I II Il I I(II ( 11111

*12145633*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op cie laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olr,(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ZSSV

IMINIIIMI

MZA

z1oz.80.0

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 15.06.2011 11167-0185-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0350-010

Coordonnées
BRANCHES AND LEAVES

Adresse
KAPELLEBAAN 7 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande