BRANDS TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDS TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.144.091

Publication

22/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0843.144.091

Benaming

(voluit) : Brands Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kattenberg 87, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoerder

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 30/06/2014 blijkt

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer El Yacoubi Ali wonende te Italiëlei 119 bus 3, 2000 Antwerpen te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 juli 2014, welke aanvaardt.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Tarrahi Samir wonende te Wijngaardberg 20, 2170 Merksem te ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 3010612014. Er wordt kwijting verleend voor het uitgevoerde mandaat.

El Yacoubi Ali

Zaakvoerder

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

1111111111

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

í a JULI ZQí~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notarss, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

i~umm~m~~RmueNm~~uroi

lA 7318

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 5 D£i,. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.144.091

Benaming

(voluit) : Brands Trading

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kattenberg 87, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 30/10/2014 blijkt :

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel, gelegen te Kattenberg 87, 2140 Borgerhout, te verplaatsen naar Franklin Rooseveltpiaats 12 bus 13, 2060 Antwerpen en dit vanaf 1/11/2014.

El Yacoubi Ali

Zaakvoerder

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 19.06.2013 13192-0158-013
10/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tl]035~19k

111

be a

st~

Van Koophandei te Antwerpen, op

2 7 JAN 2012Grifie



Ondernemingsnr : 't f 34 I I s eg /f

Benaming -[ `f J

(voluit) : BRANDS TRADING

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattenberg 87, 2140 Antwerpen-Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 26 januari 2012, te registreren, blijkt dat:

De heer TARRAHI Samir, geboren te Merksem op vijfentwintig juni negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Kattenberg 88 bus 4, intekenend op alle honderd (100) aandelen, mits een intekenprijs achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ), volledig volstort.

Heeft opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming BRANDS TRADING. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Kattenberg 87. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van:

1.Algemene voedingswaren omvattende onder meer maar niet uitsluitend alle groenten, inclusief aardappelen, en fruit, zowel vers als conserven, vlees en vleeswaren, inclusief vlees van gevogelte, konijnen en wild, evenals vis, schaal- en schelpdieren, zuivelproducten en eieren, brood, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk, dranken, zowel alcoholische als andere dranken, kruidenierswaren in het algemeen en onder meer koffie, thee, cacao, kruiderijen en specerijen, deegwaren en rijst, confituur en honing, conserven, diepvriesproducten, verse kant- en klaarmaaltijden.

2.Afle schoonmaak- en drogisterijartikelen, toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, verzorgingsproducten, zeep- en badproducten en aanverwante producten, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, allerhande speelgoed en spelletjes en dergelijke meer, alsmede gasflessen en gasproducten en binnenhuisdecoratie.

3.Alie elektrische huishoudapparaten, zowel witgoed als bruingoed, verlichtingsartikelen, verwarmingsapparaten, airconditioningtoestellen, audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals onder meer maar niet uitsluitend radio- en televistetoestellen, geluids- en beeldweergavetoestellen en  opnametoestellen, camera's, ontvangst- en zendantennes, alarminstallaties, hifimateriaal, evenals alle geluiden beelddragers zoals onder meer maar niet uitsluitend muziekcassettes, compact disks, CD-roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd's, videocassettes, videolilms, alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, telecommunicatie en multimediatoepassingen, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen en randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en software, alsook alle telecommunicalletoestellen en  apparatuur in het algemeen en in het bijzonder deze voor de mobiele gebruiker, waaronder onder meer niet uitsluitend alle telefoon- en faxtoestellen, GSM-terminals, GSM-toestellen, GSM-car kits, draadloze telefoons, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van alle voormelde goederen, artikelen, apparaten en toestellen.

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende

Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en aile investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de BNP Paribas Fortis Bank te Antwerpen-Borgerhout overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer TARRAHi Samir, voornoemd, die aanvaardt. Hij is bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste werkdag van juni te elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die ais zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf vijftien januari tweeduizend en twaalf door de oprichters, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt en overneemt, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een uittreksel uit huidige akte conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Comparant erkent er door ondergetekende notaris op gewezen te zijn op de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder op het gegeven dat de vennootschap in oprichting is tot op het ogenblik dat voormelde neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat, indien iemand een verbintenis is aangegaan of aangaat voor de vennootschap in oprichting, de vennootschap

Voor- ~

'befigaien aan het Belgisch

Staatsblad



die verbintenis binnen de twee maanden na de neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen, als voormeld, van het uittreksel van huidige akte dient over te nemen.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Accofin te Schilde, Hagedoomlaan 5A om alle inschrijvingen, wijzigingen en

schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties

alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel,



'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 25.09.2015 15615-0305-013

Coordonnées
BRANDS TRADING

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12, BUS 13 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande