BRILJANT GLAZENWASSERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRILJANT GLAZENWASSERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.058.771

Publication

15/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ileergelegd ter -=ffie va;: de Reehfhanl van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 h OKT. 2012

I u

pl

E St

Ondernemingsnr : 0843.058.771

Benaming

(voluit) : Briljant Glazenwasserij

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 4/2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Bij eenvoudig besluit van de vennoot hiertoe gemachtigd door de statuten, werd de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel met ingang van 1 september 2012 verplaatst

van Colonel Silvertopstraat 4/2 te 2850 Boom

naar Hoek 23 te 2850 Boom

De afgevaardigde bestuurder beslist bij deze volmacht te verlenen aan de heer Bert De Greef van het Boekhoudingskantoor Bert De Greef, Borsbeeksebinnenweg 96 te 2640 Mortsel om namens en voor rekening van de vennootschap alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket en te dien einde ook alle stukken te tekenen, inclusief alle nodige documenten en formulieren jegens BTW, Belastingen en sociale diensten.

Werner Van Dyck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

07/02/2012
ÿþMari Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r;r!;1-.~," ,~s,-~~1~l~rs~~r :

neergelegd tor griffie Nue de bc6i6onk van Koophandel te Antwerpen, op

lfi 2U11,

111111111311111111

*12032751*

0843. 058 " 77 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" _l~~"~-f.. Briljant Glazenwasserij

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

git;-1 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 4/2

OPRICHTING



Er blijkt uit een akte verleden voor Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove, op 23 januari 2012, neergelegd voor registratie, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Van Dyck, Werner Jeanne Gommaar, geboren te Deurne op 24 juli 1961, echtgenoot van mevrouw Christel Respeel, Belg met rijksregister nummer 61.07.24-405-11, wonende te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 4/2.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel sindsdien ongewijzigd is gebleven volgens de verklaring van de comparant.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Briljant Glazenwasserij

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 4/2

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

-Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord.

-Onderhoud en reiniging van alle roerende en onroerende goederen.

-Groot en kleinhandel in alle reinigings- en onderhoudsprodukten en alle aanverwante produkten.

-De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan werkingen van andere vennootschappen of bedrijven die een zelfde, gelijkwaardige of verwant voorwerp of die een dergelijk activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennoot-'schap nuttig kan zijn en dit door inbrengen, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen en aile activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken en op enigerlei wijze aan zo'n activiteiten deelnemen, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs ln voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

i l7 É ~ M M1F! 7G~7' Y" " ¢:,`^~,.tá~~l;" A 1`

r'3i:t;v >'~... " " " ,?"! <.:'" ~.~+ .~? i`fEiiE~¬ (43'S : [~~,~E:,''Ç3 : tk~fti i Hs~ t133 ,~~!tf;~~!HILi 4?:1i i:'f: i.1..,!'.xlYit;iil4ib:r¬ û1~ ." " )f,~i¬ 5 ~i¬ ' ~;+~ k?:,!;iî,;~'t'.,eE

bee.vClàtIF1 " " :Gl7te.pi_k" ùs" !'¬ i tek. ka!12sL:k1 van : S::C:@'i1 kE ghrtlx;YF:e.'íii'ei:7!-i.*n

3~L'!~.`.d'J " i" laa!n i;i i`-iJteKK'?1Filg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen die elk één 1 honaérd zesentachtigste (1 /1 86ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december.

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Reserves en winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene verga-'dering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennoot'schap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algememe vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun mach-'ten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, worden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder bij een verrich-'ting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Jaarvergadering: leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergade-ring verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

Overgangsbepalingen

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

B) De enige aandeelhouder beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

heer Van Dyck Werner, voornoemd, wonende te 2850 Boom, Colonel Silvertopstraat 4/2.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De

opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudingskantoor Bert De Greef, met zetel te 2640 Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 96, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bert De Greef, boekhouder, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, in het bijzonder de verbintenissen aangegaan sedert 1 januari 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 Annexes du Moniteur belge

Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap reohtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

. ,. !I<a ,;wrete Le van f~i#jt~ v+sr+nelden ' Be±~~ : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notant,. hetyij wel da perso;n.P(a.";

bevoegd reC3'ctaS;3enriczri ien warYY3Fn ven CieYrts3:1 te iRer'rC'" gei:wAbrditji?n

~-',rr°Jeze, . Neasn en nëudtt'kt:i7ine

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 29.09.2015 15637-0161-014

Coordonnées
BRILJANT GLAZENWASSERIJ

Adresse
HOEK 23 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande