BRECHT COPS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRECHT COPS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.920.462

Publication

11/02/2014
ÿþj

*1903 526*

mod 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

lieeigoiogti for griffie van de Ruerai

Koophandel te A iter -

31 JAN 2014

Griffie

~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : # Cn-c tS-1 " (;tc1.40

Benaming (voluit) : Brecht Cops

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Havrelei 5

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deurne, op 29

januari 2014, blijkt dat; 3;

De heer COPS Brecht Jozef Gerard Marcel, rijksregisternummer 76.08.04-085.89, geboren te Hasselt op vier augustus negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Havrelei 5.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Brecht Cops" heeft opgericht.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havrelei 5. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel:

"De uitoefening van het beroep van advocaat, en behelst derhalve de uitvoering van alle opdrachten i; die krachtens de wet, of de gebruiken of de gewoonten aan de advocaat zijn toevertrouwd, en de uitvoering van alle werkzaamheden die tot de beroepsuitoefening gerekend kunnen worden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende en onroerende verrichtingen doen =; die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen anderszins in alle vennootschappen van vrije beroepen waarmede advocaten zich in België kunnen associëren of groeperen, ingevolge bestaande of toekomstige beslissingen van de Raad van de Orde van Advocaten of van de Algemene Raad van de Belgische Orde van Advocaten .

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volstort ten belope van de totaliteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die vennoten moeten zijn en die dec? vennootschap individueel vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Word aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

1) de heer Brecht Cops, voormeld. s;

Elke vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

mod 11.1

Het boekjaar van de' vennootschap gaat in ep één januari erg eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Met éénparigheid van stemmen worden als statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de heer Cops die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan Accountantskantoor Vinoelst of één van haar aangestelden om in naam en voor rekening van de besloten vennootschap "Brecht Cops" alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket en het B.T.W.-nummer, alsook om op te treden bij de administratie der directe en indirecte belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Geert De Roeck,

Notaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.07.2015 15357-0470-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16541-0460-012

Coordonnées
BRECHT COPS

Adresse
VANHAVRELEI 5 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande