BRIDIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRIDIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.906.185

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 20.07.2013 13333-0316-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11505-0397-011
03/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

JJ11J1JJi1IJ11uiligItlili

MONI

27

BELGIS

EUR BELGE

-07- 200

N STAATS<''_

Kecntbank van koophandel Antwerpen

17 JULI 2015

afdeling Antwerpen ci

C

Ondernemíngsnr: 0816.906.185

Benaming

(voluit) : "BRIDIC"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Ramstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGINGIUITBREIDING DOEL - BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele Vandekerckhove te Antwerpen op vijftien juli tweeduizend vijftien, neergelegd op het registratiekantoor Antwerpen 1-M, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRIDIC" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

EERSTE BESLUIT

Na lezing gekregen te hebben en kennis te hebben genomen van het verantwoordend verslag van de zaak-voerder, met aangehechte staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2015, betreffende de voorgestelde wijziging/uitbreiding van het maatschappelijk doel, beslist de vergadering het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen/uit te breiden als volgt:

a) nieuw:

De vennootschap heeft tot doel het wassen, toiletteren en verzorgen van huisdieren, de handel, import en export in huisdieren, De handels, Import en export, fabricatie, herstelling en onderhoud van producten en benodigdheden voor huisdieren. Het houden van een pension voor huis-dieren.

b) uitbreiding:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, te ondernemen in soft- en hardware in de ruime zin van het woord, omvattende het programmeren, testen, implementeren, aan- en verkopen van soft-en hardware, het uitvoeren van soft- en hardware-diensten en het opzetten van soft- en hardware projecten, het geven van opleidingen en het verstrekken van adviezen inzake soft- en hardware,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het design, het ontwerpen, programmeren, testen, aan- en verkopen en advies verlenen inzake computer en mobiele games. Het deelnemen, organiseren en coördineren van wedstrijden en events inzake games. Het maken, bewerken en advies verlenen inzake het maken van video en films. Het geven van opleidingen en het verstrekken van adviezen inzake games en films.

e) vervanging:

Het uitbaten en exploiteren van een manege, pensionstal en rijschool, de verhuring van paarden, het verhuren van stallingen, het onderhouden, verzorgen en berijden van dieren en het geven van rijlessen, het organiseren van pony- en ruiterkampen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumping en het verlenen van adviezen en bijstand in het fokken en opvoeden van paarden. De im- en export, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervoeren, het houden, het fokken en africhten van paarden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 4 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing en derhalve:

-v66r de woorden "Het houden en fokken van paarden..." volgende tekst in te voegen:

"De vennootschap heeft tot doel het wassen, toiletteren en verzorgen van huisdieren, de handel, import en export in huisdieren. De handels, import en export, fabricatie, herstelling en onderhoud van producten en' benodigdheden voor huisdieren. Het houden van een pension voor huisdieren."

-na de tekst beginnend met de woorden "De aankoop, huur, onderhoud..." en eindigend met de woorden "soft- en hardware" volgende tekst te laten volgen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, te ondernemen in soft- en hardware in de ruime zin van het woord, omvattende het programmeren, testen, implementeren, aan- en verkopen van soft- en hardware, het uitvoeren van soft- en hardware-diensten en het opzetten van soft- en hardware projecten, het geven van opleidingen en het verstrekken van adviezen inzake soft- en hardware.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het design, het ontwerpen, programmeren, testen,. _aan- en verkopen. en advies verlenen inzake computer en mobiele games. Het Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

' oor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

deelnemen, organiseren en coordineren van wedstrijden en events inzake games. Het maken, bewerken en advies verlenen inzake het maken van video en films. Het geven van opleidingen en het verstrekken van adviezen inzake games en films."

-de tekst beginnend met de woorden »Het houden en fokken van paarden" en eindigend met de woorden "geven van rijcessen." te vervangen door volgende tekst:

"Het uitbaten en exploiteren van een manege, pensionstal en rijschool, de verhuring van paarden, het verhuren van stallingen, het onderhouden, verzorgen en berijden van dieren en het geven van rijlessen, het organiseren van pony- en ruiterkampen, het inrichten van wedstrijden, keuringen, jumping en het verlenen van adviezen en bijstand in het fokken en opvoeden van paarden. De im- en export, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervoeren, het houden, het fokken en africhten van paarden."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot bijkomende doch niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: mevrouw BRIL Julie, geboren te Wilrijk op 29 december 1995, wonende te 2018 Antwerpen, Ramstraat 18, RR nr 951229-270.66, hier aanwezig en aanvaardende, en wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

Volmacht

De vergadering verleent alle nodige volmachten aan BENEFISC CVBA, Noorderlaan 98 bus 27 te 2030 Antwerpen, met recht van substitutie, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

--------  VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoiàrdineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 26.07.2016 16358-0402-012

Coordonnées
BRIDIC

Adresse
RAMSTRAAT 18 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande