BREMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.339.128

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13352-0555-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.08.2012 12420-0202-015
17/08/2011
ÿþVai

behoi

aan

Belgi

Staat~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondlernemingsnr : Benaming

(voluit) : BREMCO Rechtsvorm : BVBA

Zetel : PIETER DE SMETDREEF 5, 2950 KAPELLEN

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 1 augustus 2011, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

Heergetegd ter griffie van de Rechtbank M71 Koophandel fie Antwerpen op

Griffie D [, 411n mi

11

*11126436"

0 83 8 ° 339.1 28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam BREMCO, met zetel te 2950 Kapellen, , Pieter De Smetdreef 5, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters

De heer VAN DER BREMPT Alain Antonius Marc Comeel, wonende te 2950 Kapellen, Pieter De Smetdreef 5.

3. Kapitaal

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld en in natura

* Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventigduizend honderd Euro (74.100,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend achthonderd (1.800) aandelen zonder nominale waarde.

*Omtrent de inbreng in natura heeft de heer Philip Callens, vennoot van de BVCV Callens, Pirenne & C°, te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, be-drijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennoot-schappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Dit verslag heeft betrekking op een inbreng in natura waarbij het afgesplitste vermogen van de BVBA BREMCA, met zetel te 2950 Kapellen, Lobelialaan 9, ingebracht wordt bij de oprichting van de BVBA "BREMCO", met zetel te 2950 Kapellen, Pieter De Smetdreef 5, naar aanleiding van de splitsing van de BVBA BREMCA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het In-stituut der Bedrijfsrevisoren, inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte be-standdelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "BREMCO" beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waar-dering, verantwoord is rekening houdend met de gegeven omstandigheden zoals in dit verslag beschreven en de boekhoudkundige continuïteit van splitsingsverrichtin-gen, en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aande-len, verhoogd met het proportioneel deel van de reserves en het overgedragen re-sultaat, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan de boekhoudkundige waarde per 31 december 2010 van 89.830,46 EUR. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan één aandeelhouder van de BVBA BREMCA 1.800 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "BREMCO" toegekend. In het splitsingsvoorstel kwamen de

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzi+ van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

i*-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders onderling overeen de verdeling niet naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap te laten geschieden maar 2 nieuwe vennootschappen op te richten waarbij elke vennoot 100% van de aandelen van 1 van deze vennootschappen krijgt. De inbrengers genieten geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng.

Wij melden hierbij dat de betrokken vennootschappen hoofdelijk gehouden zijn, ten belope van hun netto-actief, tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op de dag dat de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad worden bekendgemaakt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt met het oog op de beschreven inbreng in natura bij de op-richting van de BVBA "BREMCO" onder opschortende voorwaarde van de door te voe-ren splitsing van de BVBA BREMCA, conform artikel 219 van het Wetboek van Vennoot-schappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: de heer VAN DER BREMPT Alain

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1/ Het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen.

2/Het deelnemen in, het financieren van, het voeren van, directie over, alsmede het doen van de administratie van andere ondernemingen;

3/ Het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen op financieel, economisch en organisatorisch gebied aan andere ondernemingen;

4/ Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

Voor-

behouden

aan het

B,Igisch

Staatsblad

De vergadering machtigt Kantoor De Vre NV, Terlindenhofdreef 24, 2170 Antwerpen en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen,

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; en verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BREMCO

Adresse
PIETER DE SMETDREEF 5 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande