BRIGANDSHOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRIGANDSHOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.184.250

Publication

21/01/2015
ÿþ Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de

g,ECgTBANK VAN K00PHAIQDEL

0 9 JAN. 20t3

ANTWERPE:v afdeling TUIINE101:1T Greeexiiher

bg iu

E St

BTjtagen bij liëtTèrgiscfi StaatsTiïad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846 184 250

Benaming

(voluit) : BRIGANDSHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Bosstraat 29 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering van 18 november 2014, gehouden ten maatschappelijke zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om niet ingang vanaf 18 november 2014:

het ontslag te aanvaarden van bestuurder en tevens gedelegeerd bestuurder Backx Rudy, Wimpstraat 39 te 2260 Westerlo. Volledige kwijting wordt verleend voor beide mandaten

Tevens wordt vanaf heden benoemd tot bestuurder

- Dhr. Boeckx Joannes, Bosstraat 29 - 2260 Westerlo en dit voor een periode van 6 jaar tot na de

volgende algemene vergadering van 2020

Tot gedelegeerd bestuurder en vast vertegenwoordiger wordt vanaf heden benoemd

- mevrouw Aerts Maria, Bosstraat 29 - 2260 Westerlo en dit voor een periode van 6 jaar tot na de volgende

algemene vergadering van 2020.

Bestuurder

Aerts Maria

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e. ~

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEL,nGELEGn

G R~ 11~ RECHTBANK VAN

2 9 MU 2012

KC)OPHANDEL TU~ri~iOUT

Griffie...

" 1210192

Ondernemingsnr : Q g '. ~84 L cO

Benaming

(voluit) : BRIGANDSHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : LC Westerlo, Bosstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie en twintig mei twee duizend en twaalf, dat:

1. De heer BACKX Rudy Jozef Theresia, geboren te Geel op twee maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Wimpstraat 39.

Gehuwd met mevrouw NYS Inge onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Bruno Naets te Westerlo op vijf juni tweeduizend en twee, aan welk stelsel zij verklaren tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht.

2. De heer BACKX Frank Peter, geboren te Geel op zeventien januari negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 2260 Westerlo, Langstraat 81.

Gehuwd met mevrouw VAN VLERKEN Els onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerlo (Tongerlo) op twaalf augustus negentienhonderd zevenennegentig, aan welk stelsel zij verklaren tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht.

3. De heer BACKX Joannes Aloysius, geboren te Minderhout op twee juni negentienhonderd éénenveertig, en zijn echtgenote

4. mevrouw AERTS Maria Francisca, geboren te Geel op veertien april negentienhonderd drieënveertig, samenwonende te 2260 Westerlo, Bosstraat 29.

Gehuwd onder het wettelijk huwelijksstelsel van gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract aan welk stelsel zij verklaren tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: BRIGANDSHOEVE.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Bosstraat 29.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhu-ren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publie krechterlijk statuut;

Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waanre-men van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consul-tancy, opleiding, technische expertise en bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoeda-nigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies In deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhon-derd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die handelingen onderworpen aan een bijzon-dere reglementering. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel ais college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op tweede woensdag van de maand juni om achttien uur..

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdagx

De eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Voor-

behouden

aan het.

",Belgisch'

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist

- overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen het aantal bestuurders vast te stellen op drie en als eerste bestuurders te benoemen vanaf heden voor een periode van zes jaar maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer Backx Rudy, voornoemde oprichter sub 1,

* de heer Backx Frank, voornoemde oprichter sub 2;

* mevrouw Aerts Maria, voornoemde oprichter sub 3b

die allen verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die allen verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden,.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen bezoldiging zal hebben toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FACTO ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de inschrijving als handelsonderneming, de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel de inschrijving als BTW-plichtige, en teneinde het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) overheidsdiensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

RAAD VAN BESTUUR

Voornoemde bestuurders komen onmiddellijk bijeen in vergadering en nemen met éénpang-heid van stemmen volgend besluit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- als gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden: de heer Rudy Backx, voornoemde oprichter sub 1, die deze functie aanvaardt en in welke hoedanigheid hij de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig kan vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16.a. van de statuten,

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezol-hdigd.

VASTE VERTEGENWOORDIGER,

Voormelde raad van bestuur, bijeengekomen zoals gezegd sub IV, beslist hierbij nog met zelfde eenparigheid van stemmen (en onder zelfde voormelde opschortende voorwaarde) om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Rudy BACKX voornoemd aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat In die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxhtoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van bestuurders, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRIGANDSHOEVE

Adresse
BOSSTRAAT 29 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande